Co bude v roce 2023?

Crowd1, jako jedna z nejrychleji rostoucích online společností, přebírá vedení v onboardingu milionů lidí po celém světě na Web3, Metaverse a Crypto a poskytuje nejefektivnější a nejsilnější online obchodní příležitosti vůbec, s aktualizovaným a nejrobustnějším bonusovým plánem v oboru.

Výkonná aktualizace Q1 2023

Rok 2022 byl pro Crowd1 mezníkem a společnost je více než připravena a těší se na neuvěřitelně silný rok 2023! Během prvního čtvrtletí roku 2023 bude Crowd1 připravovat nejvýkonnější uvedení produktů na trh spolu s nejexkluzivnější a nejhodnotnější průkopnickou propagací a podnikáním v oboru!

Rozhovor televizní moderátorky Katie Jensen se zakladatelem Crowd1 Jonasem Ericem Wernerem o roce 2023 a dalších 100 nejsilnějších dnech ve čtyřleté historii společnosti jako nejrychleji rostoucí síťové společnosti na světě

Originální článek je k dispozici v Back Office. Ve videu poodhaluje J.E.Werner, co všechno se připravuje na rok 2023. Jak bude postupně následovat zavádění nových produktů a kdy. Těšit se můžeme již na konci února, v březnu a dubnu.

Doporučuji u videa z You Tube v nastavení zapnout titulky a potom navolit automatický překlad a v automatickém překladu vybrat češtinu. Je to sice strojový překlad, ale dá se tomu v pohodě porozumět.

Dosud vidělo:168Dnes vidělo:1