Den před štědrým dnem nás DPN informuje zprávou, že začíná převod akcií.

Zpráva, kterou si můžete zobrazit ve svém účtu DPN je:

Vážený uživateli DPN,

S radostí vám oznamujeme, že nastal den, na který jsme všichni čekali! V následujících dnech obdržíte pokyny k přístupu ke svým akciím DPN.

Víme, že jste netrpělivě čekali na své akcie a na novou vzrušující aplikaci, kterou pro vás chystáme. Narazili jsme na některé nepředvídané technické problémy ze strany poskytovatelů třetích stran, které jsme řešili, abychom vám, našim váženým uživatelům, uvolnili co nejlepší a bezpečný produkt.

Začali jsme rozesílat jedinečné odkazy ke stažení do následujících zemí:

Dánsko
Německo
Norsko
Portugalsko
Španělsko
Švédsko
Spojené království

Poté seskupíme země podle jazyků a budeme rozesílat e-maily denně po dobu 10 dnů. Každý, kdo je plně registrován v DPN a má nárok na akcie, obdrží e-mail s pokyny, jak postupovat.

Jakékoli dotazy prosím zasílejte našemu týmu zákaznické podpory na adresu support@dpnetwork.com.

Vše nejlepší od týmu Digital Partners Network
www.dpnetwork.com
24/11/2022

DELETE

Vážení uživatelé sítě DPN,

Píšeme vám, abychom vás informovali, že jsme v závěrečné fázi finalizace rozdělování podílů. Rádi bychom vám ukázali, jak bude distribuce probíhat, a proto jsme pro vás vytvořili video, ve kterém je celý proces vysvětlen.

Přijměte prosím naše hluboké poděkování za vaši podporu a trpělivost a těšíme se, že již brzy zveřejníme vzrušující podrobnosti o dalších krocích.

Veškeré dotazy směřujte na náš tým zákaznické podpory na adrese support@dpnetwork.com.

Vše nejlepší od týmu Digital Partners Network

www.dpnetwork.com

Jsou Vánoce a díky za dárek. Budeme očekávat email a potom si nárokovat své akcie, za poctivě odklikané C1 Rewards. Možná to stihneme ještě letos 🙂

Dosud vidělo:106Dnes vidělo:1