V rámci aktualizace se objevilo v back office vítané vylepšení, díky kterému můžete zjistit, jak jsou na tom lidé přímo pod vámi. Můžete si ověřit své body za aktivitu – activity points (AP), které jsou důležité pro výplatu provizí. Nyní na výplatu provize potřebujete 3 AP.

Jak to tedy zjistíte?

Ve své back office kliknete na úvodní stránce na záložku ‘Bonus’ a vyberete ‘Activity Summary’. Viz obrázek níže:

Souhrn aktivity

Po kliknutí na Actitivy Summary se vám zobrazí přehled vašich aktivních bodů. Jsou rozděleny na Osobní (Personal) a Přímo sponzorované (Directly sponzored).

Níže najdete dvě tabulky vašich aktuálních bodů aktivity, z jakých produktů pocházejí, a to jak z vašich vlastních nákupů osobních produktů, tak z vašich “downlines” a kdy tyto nákupy produktů vyprší.

Osobní

Zde máte body za vaše registrace do produktů Crowd1, např. Miggster (Emergin, podle jména firmy, která ho vyvíjí a provozuje)

Přímo sponzorované

 Zde vidíte, jaké produkty si registrovali členové v linii přímo pod vámi a můžete jim doporučit registrace nebo s nimi pracovat. Je nutné si uvědomit, že počet aktivních bodů má dopad na provize z určitého fondu. např Fond zábavy – Miggster, PlanetIX – z tohoto fondu se rozdělují provize. Čím více aktivních bodů, tí pro vás lépe.

Závěr:

Jestliže jste se registrovali do Crowd1, abyste si vydělali nějaké peníze, je nanejvýš žádoucí získat co nejvíce bodů za aktivitu – AP. Od jejich počtu se odvíjí výše provize, která je a bude měsíčně vyplácena spolu s residuálním příjmem.

Kdo se registroval jen kvůli určitému produktu, který využívá a nemá zájem o další, to už je jeho věc. V rámci placeného členství je ale věčná škoda nevyužít všech možností, které systém nabízí. Co na tom, že nehraju hry, provize z herního průmyslu se ale můžou připisovat, nemyslíte?

Denně vidělo:1Dosud vidělo:301