Získejte své Virtuals ZDARMA každý den

Využijte nejvýkonnější Streamline

Nejvýkonnější Streamline je tady! Kvalifikujte se a vyšplhejte po úrovních Streamline, abyste získali přístup k více denním Virtuals. Získejte své BEZPLATNÉ virtuals každý den. K dispozici pro VŠECHNY partnery nyní v Back Office!

Vyšplhejte na úroveň Streamline na základě vaší úrovně sítě, počtu členů, kteří si zaregistrují účet po vás a balíčku Elements, který vlastníte! Dosáhněte nejvyšší úrovně a získejte 125 virtuálních KAŽDÝ den.

Metaversy Virtuals jsou motorem, který pohání hru Metaversy. Nashromážděte jich co nejvíce, abyste získali fantastický náskok v průkopnické hře Metaversy.

Vyzvedněte si svůj Streamline každý den, abyste posílili svůj zážitek z Metaversy.

To znamená, že denní nárok LP bude od nynějška nahrazen denním nárokem Virtuals. Všechny vaše nahromaděné LP nezmizí, ale jen možnost reklamovat LP na denní bázi.

Takže LP nám nezmizí, zůstanou ve vaší Back Office, časem je opět budeme moci použít na nějakou slevu, tak jako v případě nákupu nových NFT balíčků Crowd1, kde byla sleva 50% !

Předpokládám, že po startu Metaversy se opět k potvrzování Loyalty Points vrátíme.

Proč bychom si měli potvrzovat a nárokovat Virtuals? I když nebudete hrát hru, pravděpodobně se najde možnost, jak své Virtuals zpeněžíte. Jako členové Crowd1 už víme z PlanetIX, jakou výhodu znamená být na startu dříve než ostatní a jaké slevy a odměny nám to přineslo a ještě 3 roky bude přinášet v různých Airdropech (odměnách). A u Metaversy to bude podobné a rovněž získáme rok předstihu. NFT hry se rozjíždějí 3-5 let, ale potom to stojí za to. Sbírejte si své Virtuals zdarma, jejich čas přijde. Na obrázku níže to vidíte. Stačí kliknout na Claim (Tvrzení – v českém překladu google).

Se závěrem roku jsem neočekával změny, ale je vidět, že Crowd1 umí překvapit. Podle toho, jak začíná tlačit na pilu, to vypadá, že rok 2023 bude hodně zajímavý. Přechod na WEB3 peněženku C1 Link bude pravděpodobně revoluce v krypto světě. Jsem zvědavý, jak si s tím poradí Metamask, dosud asi nejznámější web3 peněženka. Pokud se vytvoří vlastní ekosystém Crowd1 s vlastní kryptoměnou  C1 Tokenem a platbami web3, tak na trh přijde silný hráč. Co se nepodařilo Facebooku s vlastní kryptoměnou, to se podaří Crowd1. Stojíme u zrodu silné společnosti, která má potenciál do 5 let zamíchat kartami v celém internetovém průmyslu. Vypadá to, že jsme vsadili na správnou kartu, ale chce to pár let počkat a dočkat se.

Dosud vidělo:87Dnes vidělo:1