Vaše cíle se každým dnem přibližují díky vašemu odhodlání a tvrdé práci – a to je recept na úspěch. Dnes vám přinášíme skvělé novinky, které vás jistě posunou k dalšímu růstu!

V C1 jsou novinky v oblasti bonusů! Od 1. srpna jsme zjednodušili a optimalizovali procesy, abychom zajistili spravedlivé rozdělení odměn a pomohli vám získat ještě více výhod!

LEGENDÁRNÍ PŘÍSTUPOVÝ BOD 🏆 C1

AP jsou pro naše podnikání zásadní, protože můžete zvýšit aktivitu svého týmu, poskytnout jim přístup k báječnému bonusu přímého prodeje a zvýšit jejich zbytkový bonus – nemluvě o řízení fondu tokenů C1. Tvrdou prací na vašem podnikání C1 budete odměněni AP!

Také jsme změnili data zbytkového bonusu, plateb z 15. dne v měsíci na období mezi 5. a 10. dnem následujícího měsíce.

Pokračujte v dobré práci a připravte se na nádhernou sezónu s vaším podnikáním C1!

Podívejte se nyní!

Zřeknutí se odpovědnosti: V případě jakýchkoli nesrovnalostí mezi anglickou verzí a přeloženou verzí těchto informací má přednost anglická verze.

Tak tohle je znění z oficiálního newsletteru C1, který dorazil do mé emailové schránky. Ti z vás, kteří mají nastaven odběr novinek z oficiálního webu Crowd1 by ho měli obdržet taky. Zkontrolujte si složku SPAM nebo hromadnou poštu. Popřípadě si nastavte odběr novinek na webu Crowd1 už při registraci.

Dále připomínám, že se mi podařilo “vyreklamovat” vouchery na nové registrace C1 z mého odkazu – viz kliknutí na úvodní stránce webu teamcsm.cz. Po registraci nového uživatele mohu poslat kód  na nové uživatelské jméno. Podotýkám, že kód nevidím a ani nemohu ověřit, jestli byl doručen.

K dispozici mám ještě 22 kódů z 24, předchozí dva se nepodařilo aktivovat. Kdo má zájem někoho registrovat a využít kód, zašlu mu ho bezplatně. Pokud máte zájem, aby uživatel byl umístěn pod vámi, pošlete mi email se svým uživatelským jménem a jestli nového člena chcete registrovat vlevo nebo vpravo ve své linii. Vytvořím v “INVITE” registrační odkaz a zašlu vám ho zpět emailem. Přes takto vytvořený odkaz zaregistrujte nového uchazeče a následně mi pošlete jeho uživatelské jméno. Nový uživatel bude na základě registračního linku zapsán pod vás (protože se ale nebude jednat o přímé sponzorství, tak ho neuvidíte ve své Downline). Body BP z jeho aktivity by ale měly být připisovány vám. Zašlu voucher a napíšu zprávu, že byl odeslán. Potom by ho nový uživatel měl hledat ve svém účtu, pravděpodobně v Gift kódech, popř. se mu zobrazí na úvodní obrazovce při dalším přihlášení k účtu.

Jedná se o nové registrace, ale nemám to odzkoušené. Na starých to pravděpodobně nefunguje – viz 2 promarněné kódy, které jsme zkoušeli s kolegy. Odpočet, do kdy jsou kódy dostupné, běží na hlavní stránce. Nenechme je propadnout.

Dosud vidělo:61Dnes vidělo:1