Titanium Promotion  + Miggster

Akce na zvýhodněné členství pokračuje. Každý má možnost provést upgrade svého stávajícího účtu na nejvyšší možný balíček a současně získat předplatné Miggster na dobu 12 měsíců.

Akce trvá od 19.2 do 10.3.2021.

Výhodou předplatného Miggster je, že se současně dostanete k možnosti výplat odměn z “Active User Pool” – “Aktivní balík uživatelů” z této herní platformy. Nevím, jaká bude její výše, ale 21.3.2021 by měla proběhnout historicky první výplata.

Takže sám jsem zvědavý, roční předplatné Miggster mám od prosince, určitě se o to podělím zde na stránkách. Přibude jeden z dalších příjmů, které Crowd1 nabízí.

Další podstatnou výhodou je zisk C1 Rewards, které vám naskočí až o 3300 bodů v případě upgrade z bílého balíčku. A to už je poznat. Získáte cca 30 € na kvartální výplatu (počítám to podle posledního kurzu). Takže i kdyby se kurz nenavyšoval, tak tento vklad máte do 5 let zpátky.

Navíc získáte body do “Network level” – “Úroveň sítě” a pokud máte pod sebou registrovaného přímého člena v levé a pravé větvi, tak poskočíte do pozice TeamLeader 2 a máte nárok na měsíční residuální příjem. Ten v této úrovni sice není nic moc, ale potěší.

Pokud jste sledovali jedny z posledních Epic promotion, tak určitě registrujete, že Crowd1 postupně zdražuje. Úplně první akce na TitaniumPro byla za 500 €, další ale s Miggster v balíku za 699 € a nyní to samé, ale už za 745 €.

Je velice pravděpodobné, že firma v tom bude nadále pokračovat, protože si na to lidé zvykli. Když není akce, tak se registruje denně ve světě něco kolem 8-15 000 lidí. V době akce je to 130 000 – 170 000 lidí denně. Proto to firma dělá. Jednou to ale skončí, anebo bude dražší.

Připisuji to tomu, že firma si na svůj provoz ponechává 20% zisku, jak je to stanoveno v kompenzačním plánu. Ten zisk má v vBitcoinech. Kdo sleduje vývoj této digitální měny, tak asi má jasno. Ze září 2020 do současnosti se zhodnotila 9 násobně.

A její růst pokračuje.

Proto už v listopadu firma předvídavě směřovala platby za tyto registrace pouze do kryptoměny. Nyní se hodnota Bitcoinu pohybuje něco přes 1 000 000 Kč a ke konci roku se očekává až 3 000 000 Kč za 1BTC. Nejvyšší čas si pořídit kryptopeněženku, pokud ji ještě nemáte.