C1 představuje balíček Special Earth

C1 vám přináší dokonalý vstupní bod do úspěšného podnikání.

Společnost C1 přichází s velkým oznámením: 5. března uvedeme na trh jedinečný balíček NFT s názvem “Special Earth”. Jedná se o perfektní vstup do digitálního podnikání a za pouhých 79 EUR získáte fantastickou odměnu C1 za neuvěřitelnou cenu.

Zde je popis toho, co v balíčku Special Earth získáte

Od 5. března získáte neuvěřitelnou hodnotu, nemluvě o nejlepší – a nejcennější – šanci vstoupit do světa Web3. Balíček Special Earth obsahuje následující úžasné nástroje: 500 vyhledávaných žetonů C1; 25 binárních bodů; 25 bodů za hodnost; 3x násobitel základny žetonů; 1 NFT. To vše – a příležitost stát se kryptografickým průkopníkem – je k dispozici za pouhých 79 €.

Prosadit se jako digitální podnikatel není jednodušší než tohle. Od 5. března – a po omezenou dobu pouhého 1 měsíce až do 4. dubna 24:00 GST – bude Special Earth vaším vstupním bodem C1. Chopte se své kryptopříležitosti a pořiďte si Special Earth! Je k dispozici pouze na jeden měsíc, takže si pospěšte a pořiďte si ho hned.

C1 Special Earth Teaser on Vimeo

Tak nevím, buď je to další z připravovaných strategií, jak z nás něco vylákat, nebo bude C1 token tak dobrý, že se nám 500 C1 tokenů v balíčku s NFT zaplatí?

Tak trochu jsem nějakou podobnou fintu čekal, rozhodně bude spousta lidí, kteří si za 79€ koupí 500 tokenů. I já :). Pravděpodobně to bude formou Gift kódu – klasika. Bude i balíček Special Air, Special Water, Special Fire a podobně ? Necháme se překvapit…

Dosud vidělo:71Dnes vidělo:1