OTEVŘENÍ DUBAJSKÉ KANCELÁŘE!

Tento víkend byla oficiálně otevřena dubajská kancelář!

Přináším přeložený text z back office k otevření kanceláří v Dubai:

Přenášíme Crowd1 do budoucnosti

Tento víkend byla oficiálně potvrzena dominance společnosti Crowd1 na trhu. Naše kanceláře v Dubaji byly otevřeny několikadenní oslavou, které se zúčastnili naši nejvyšší představitelé – kteří přijeli z celého světa – a vedení společnosti. Nemůžeme se dočkat, až nás navštívíte i vy ostatní!

Naše kanceláře se nacházejí v srdci Dubaje, pulzujícího centra světového obchodu a technologií, a mají rozsáhlý výhled na všechny slavné památky tohoto města. Jsme velmi hrdí na to, že otevíráme prostory naší centrály Network na Blízkém východě, a je nesporné, že tak můžeme učinit díky vám, našim členům! Jonas Eric Werner, zakladatel společnosti Crowd1, to zdůrazňuje:

“Váš úspěch je i naším úspěchem. Právě díky vaší každodenní tvrdé práci jsme schopni vyslat do světa zprávu, že Crowd1 se každým dnem zvětšuje.”

Tento víkend odstartovala prohlídka nových prostor, následovaly možnosti školení a svědectví a třešnička na dortu: slavnostní večer na oslavu otevření. V následujících dvou dnech proběhnou další školení a svědectví a také slavnostní večeře.

“Jsme tak nadšeni, že vám můžeme ukázat zbrusu nové kanceláře! Je to jasný signál světu, že Crowd1 je dominantní silou a je tu, aby zůstala,” říká Jonas. Nezapomeňte se podívat na naše kanály sociálních médií, blog a časopis Crowd, kde najdete fotografie, rozhovory a shrnutí oslav. Je čas slavit!

Z videí a záběrů na Instagramu je vidět, že kancelářské prostory jsou opravdu velké a hezké. Je z nich krásný výhled na celé město a stanou se podpůrným centrem pro všechny členy Crowd1. Možná už poslední pochybovači sklapnou, i když nevěřím, že přiznají, že se před rokem – dvěma mýlili, když psali na internetu články, jaké je Crowd1 letadlo a podvod. Mezitím se tu vystřídalo několik zaručených “online” projektů, které vylákaly z lidí peníze a potom skončily ze dne na den (Onward Capital, Mirollex, Mind Capital…) a chystají se další. Lákavý výdělek bez práce vždycky lákal, především podvodníky. V Crowd1 se musí pracovat, aby byl výsledek, proto mezi českými “zlatokopy” už není Crowd1 v kurzu. Ještě chvíli bude trvat, než se napraví škody, které se podepsaly na pověsti firmy nesprávnou interpretací modelu crowfundigového podnikání. Věřím ale, že za několik let na to budeme vzpomínat s úsměvem. Chce to jen vydržet a dopřát firmě čas, velké věci se rodí pomalu.