Je čas oslavit Nový rok a neuvěřitelné úspěchy a pokrok Crowd1 za poslední rok a dívat se dopředu na rok 2023! Sledujte, jak zakladatel Crowd1 Jonas Werner přináší inspirativní poselství nám všem, když se ohlédneme za největšími úspěchy roku 2022, včetně uvedení bezkonkurenčních startovacích balíčků Elements!

Jonas se také těší na nesmírně vzrušující příští rok, protože rok 2023 bude trhákem, pokud jde o Web3, a Crowd1 je v popředí toho všeho! Jonas také mluví o exkluzivním motivačním výletu do Thajska, který bude jedním z nejsilnějších a nejvelkolepějších výletů, jaké kdy Crowd1 měl! Nenechte si ujít sledování nejsilnějšího projevu roku!

Členové a lídři po celém světě. V roce 2022 jsme společnost připravili na vstup do budoucnosti, na vstup do nového světa, světa Web3, který zahrnuje kryptoměny, včetně NFT, včetně nových způsobů interakce online prostřednictvím super světa.

Rok 2023 bude rokem, kdy budou mít všichni noví členové příležitost pracovat s těmi nejlepšími produkty, službami a nástroji. Náš balíček víceméně vstoupil do super světa a dává všem novým členům absolutně nejlepší šanci stát se průkopníkem, jako členem, který může budovat globální podnikání od prvního dne.

Vše, co vytvoříme, vytváříme pro vás jako dopravce, abyste měli nejlepší cestu, nejlepší způsob, jak klonovat své podnikání, ať žijete kdekoli, kdekoli stavíte na podnikání. Máme a spustíme spoustu skvělých systémů.

Před několika týdny jsme měli nový balíček Elements a právě jsme spustili status člena elementu, který dává všem členům společnosti příležitost těžit z nového systému.

S balíčkem Elements jsme také spustili Streamline a Crowd1 Streamline dává všem členům, všem novým členům příležitost, i když nejste nejlepší dopravce na světě, máte příležitost být součástí všeho od prvního dne zcela novým způsobem.

Pokud jste členem a součástí Streamline, jste součástí všeho, co se děje díky našemu systému C1 Token a C1link Wallet Všem členům jsme také dali možnost využít sílu Business Points Business Points můžete využít k získání prvního z pěti Power Packů.

A to je velké, protože to dává všem členům příležitost skutečně začít a budovat opravdu silné podnikání.

Chci, abyste všichni pochopili, že jako první společnost jsme vytvořili vše od balíčků přes produkty, nástroje až po systémy.

Budujeme sítě pro nový svět, pro svět Web3. A během roku nebo dvou bude většina lidí na celém světě součástí této revoluce a vy všichni budete součástí dopravců v první síťové společnosti, která skutečně vytváří perfektní platformu pro uvedení milionů a milionů lidí do tohoto nového světa.

Rád bych vám také připomněl skvělé VIP setkání, které bude v Thajsku. Kvalifikovaných lidí jsou již stovky a to také vytvoří příležitost pro management a pro mě, abychom si s vámi všemi sedli a vyslechli si vaše příběhy.

Takže se těším na setkání s vámi v Thajsku a jak jsem řekl, máte ještě pár dní. Ujistěte se, že nejen vy, ale všichni, lídři ve vašem týmu se tam mají šanci dostat.

Bude to zkušenost, která změní život. Ale všichni mí přátelé po celém světě, tohle je jen začátek. Rok 2023 bude nejsilnějším rokem.

To bude rok, kdy nejen uvedeme na trh nové produkty, ale také se ujistíme, že všechny systémy budou existovat po velmi dlouhou dobu, že budou pracovat v reálném čase a nepřetržitě. Budeme pracovat v reálném čase, ale i dlouhodobě.

A vím, že je to pro vás všechny důležité. Členové a lídři se připravují na většinu a jsou silnější v podnikání než kdykoli předtím.

A rád bych také využil této příležitosti a poděkoval vám všem za skvělou práci, kterou děláte ve všech zemích světa.

Každý den, každý týden, každý měsíc v roce budeme i nadále tvrdě pracovat, abychom vám poskytli nejlepší podnikání vůbec. Díky.

A těším se na vás všechny.

Video je na odkaze: JONAS ANNOUNCEMENT DEC2022_FINAL_WITH_Music (vimeo.com)