Kouč Crowd1 napsal

Nikdy se nenechte ohromit vnějšími věcmi lidí – hmotnými ani nehmotnými. Nechte se ohromit vnitřními věcmi lidí. Vnější věci nikdy nic na zemi nevybudují. Vnitřní myšlení buduje vnější věci. Nejlepší věci v životě jsou neviditelné. Láska, péče a empatie jsou neviditelné. Tyto vlastnosti nevidíte, ale můžete vidět důsledek jejich používání: příčinu a následek.

Výkonnost vychází zevnitř… Možná jste nevěděli, že jste stvořeni pro úspěch, ale jste. Přišli jste sem jako vítězové. Všechno, co jsme my lidé vytvořili, vzniklo nejprve z myšlenky, příčiny a následku – žádný následek bez příčiny a žádný úspěch bez cíle. Každý se může naučit změnit své myšlení, a tím změnit svůj život.

Proč tedy lidé nejsou superúspěšní, když je to tak snadné. Je také snadné to NEUDĚLAT! Většina lidí, kteří si plní své sny a žijí plnohodnotný život, má něco společného – nezakládají svá rozhodnutí na strachu. Strach je zabijákem úspěchu. Strach bude lidi brzdit. Strach nutí lidi váhat. Strach nutí lidi lhát a snažit se jít zkratkou. V životě však neexistují žádné zkratky, žádný výtah k úspěchu. Každý musí jít po schodech.

Nevědomost a strach jsou kamarádi. Jdou ruku v ruce, a proto klademe důraz na vzdělávání a osobní rozvoj. Osobní rozvoj je jediným lékem na nevědomost. Znalosti učiní lidi vnitřně bohatými, a co je uvnitř, to se nakonec projeví i navenek: příčina a následek. Strach pramení z nerozhodnosti. Lékem na nerozhodnost je akce. A akce pochází z toho, že si stanovíte cíle a odhodlaně a disciplinovaně na nich pracujete. Když si lidé uvědomí, že mohou změnit svůj život tím, že změní způsob svého myšlení, krok za krokem poznají, že je to v jejich silách. To je skvělý pocit. A pokud to uděláte, zbytek vašeho života bude ten NEJLEPŠÍ ve vašem životě… Protože nejste tím, kým si myslíte, že jste. Jste tím, kým si MYSLÍTE, že jste.