SUPER PROPAGACE

Titanium PROmotion Rank Booster 50% je tady!

Zvyšování hodností je zpět a je silnější než kdy dříve!

Převratná akce Titanium PROmotion Rank Booster 50% začíná dnes a bude k dispozici až do 3. ledna 2022. Neuvěřitelná síla rank boosteru vám pomůže dosáhnout další úrovně sítě rychleji než kdykoli předtím, a to díky 50% růstu navíc až do 1. března 2022, 14:00 SEČ!

Titanium PROmotion Rank Booster 50% stojí 1099 € pro ty, kteří mají balíček White, Black, Gold nebo Titanium, a POUZE 199 € pro ty, kteří již mají balíček Titanium Pro nebo Titanium Pro Builder!

Tato úžasná akce zahrnuje také celkem až 45 000 exkluzivních věrnostních bodů! Chcete-li z této nabídky vytěžit co nejvíce, nezapomeňte nakoupit ještě dnes, abyste získali více než TŘI MĚSÍCE zrychleného růstu! Zvýšení hodnosti v síti vám umožní přístup k vyššímu dlouhodobému reziduálnímu příjmu! Nenechte si to ujít!

Titanium PROmotion Rank Booster 50% lze zakoupit za Qaicash, BTC, ETH nebo Novapago. Na co ještě čekáte?! Využijte této šance a posilte své podnikání!

UPOZORNĚNÍ: Kampaň zahrnuje řadu produktových výhod a také až 45 000 věrnostních bodů. 550 binárních bodů (pro upline) s balíčkem za 1099 € a 60 binárních bodů (pro upline) s balíčkem za 199 €. Mindoe a Miggster jsou již zahrnuty ve vašem stávajícím balíčku a neposkytují další výhody ani čas předplatného. Jako platební metody jsou přijímány pouze Qaicash, BTC, ETH nebo Novapago. Poukázky s dárkovým kódem jsou platné 30 dní od data nákupu. Akce končí 3. ledna 2022 ve 14:00 hodin středoevropského času. Titanium PROmotion Rank Booster 50 % nelze použít ve spojení s akcí “Zvýšení počtu dárkových kódů”.

Text je přeložen z back office. Co to znamená pro členy? Při registraci člena můžete získat až o 50 % bodů více, což vás vynese v Network Level (Úroveň sítě) na vyšší pozice, které mají rovněž vyšší měsíční odměny. Jediné, co je nutné udělat, je říct někomu o Crowd1 a nabídnout mu vstup a registraci. Vím, že je to pro spoustu lidí těžké, ale jak už jsem avizoval před rokem. Když se o Crowd1 nedozví od Vás, dozví se o této příležitosti od někoho jiného. Je otázka času, kdy nás bude 100 milionů a více členů…

Crowd1 nabízí obchodní příležitosti. Bude v následujících letech postupně uvádět produkty na trh, které budou dostupné v jeho obchodě C-Store a budou to produkty, které mají být dobře prodejné. S každým novým produktem můžete být první, kdo ho začne prodávat, propagovat nebo uvádět na trh.

Máte šanci být vždy na začátku a “u toho”, tak jak například Planet IX, která byla pro členy Crowd1 dostupná půl roku před oficiálním uvedením. Je na každém, jak svou příležitost uchopí.

Dnes vidělo:193Dosud vidělo:1