Věrnostní body.

Nárokujete si dnes a denně Loyalty Points – věrnostní body? Součástí členství Crowd1 je revoluční věrnostní program, jak motivovat a odměňovat aktivní členy.

Program nabízí věrnostní body (LP) jako pobídku a odměnu všem členům za jejich činnost na platformě Crowd1. Potvrzujte a nárokujte si věrnostní body každý den! Není to vůbec těžké a zabere vám to ani ne minutu. Potřebujete k tomu mobilní telefon nebo počítač.

Jak to udělat se můžete podívat v obrázkovém návodu, postup je i ve vaší back office v sekci News – Novinky.

Po aktualizaci back office nyní nově vidíte každý den v horní části panelu připomínku věrnostních bodů. V tomto poli klikněte na Claim (Nárokovat)

Budete přesměrováni na stránku věrnostních bodů, kde zelená tečka znamená, že v daný den máte body potvrzené. Červená znamená, že jste to propásli. Ve spodní části stránky klikněte opět na ‘Claim’.

Objeví se vyskakovací okno, ve kterém běží odpočet 5 vteřin. Počkejte, až šedé tlačítko ‘Claim now’ zmodrá. To znamená, že odpočet skončil a vy můžete uplatnit – nárokovat svoje věrnostní body. Klikněte na tlačítko.

A máte hotovo. Objeví se zelený proužek, že jste si úspěšně potvrdili své věrnostní body.

Věrnostní body budují vaši dlouhodobou hodnotu a dávají všem členům příležitost být součástí expanze Crowd1 a být součástí úžasných produktů a služeb, jako jsou Miggster a PLANET IX!

Proto si je nezapomeňte každý den potvrdit! S každým týdnem navíc roste kumulativně jejich počet, protože pokud máte nepřerušenou řadu potvrzení, tj. zelené tečky po celý týden, tak se vám k dalšímu týdnu připočte 7 bodů. A tak pořád další a další týden, proto jejich počet roste. Pokud ale jednou přerušíte, připočítávání začíná znovu od nuly.

Video návod můžete shlédnout níže. Doporučuji vytvořit si z potvrzování bodů návyk, protože po měsíci už to budete dělat automaticky. Nezabere to mnoho času, telefon většina z nás drží denně v ruce.