Zadržovací účet.

I tak by se dal přeložit jeho anglický název. Od 8.10.2021 ho naleznete na úvodní stránce své back office. Po kliknutí na tlačítko ‘Transfer’ se vám otevře. Jeho principem je rozdělit množství výplat, aby jejich výběr neproběhl nárazově. To by asi firma neustála. Nárokovat svoje platby začneme od 1.11.2021.

Každý člen má na svém Holding account převedeno 85% svého zůstatku na účtu, včetně zadaných a nevyplacených výběrů (plateb). Tato částka je rozdělena na 104 dílů. Po dobu dvou let (104 týdnů) budete moci kliknutím na tlačítko ‘Transfer’ každý týden převést část svého zůstatku na Account balance. Pokud některý týden na to zapomenete, tak se vám nevybraný týden přičte k množství týdnů, které máte na výběr k dispozici.

Z Account balance by měly jít peníze vybrat do 14 dnů, tak to firma garantovala. Pravděpodobně pořád platí minimální limit výběru 100 € v případě bankovního převodu a 20 € v případě převodu na kryptoměnovou peněženku. Informace doplním, až je ověřím. Zbylých 15%, které nebyly převedeny na Holding account zůstává na Account balance, tedy na původním účtu.