Akce pokračují i v květnu!

C1 vám přináší měsíc, na který budete vzpomínat

Chcete víc? C1 vám v květnovém Měsíci síly nabídne více!

Rok 2024 byl zatím fenomenální, během prvních čtyř měsíců roku se ke komunitě C1 připojily miliony lidí. To vše díky našim skvělým produktům a propagačním akcím a samozřejmě vaší neuvěřitelné práci! Chceme zajistit, aby vaše firma dosáhla svého plného potenciálu, a proto jsme hrdí na to, že vám můžeme představit květnový měsíc síly s úžasnými rozšířeními a nástroji pro propagaci. Těšte se, protože se blíží obrovský měsíc!

OBRAZ

Upgrade zdarma je stále aktivní do 22. května

Naše nejlegendárnější propagační akce, Upgrade zdarma (UFF), je stále aktivní, abyste ji mohli využít. Prodlužujeme ji do 22. května, abyste měli lepší přístup k nejepičtějšímu způsobu, jak pozvednout své podnikání. S UFF platí, že když si zakoupíte startovací balíček Elements jakékoli úrovně, budete okamžitě zdarma upgradováni na další úroveň! Je to jednoduché: UFF podpoří vaše podnikání, takže ho využijte do 22. května.

OBRAZ

Balíčky Power PRODLOUŽENO do 22. května

Neexistuje jednodušší způsob, jak navýšit počet tokenů C1 ve startovacích balíčcích Elements, než balíčky Power. S Power Bundles můžete získat více tokenů C1 tím, že sbalíte své startovní balíčky Elements. Kupte si balíček energie z kteréhokoli ze startovních balíčků Elements (Earth; Vzduch; Voda; Oheň; nebo Pátý element) a v tomto balíčku obdržíte všechny žetony C1. A co je ještě lepší: můžete si koupit více balíčků síly a za každých pět zakoupených získáte jeden (z balíčku nejnižší úrovně) zdarma! Pořiďte si balíčky energie NYNÍ do 22. května.

OBRAZ

Zdvojnásobte svou základnu tokenů C1!

Token C1 bude při oficiálním spuštění obrovský a my chceme, abyste vy, průkopníci kryptoměn C1, získali maximum. Období pro vyzvednutí tokenu C1 je stále aktivní a až do 22. května si můžete zdarma vyzvednout 10 % svých tokenů. Po tomto datu budete muset využít poplatek za opětovnou aktivaci tokenu C1 ve výši 19 € a zdvojnásobit tak své držby. Poplatek za opětovnou aktivaci je dalším skvělým způsobem, jak získat přístup ke svým tokenům C1! Získejte více tokenů C1 a posuňte své podnikání v oblasti kryptoměn na novou úroveň!

OBRAZ

Status člena prvku LIVE do 18. června

Element Member Status (EMS) je nejjednodušší způsob, jak vstoupit do světa C1. Vyslechli jsme vás a chtěli jste více času na používání tohoto balíčku. Proto prodlužujeme EMS do 18. června! To znamená, že vaše Business body a binární body nasbírané během držení EMS budou stále platné. Chceme, abyste se stali podnikateli, takže po 18. červnu je čas zintenzivnit své podnikání a získat startovací balíčky Elements.

OBRAZ

Soutěž Referral Club se restartuje na květen!

Je zpátky! Vaše oblíbená odměna za žetony C1, soutěž Náborový klub, byla pro měsíc květen restartována. Chcete se podělit o 5 milionů žetonů C1? Pokud patříte mezi 1 500 nejlepších doporučujících, kteří zaregistrují nejvíce nových členů C1, můžete! Jedná se o nejjednodušší způsob, jak získat obrovské množství tokenů C1 a poskytnout více lidem náskok na jejich vlastních krypto cestách. Květnová soutěž Referral Club probíhá po celý měsíc květen, tak se do toho pusťte!

Další skvělé zprávy!

Přinášíme vám také další skvělé zprávy! Posilovač hodnosti a Nevyžaduje se síla schopností (pro úroveň 6 a nižší) jsou stále aktivní až do konce května! Jen další dva úžasné nástroje, které máte k dispozici po celý tento měsíc. Váš úspěch v podnikání v oblasti kryptoměn je zde k dispozici a díky našim neuvěřitelným propagačním akcím a nástrojům je to mnohem snazší. Je čas na květnový měsíc síly!

Dosud vidělo:66Dnes vidělo:1