Nenechte si ujít!

První event Crowd1 v roce 2022. Informace k akci je dostupná ve vaší kanceláři Crowd1 v back office. Rovněž za nezávaznou bezplatnou registraci na event obdržíte 10 LoyaltyPoints (LP). Už jen pro ty body si tu registraci udělejte. Kdo si neví rady, jak udělat registraci na event, tak může shlédnout krátké video na konci článku, nic na tom není. Ve své back office kliknete na záložku Events na úvodní stránce a následujete pokyny.

Zde je přeložený text z back office. Některé pasáže textu jsem zvýraznil. Asi se bude na co těšit 🙂

Zahájení projektu Crowd1 2022 je téměř živě!
Nezapomeňte se dívat 29. ledna

Rok 2021 byl pro Crowd1 fenomenální a rok 2022 slibuje být ještě úžasnější! Je toho tolik, na co se můžete těšit, a díky našemu Crowd1 2022 Kick-off můžete nahlédnout do některých báječných událostí!

Zde je to, co můžete očekávat: zasvěcené informace o Metaverzu Crowd1, vesmíru s neuvěřitelným vývojem produktů, který obsahuje platební systémy a obchodní nástroje jedinečné pro toto odvětví. A co propagační akce? Zůstaňte naladěni na informace o báječném vývoji i tam.

A to není všechno: podělíme se s vámi o skvělé novinky týkající se rozšiřování kanceláří – jak v Dubaji, tak celosvětově. V jedněch z nejočekávanějších novinek roku se náš vizionářský zakladatel Jonas Eric Werner podělí o to, jak Crowd1 v prvním čtvrtletí roku 2022 uvede na trh fenomenální produkty. Tyto produkty navždy změní prostředí online networkingu a influencer marketingu, takže pokud si dáte tu práci, tyto novinky vám vynesou ohromující dividendy.

Toto je skutečně událost, kterou si nechcete nechat ujít! Nezapomeňte si zkontrolovat své zázemí a všechny kanály Crowd1, kde se bude 29. ledna 2022 ve 14:00 hodin středoevropského času vysílat přímý přenos. Pro vstupenky není třeba se registrovat. Staňte se součástí budoucnosti a buďte u toho, až odstartujeme rok 2022!

Z celé akce napíšu v neděli krátké shrnutí do článku a do měsíčního newsletteru. Zejména jsem zvědavý na nové produkty. Doufám, že se budou dobře prodávat. 

Myslím si, že to ještě pořád nebude “ono”, to nejlepší nás čeká v roce 2023 a 2024, pokud jsem četl mezi řádky dobře. Ale nějak se začít musí 🙂

Dosud vidělo:295Dnes vidělo:1