Informace od vedení Crowd1.

V sobotu 2.7.2022 proběhl Mega Event Into the Metaverse. Byl natočen technologií Green screen, to znamená, že všechno bylo natáčeno před zeleným pozadím, aby bylo potom možno vložit za účinkující jakoukoli scénu. Nebylo to tak efektní, jako předchozí eventy, ale z hlediska jednoduchosti a určitě finanční náročnosti tento přístup oceňuji. Na někoho událost působila poněkud stroze, protože v minulosti jsme byli zvyklí na okázalejší styl, ale informace stály za to.

V první části článku rozeberu to, co řekli manažeři firmy, spíš to bude takový volnější překlad jejich projevu. Na Event se lze kdykoli podívat na You Tube a když vyberete ve videu české titulky, tak je účastníkům porozumět. Ve druhé části článku budou informace o produktech, které také zazněly.

Johan Westerdahl

CEO firmy ICT, která zajišťuje servis pro Crowd1, ve svém vystoupení sdělil následující:

Je čas ohlédnout se za prvním půlrokem letošního roku. Začátek byl úžasný a Crowd1 opět posunul hranice toho, co je možné a stále roste. Každý den přibývají noví affiliate (členové) a rodí se noví leadeři. Firma tento růst podporuje a přijímá po celém světě na všechny pozice nové lidi do všech funkcí. To, že expanduje po celém světě, vyžaduje nové prostory pro školení a pro setkávání. Proto bylo nově vytvořené patro kanceláří v Dubai vyhrazeno pro tyto účely. Brzy se otevře nová kancelář v Singapuru se školícími prostory a místem pro setkávání.

Máme nové produkty, které začínají pronikat do světa (Moon Birdie, Planet IX, Metaversy, Miggster+). Všechny tyto produkty byly vytvořeny a vyvinuty tak, aby byly součástí digitální éry, jako jsou kryptoměny , NFT a všechny nové věci, které přicházejí s technologií blockchainu. Crowd1 chce být vždy průkopníkem v inovacích a ne někoho následovat a to prokazuje, že jsme inovátoři v odvětví síťového marketingu.

Co je pro nás zásadní abychom zůstalo na špici a byli průkopníky, je porozumět kryptoměnám, porozumět, jak revoluční digitální měny fungují. Jak se svět mění, lidé chtějí svobodu a ta je v blockchainu a kryptu.

Z náznaků videa po jeho projevu jsem usoudil, že Crowd1 chystá vlastní token, digitální kryptoměnu na vlastním blockchainu. Ani bych se tomu moc nedivil, spousta firem má vlastní token, který odráží hodnotu firmy, je to jakási jejich “akcie”. A když se tím dá i platit, tím lépe. Tak se nechme do budoucna překvapit. Bude zajímavé tento vývoj sledovat.

Martin Bylsma 

šéf oddělení na dodržování předpisů ve svém vystoupení řekl, že když v roce 202 začínalo v Crowd1 oddělení na dodržování předpisů, všichni se v Crowd1 na něho dívali jako na policii, ale ve skutečnosti chrání integritu Crowd1 na věčnost. A to je zásadní pro budoucnost každého v Crowd1, ať už je to zaměstnanec nebo člen, začátečník nebo ambassador.

Je dobré začít registraci v Crowd1 současně potvrzením KYC, potom se o váš účet může oddělení compliance postarat, např. v případě úmrtí není problém s převodem.

Johan Eric Werner

Nejdelší rozhovor z managementu měl, jak se dalo čekat, majitel firmy. Konverzace probíhala s moderátorkou, která se ptala na dotazy a J.E.Werner plynule odpovídal.

Proč je Crowd1 tak úspěšný?

Máme tým perfektních lidí, členů, kteří pracují po celém světě a neustále pracujeme, abychom se ujistili, že naše produkty a služby jsou stále lepší a lepší. Děláme vše pro to, abychom podpořili naše členy.

Módní slovo pro rok 2022 – Metaverse?

V tomto byznysu je to jako řídit auto a nedíváte se těsně před sebe, ale více dopředu před sebe, abyste mohli předvídat, co se stane. Abychom vytvořili dlouhodobý byznys, je nutné předvídat, jaký bude za 5, 10 let od nynějška. Dělají se roční plány, z kterých se potom vycházejí měsíční plány. Jsou věci, o kterých jsme před rokem nevěděli, jako NFT, které jsou nyní velkým byznysem, takže svět je pořád rychlejší.

Máte vlastní vzdělávací platformu Moon Birdie, hru Planet IX, vyvíjíte obchodní platformu Metaversy, co o tom řeknete?

Důvodem je, že chceme pokrýt to, co 90% lidí dělá na mobilních telefonech, abychom mohli dodat absolutně nejlepší platformu, kde můžete budovat své podnikání, kde můžete vydělávat peníze a kde můžete vybudovat globální síť . Metaversy je věc, která byla plánována několik let, začalo to před 4 lety, protože mnoho lidí sní o tom, že budou na burze, je to přesně to, co chtěli. Bude to celosvětový produkt, 24/7, pracující v reálném čase, velmi efektivní, bude vypadat pokaždé trochu jinak, podle toho, v jaké části světa se k němu připojujete. Bude to produkt, kde můžete strávit pár minut denně pro zábavu, ale také můžete strávit hraním 10 hodin, abyste byli úspěšní. Je to dokonalá hra pro všechny lidi – nyní se blížíme k 2 000 000 registrací. V době spuštění v listopadu očekáváme další miliony lidí.

Lidé by měli využít období před spuštěním a sbírat co nejvíce Virtuals, je to jejich šance ve fázi pre-launch získat co nejlepší pozici ve hře. Nezáleží na tom, jak tvrdě pracujete, budete litovat, že jste čas nevyužili ještě lépe.

Spouštíme Miggster+, který povýší na mobilní hru nové generace se stovkami her. Můžete se stát mistry světa ve hře, kterou si vyberete a můžete vydělat peníze.

V roce 2021 jsme řekli, že chceme pokrýt všechny oblasti. Na podzim letošního roku a na rok 2023 chystáme produkty z oblasti zábavy, hudebního a nákupního světa. Nyní se influenceři (členové) musí soustředit na budování své sítě, používat jednotlivé platformy produktů. Využijte zbytek roku 2022 a příští rok 2023 k vybudování své sítě používáním nástrojů a produktů Crowd1.

Kam společnost míří v příštích měsících následujícího roku?

Toto je první událost v letošním roce, kterou děláme na zelené obrazovce (green scene) v našich studiích. Připravujeme zelené studio, kde budeme moci provádět aktualizace a pozvat členy, připravují se aktuality několikrát týdně a také velké světové události. Také se rozšiřuje společnost, aby byla schopna pokrýt všechna portfolia, abychom byli schopni pokrýt celý svět, nejnověji otevřeme kancelář v Singapuru.

V září by měl Crowd1 začít s denními novinkami. Bude to způsob, jak všem členům po celém světě dát ty správné a nejnovější informace, to pomůže členům, aby mohli dělat správný byznys. Čím více informací máte, tím snáze vybudujete svoje podnikání. Budou ranní a odpolední show, ve kterých budou předávat informace členové Crowd1.

Co je nejlepší pro nové členy?

Nejlepší je ujistit se, že znáte společnost, znáte produkty, nemusíte znát všechno, ale ujistěte se, že pokud se chystáte něco prezentovat jiným lidem, že tomu rozumíte. Nejlepší je, když produkty sami používáte a máte s nimi zkušenost. Většina lidí nedělá to, co jim říkáte a ani to neposlouchá, ale dělají přesně to, co vy. Pokud používáte produkty, budete schopni odpovědět na otázky jiným lidem, tímto způsobem vybudujete silný podnik.

Těšíme se na nadcházejících 6 měsíců, nikdy jsme nebyli připraveni, tak jako teď, všechna čísla jdou nahoru, spousta členů se vyšplhala v žebříčku nahoru. bude to zábava, nadcházejících 6 měsíců.

Hanna Kimblad

vedoucí produkce eventů a událostí

Představila nejvýznamnější události, které se budou ve zbytku roku konat. Mělo by to bát otevření kanceláře v Singapuru 23.9.2022, dále s připravuje na říjen otevření 21.patra nových prostor v Dubai, které budou určeny zejména pro setkávání členů. Ve videu je krásná video upoutávka na tyto VIP prostory.

Na první týden v prosinci se připravuje Recognition event, který odmění nejlepší leadery a jejich členy. Vstupenky budou k dispozici v back office.

Vystoupil i Ambassador 3 Starr George van Wijk, který shrnul 3 roky s Crowd1, jaká to byla těžká cesta nahoru a dolů, ale nyní má firma pevné základy na kterých lze stavět. Řekl, že v nadcházejících letech bude hodně produktů, které nám všem pomůžou budovat své vlastní podnikání.

V krátkém videu byl ukázán také nový vzhled webových stránek. Nový design bude mít vylepšený výkon systému, přizpůsobí se vaší poloze a rychlosti internetu, aby zážitek byl co nejlepší.  Bude to velká aktualizace, možná se o ní bude mluvit 7.7.2022 na This Is Now.

Poznámka:

Z jednotlivých vystoupení vyznívá celková vize Crowd1. Spoustu věcí bylo řečeno před několika měsíci, ale na eventu o nich nebyla zmínka. Mám na mysli otázku, co bude s Loyalty points, možná se to dozvíme v sobotu 7.7., kdy má proběhnout další událost This Is Now, v pořadí pátá.

Stále je ticho kolem Multiwallet, SoMe a DPN spolu s převodem C1 Rewards. Z konceptu, jak to má firma vymyšleno začínám chápat, že si asi ještě nějaký čas počkáme. Pokud bude mít Crowd1 svůj token na vlastním blockchainu, logicky by následovalo mít vlastní platební řešení (Multiwallet), investice (Metaversy), výběry výdělků z her (Miggster+, PlanetIX) a provizních bonusů Crowd1 v jednom systému. Komplexní provázanost jednotlivých produktů by měla posílit virtuální realita, o které se také nemluvilo. Bude to asi to řešení zábavy a nakupování, které zmíněno bylo. Náznaky, že to přijde, existují 2 roky. Řečeno bylo hodně. ale konkrétního zase nic. Chápu, že firma nemůže prozrazovat své produkty a “tajemství”, konkurence je velká a spolupracující firmy si často nepřejí být jmenovány. Ale jak to vypadá, kolem roku 2025, což je za těch 5 – 10 let od startu, které majitel zmínil, bychom měli šlapat na paty velkým hráčům.

Když budou v C-Store, zastoupeny produkty, které “chce každý”, tak by neměl být problém je prodávat, nebo nabídnout potencionálnímu zvědavému registraci do Crowd1, kde si potom může vybrat. Registrovat se lze zdarma a když někoho produkt zaujme, koupí si placené členství. Tomu rozumím, to je způsob výdělku s Crowd1. Zajistí nám 100% podporu, ale zbytek je na nás. Znovu opakuji, že Crowd1 není investice, kde vložíte peníze a ony se vám zázračně a bez práce rozmnoží, jak si představují někteří zhrzení diskutující. Ani klikání na cokoli není tou prací, kde si vyděláváte, pouze si tím jen vylepšujete svou pozici a získáváte bonusy do svého podnikání. Za pár let, až bude Crowd1 jedničkou mezi největšími světovými firmami, tak s úsměvem zavzpomínáte na cestu, kterou jste s ním prošli od jeho začátků. A budete součástí velké komunity, která mění svět. Věřím, že se nám čas, strávený životem s Crowd1, jednou vyplatí.

Dosud vidělo:100Dnes vidělo:1