Novinky a změny k 31.10.2020

Crowd1 zveřejnil ve svém videu novinky a změny, které na nás čekají v nadcházejícím období. Jedná se o změnu ve vzdělávání, v podpoře registrací do Miggster, v update balíčků a uvádění nových produktů v letech 2021 a 2022. Vše je shrnuto v krátkém videu, které si můžete přehrát. Pro nastavení titulků do češtiny je nutno kliknout na ‘Nastavení’ (ozubené kolečko) vpravo dole, vybrat ‘Titulky’, dále vybrat ‘Automatický překlad’ a v něm narolovat češtinu a kliknout. Dole pod videem se vám bude zobrazovat strojový překlad v češtině. Pokud nestíháte číst, zpomalte si rychlost přehrávání dle potřeby.

Co je obsahem?

krátce shrnu, co je obsahem  videa pro ty, které nebaví sledování.

Vzdělávání

Ve vzdělávacím balíčku proběhnou změny, bude vylepšen a jeho aktualizovaná verze se bude jmenovat Podnikatelský balíček. Ve vzdělávacím balíčku budou tři pilíře:

I. Vzdělávací pilíř

II. Obchodní nástroje

III. Podnikatelský den

Vzdělávací pilíř

bude obsahovat nástroje a materiály z centra firmy a bude zdarma pro všechny členy Crowd1. Jednotlivé lekce budou zveřejňovány v aplikaci Mindo, což bude zvuková aplikace v 10 jazycích, ve které lze poslouchat kurzy. Kurzy se budou týkat:

  • rozvoje podnikání
  • osobní motivace
  • sociálních médií
  • kryptoměn
  • Crowd1
Obchodní nástroje

budou mít za cíl usnadnit rozvoj vašeho podnikání. Budou zaváděny v následujících měsících.

Podnikatelský den

Dvakrát ročně se setkají podnikatelé a nejlepší leadeři a budou mluvit o svých společnostech, svých úspěších a o vedení lidí. První setkání bude na konci 1.Q 2021.

Podnikatelský balíček – jeho update – bude k dispozici v C-Store.

Miggster

Řeč se samozřejmě točila o přípravě a spuštění produktu Miggster. Tak jako Netflix se stal součástí domácností a přináší řešení filmové produkce a prodává filmy, tak jako Spotify přináší hudbu do našich zařízení a prodává hudbu, tak i Miggster se stane součástí našeho života a bude řešení, které bude prodávat mobilní hry na miliardy smartphonů po celém světě. S rozvojem technologií a sítí 5G se závratně rozšiřují možnosti mobilních telefonů a současně lidé na celém světě budou v roce 2021 a 2022 nuceni trávit více času doma nebo izolovaně kvůli koronaviru, proto není lepší doba pro uvedení produktu na trh.

Miggster mění historii  a je dobré, že u toho můžeme být. Proto pozvěte všechny známé a přátele aby využili akce zdarma se zaregistrovat do Miggster. Druhou šanci mít nebudou !

Více o Miggster ZDE.

World Event 14.11.2020

Letos to bude pravděpodobně největší promo akce Crowd1. Proto jsou členi vyzýváni, aby si rezervovali lístky ve své kanceláři a mohli společně sledovat uvedení Miggster a další novinky, které nás čekají. Ke sledování se zvou celé rodiny a skupiny, jsme požádáni, abychom posílali selfie ze společného sledování do firmy a ty nejlepší budou zveřejněny (možná i odměněny).

Na závěr vystoupil sám majitel Jonas Werner a ve svém projevu sdělil : “Nyní po celém světě měníme budoucnost a vy jste u toho”.  Pro co nejlepší start našeho podnikání, aby se členové rychle vypracovali ještě před spuštěním Miggster, zavádí firma jedinečnou a speciální propagaci, která se nebude opakovat. Týká se navíc krátkého časového období, pouze 14 dnů. Tou je možnost update z jakéhokoli balíčku na TitanPro za pouhých 500 €, více o tom píšu ZDE. Kdo chce v Crowd1 vydělat peníze a myslí to ním vážně, tak lepší šanci k rozjezdu už nedostane.