Crowd1 spouští Projekt Galaxy

Společnost Crowd1 kráčí vstříc zářivé budoucnosti, všechny ruce na palubě pro vzrušující nový vývoj.

Crowd1, přední světová společnost v oblasti influencer marketingu, podniká odvážné kroky. V posledních několika měsících byly položeny základy pro její přechod z historicky úspěšné podnikatelské společnosti na vysoce strukturovanou a dobře řízenou korporaci.

Mezi podniknuté kroky patřilo prozatímní členství v Asociaci přímého prodeje Spojených arabských emirátů (DSA UAE) a také volba představenstva. Nyní nastal čas tuto novou fázi zahájit. Během týdne plodných seminářů, které začaly 15. srpna, stanovil řídicí výbor Crowd1 plán, který společnost posune vpřed.

Tento plán, zahrnující všechny aspekty podnikání, byl nazván “Projekt Galaxy”.

Během workshopů řídicí výbor nastínil role, strukturu, odpovědnost, pravomoci a transparentní interní zásady a postupy, které přispějí k vývoji společnosti Crowd1 v příštích dvanácti měsících. Do transformačního úsilí jsou zapojeni všichni zaměstnanci společnosti Crowd1 – od Španělska po Spojené arabské emiráty, od Singapuru po Švédsko – a otevírá se mnoho vzrušujících příležitostí k růstu a rozvoji.

“Konečným výsledkem bude dobře strukturovaná a řízená nadnárodní korporace, která bude přínosem pro všechny zúčastněné strany: naše vážené pobočky, naše partnery i zaměstnance. Budeme i nadále stavět na našich minulých úspěších a těšit se na úspěšnou budoucnost.”

řekl zakladatel společnosti Crowd1 Jonas Eric Werner.

Mezi další zajímavé události patří otevření rozšířených kanceláří v Dubaji (s high-tech centrem pro Affiliates) a také očekávané otevření první asijské kanceláře v Singapuru. Crowd1 připravuje mnoho dalších vzrušujících novinek, které budou jistě přínosem pro všechny její Affiliates.

Johan Westerdahl, generální ředitel společnosti, k tomu řekl následující:

“Díky projektu Galaxy se staneme respektovanou a dobře řízenou komunitou Crowd, která podporuje týmovou práci, rozmanitost a spolupráci.”

S pevným základem pro své rozšiřující se podnikání a nejlepší sadou nástrojů pro všechny zúčastněné strany do budoucna to pro Crowd1 slibuje vzrušujících dvanáct měsíců.

A nyní slíbené překvapení. Prvních 5 z vás, kteří se zaregistrují z tohoto odkazu do Crowd1, obdrží na svůj účet GIFT kód pro aktivaci svého účtu ZDARMA !

Podmínkou je registrace z tohoto odkazu a napsání svého uživatelského jména do komentáře pod tento článek. Pokud to stihnete a budete mezi prvními pěti a vaše uživatelské jméno se zobrazí v linii uvedeného účtu, bude na váš účet Crowd1 zaslán kód k plné aktivaci členství se všemi výhodami. Kód najdete pod svým jménem v záložce GIFT CODES. Pozor, když to stihnete do 20.10.2022, budete zároveň povýšeni na úroveň “Black” !

Dosud vidělo:93Dnes vidělo:1