Platby kartou na crowd1.com!

Používejte kartu pro nákupy od 27. července

Členové a partneři C1, slyšeli jsme, co máte na srdci, a máme vzrušující oznámení: vzhledem k poptávce veřejnosti nyní nabízíme platby kartou na C1 od 27. července!

Ano, je to tak. Nyní můžete kartu používat k nákupům kdekoli na crowd1.com. Proč je to tak skvělý vývoj? Okamžitá platba a okamžité ověření transakcí; větší dostupnost; rozšířené platební možnosti. To je jednoznačný krok správným směrem.

Od 27. července použijte kartu pro nákupy na webu C1!

Pro mnoho lidí to bude velký posun vpřed v jejich podnikání s Crowd1. Vnímám delší dobu, že většina lidí si neosvojila kryptoměny a platby pomoci krypta. Jednou je to stejně nemine.

Pro Crowd1 je tento krok dalším potvrzením důvěryhodnosti firmy a důležitý krok k expanzi. I když původní záměr byl zaměřen hlavně na používání kryptoměn, účel světí prostředky. Karty jsou dostupné každému, kdo vlastní nějaký účet. Asie je více přívětivější pro kryptoměny, Evropa a Amerika zase na kreditní karty.

Nezapomeňte, že je stále do 31.7. 2023 možnost nakoupit C1 tokeny. Jak si je aktivujete vám popíšu v nedělním zpravodaji. Je možné, že se akce prodlouží, nebo taky ne. Promyslete si to.

Dosud vidělo:68Dnes vidělo:1