Crowd1 stojí v čele digitální revoluce

Generální ředitel ICT Johan Westerdahl mapuje náš úspěch

S našimi novými startovacími balíčky Elements jsme připraveni převzít metaverse, kryptoměny, NFT a blockchain! Na nedávné akci The Next Generation Dubai Superlaunch ukázal generální ředitel ICT Johan Westerdahl účastníkům přesně, jak je rychlý růst kryptoměn a NFT staví do “sladkého místa” a změní jejich svět.

Růstová trajektorie kryptoměn a NFT byla neuvěřitelná. Za pouhých 6 krátkých let se předpokládá, že překoná počet uživatelů internetu a mobilních telefonů o miliony.

Nyní s novým Crowd1 NFT (součástí každého startovacího balíčku Elements) jste již součástí tohoto neuvěřitelného růstu. Nenechte si ujít to, že jste průkopníkem; Získejte nyní balíček Země, Vzduch, Voda nebo Oheň!

Crowd1 přichází s novými balíčky, které obsahují mimo jiné i výše uvedené NFT, které se dá obchodovat. Ti z vás, kteří vlastní 5000 a více LP (Loyalty Points) si mohou ve svém účtu v GIFT codes vygenerovat slevový kupon na slevu 50 % z ceny balíčku! Když uvážíme cenu balíčku FIRE, který stojí  2519 € a obsahuje všechny čtyři NFT, tak sleva 1249,5 € určitě potěší. Na Youtube jsou návody, jak to lze provést, v posledním kroku nesmíte zapomenout kupon aktivovat, jinak se vám sleva nevygeneruje 😊 Jeden z návodů je např. zde Crowd1 Discount Voucher Tutorial (vimeo.com)

Proč bych si měl koupit nový balíček, když už jeden vlastním? To záleží na každém, jak se rozhodne. Krypto revoluce začíná a mým odhadem za 4-6 let, nejpozději do roku 2030 zcela změní finanční svět.

Chcete být u toho mezi prvními? Tak čtěte dál.

Kdo si zakoupí nový balíček, tak získá přístup k Crowd Tokenu, který je klíčem k přístupu k digitální peněžence C1Link. A na ni, jak předpokládán, budou směřovány a půjdou všechny platby, provize nebo výnosy z akcií, které nyní máme v DPN. Aspoň si to myslím. Časem se to všechno ukáže.

Dále získáte v ceně balíčku další balíček Metaversy, podle toho, jakou úroveň si zakoupíte. Pokud vlastníte některý z balíčků Metaversy tak máte další navíc! Samozřejmostí je Miggster+ na rok zdarma v ceně 69€, přístup k PlanetIX, k Mindoe a u balíčku Water a Fire i k LinkMe. Doba bezplatného přístupu se liší podle typu balíčku, u nejdražšího to jsou 4 roky. Z obrázků to lze pochopit. Projděte si balíčky ve své Back Office a tam to uvidíte.

Dále byla vyhlášena akce na setkání v Thajsku, které bude po dobu 5 dnů v pětihvězdičkové destinaci. Každý, kdo přímo sponzoruje 5 balíčků FIRE, získá pozvánku za 199 € do Thajska, u 10 balíčků to je navíc 900 € jako cestovní bonus, u 15 balíčků jsou to 2 letenky a u 20 balíčků FIRE 2 letenky a cestovní bonus 900€. Podmínkou je, abyste registrovali nového člena s balíčkem FIRE.

Má cenu do toho jít? To si každý musí zvážit sám. Crowd1 oslaví na přelomu roku 4 roky existence. V roce 2023 spustí peněženku C1Link a předpokládám, že po ní přijdou i nové produkty. Smysl by to dávalo, protože provize půjdou na peněženku. Než se spustí opravdová revoluce, je nutné se na ni dobře připravit. Je poměrně dost věcí, které je nutno dotáhnout do konce, aby se prudká expanze někde nezadrhla. Až se to nadšení, které vnímám v ASII, přenese do Evropy, je dobré být na to připraven.

Dosud vidělo:94Dnes vidělo:1