EMS – poslední měsíc v provozu!

Zbývá jeden měsíc ze statusu element

Status element (element status)  je jedním z nástrojů, které vám společnost C1 poskytla k tomu, abyste dosáhli úspěchu ve svém digitálním podnikání. Poskytli jsme vám přístup k jejich těžce vydělaným provizím prostřednictvím statusu člena Element, ale chceme, abyste získali maximální zisky z podnikání Web3. To je důvod, proč 30. dubna ukončujeme status člena Element (EMS).

EMS budete moci využívat až do konce dubna, ale od 1. května budete muset pozvednout své podnikání.

Vylepšete to s balíčkem Special Earth

Váš vstup do světa digitálního podnikání

Nyní, když se EMS chýlí ke konci, je čas udělat další krok. Special Earth, nejjednodušší balíček C1 pro vstup do světa digitálního podnikání, je tu pro vás, abyste ho mohli využít.

Za pouhých 79 € za balíček získáte: 500 žetonů C1; 25 binárních bodů; 25 bodů hodnosti; 3x základní multiplikátor tokenu; a 1 NFT. Nyní, když byla Speciální Země prodloužena do 30. dubna, neměli byste váhat a chopit se této příležitosti! Je to nejjednodušší způsob, jak se stát průkopníkem kryptoměn. Pořiďte si ten svůj.

Nechci aby tato informace zanikla, protože podle mě je to zpráva jako hrom! Každý, kdo si aktivoval své členství, s tím, že je aktivní, nyní o to přijde. Buď vlastníte nový balíček a máte přístup k C-Store a k výhodám C1, nebo ne. Nevím, co bude s těmi, kdo si nekoupili nový balíček a ani si ho neplánují pořídit. Budou vyloučeni nebo jejich členství zanikne pro neplnění podmínek? Určitě k tomu přijde ještě informace.

Vůbec se tomu nedivím. S příchodem C1 tokenu a nástupem na web3 trh je třeba udělat mezi členy pořádek. Předpokládám, že k vylučování nedojde, ale kdo bude chtít s C1 pokračovat na společné cestě, musí si koupit alespoň základní, nejlevnější balíček, Special Earth.

Dosud vidělo:72Dnes vidělo:1