MIGGSTER

Registrace spuštěny

Členové Crowd1 měli výhodu v možnosti registrovat v předstartovní fázi nové členy do herní platformy Miggster. Dne 14.11.2020 byly odstartovány registrace do systému. Členové Crowd1 tak získávají další výhodnou možnost zisku bodů C1 Rewards. Pokud si zakoupí půlroční členství za 39€, tak získají jednorázově 600 bodů C1R, pokud zakoupí roční členství, získají 1200 bodů C1R.

Pokud člen Crowd1 zaregistruje 3 placené členy, získá voucher na typ členství zdarma podle nejnižšího zakoupeného členství jím registrovaného člena.

Příklad: Registruji dva lidi s ročním členstvím a jednoho s půlročním členstvím, získávám voucher půlroční členství zdarma. Za každé registrované 3 členy obdržíte voucher, který buď použijete pro sebe, své blízké, nebo ho někomu prodáte.

Za jednotlivé registrace jsou provize, část 25% bude kumulována dle kompenzačního plánu do Active User Pool. V něm má každý produkt svůj rezervoár na provize. Z něho budou vypláceny odměny členům, kteří daný produkt používají, popř. propagují. Odměny z residuálního příjmu tím nejsou dotčeny.

Blíže je vše vysvětleno v kompenzačním plánu firmy – viz obrázek pod příspěvkem. Členové Crowd1 ho najdou v sekci Dokumenty, musí být ale registrováni na těchto stránkách a schváleni správcem. První výplata provizí aktivních uživatelů z Active user pools proběhne 31.1.2021.

Akce běží do příštího eventu do 18.12.2020. Podle počtu registrací postupujete po jednotlivých levelech nahoru a od páté registrace a výše jste kvalifikováni do soutěže o ceny. Jednotlivé ceny si můžete prohlédnout vlevo v tabulce na obrázku. Bližší informace získáte na stránkách Miggster. Stránka https://miggster.com nabízí překlad do češtiny přes google překladač, vyzkoušejte. Nebo se podívejte na stránku ZDE, překlad do češtiny si navolíte v prohlížeči, pokud ho podporuje.

Možnost registrace na odkazu ZDE.

Informace budou průběžně doplňovány a aktualizovány.