Zkontrolujte si účet

A zjistěte, zda jste registrováni do Miggster a Planet IX a dalších produktů, které máte v nabídce “My package” (Moje produkty). Proč je to důležité? Protože i když NEBUDETE tyto produkty využívat, budete registrováni do fondu uživatelů, ze kterého se vyplácejí měsíční provize. První výplata bude 31.8.2021. Stále jsou mezi námi lidé, kteří to odkládají na “někdy”. Jenže za chvíli už bude pozdě a svou šanci propásnete. Myslím tím možnost registrovat se ZDARMA.

Proto neváhejte a přihlaste se do své back office a udělejte si tu kontrolu. Je to pro vaše dobro. Jak se registrovat najdete na těchto stránkách, psal jsem k tomu články a v záložce ‘Produkty, servis’ jsou návody k jednotlivým produktům. Pokud na úvodní stránce vidíte tlačítka  ‘Get Miggster’ a ‘GET PLANET IX’ tak na ně klikněte a udělejte si registraci, která vás prozatím nic nestojí. Pokud máte nějaké pixely do Planet IX, tak si současně přes GIFT kod, který jste obdrželi a máte ho uložen v GIFT kódech, nabijte účet v Planet IX, poté co se registrujete.

pokračování

Nezapomeňte kliknout na tlačítko ‘Proceed’, abyste směnili své Crowd1 odměny za akcie. Jinak vám to propadne! Přijdete o kvartální dividendy, které bude Crowd1 do budoucna vyplácet. Co z toho, že nyní jsou to drobné, ale za 10 let?

pokračování

pokračování

Stále to odkládáte? Udělejte to hned. Jinak zapomenete a vzpamatujete se až bude pozdě. Stále nevíte jak? Pište, telefonujte, snažte se, zájemce mohu navést po telefonu krok za krokem. Několikrát jsem to tak už udělal. Ale pokud v Crowd1 neděláte nic, ani si nepotvrzujete denní Loyalty points, tak je to těžké. Asi jsou vaše zájmy někde jinde. Tak potom nenadávejte na firmu, ta to s námi myslí dobře. Ale lidi jsou různí a rozhýbat masy je obrovský problém. Nepatříte, doufám, mezi ty, kteří si pořád myslí, že se eura sypou bez práce do kapes … A ta práce obnáší udělat si registrace produktů. NEČEKEJTE !

Nevíte si rady? – Pište: minercsm@gmail.com