Úspěšný rok.

Co nám přinese rok 2022 v Team CSM a v Crowd1? To bych rád věděl, asi stejně jako Vy. Crowd1 se rozvíjí a prošlapává si cestu, kterou ještě nikdo neprošel. V průběhu té cesty se přizpůsobuje vývoji ve světě a zejména v digitálních technologiích. Nástup digitálních aktiv, ať se jedná o kryptoměny nebo NFT, nelze zastavit. Postupně se transformují všechny velké firmy a začínají i banky.

Obyčejného člověka to také nemine, ať se mu to líbí nebo ne. Je to jen otázka času. Dobře si zapamatujte tyto věty, za pět – deset let si je připomenete. Proto si myslím, že být součástí Team CSM Vás na novou realitu připraví a co více, získáte výhodu, že jste u toho první. Předpokládám, že produkty, které postupně budou s Crowd1 přicházet, budou v mnoha ohledech revoluční. Tak aby se dobře prodávaly. A to bude naše šance, šířit je dál, využívat je a referovat o nich.

Snahou těchto stránek je monitorovat vývoj v Crowd1, poskytovat členům podporu a informovat je o důležitých událostech. Začalo to nevinnou stránkou pro informaci členů, která díky pravidelné a poctivé práci dělá “dírku” do světa. Můžete se podívat, kdo nás všechno sleduje.

Možná, že časem rozšíříme rubriky o další zpravodajce, zaměřené na specifický produkt. Už toho začíná být na jednoho trochu moc 🙂 Jen je třeba najít ty správné lidi. Neuvažuji s vícejazyčnou verzí stránek, protože Google překladač to umí vyřešit. Kdo chce informace, umí je najít.

Noví členové možná přijdou s novými nápady. Zoufale nám chybí informovanost přes webináře, protože není nikdo, kdo by šel s kůží na trh. Možná to v průběhu roku zlomíme.

Věřím, že nás čeká s Crowd1 další skvělý rok, majitel má vizi dosáhnout 100 milionů členů, Miggster se posune do vyšší úrovně her a Planet IX se slibně rozvíjí. Z té mám největší radost a předpokládám, že založíme v roce 2022 skupinu Team CSM – Planet IX, která si hraním této hry vytvoří vedlejší (pasivní) příjem. Vize je velká, ale zatím ji nechci prozrazovat, protože vše může být ještě jinak. Ve druhém kvartálu by měla dostat reálnější podobu. Kdo se ještě nezapojil, má pořád šanci být na předstartovní čáře. Hra by měla opustit beta fázi v březnu 2022. I po tomto datumu bude možnost zapojit se, ale je nutno počítat s tím, že vše bude dražší.

V letošním roce bude asi hlavní snahou Crowdu vybudovat ve světě více kanceláří. To řekl i sám majitel Jonas Werner. Bez dostatečné podpory by jednotliví členové asi na firmu zanevřeli. Buďme trpěliví a sledujme společně, jak rosteme a rozvíjíme se. Velké věci se rodí pomalu. Kdysi jsem psal, že výrazný zlom očekávám v roce 2025. Velké firmy typu Amazon, Apple, Google, Facebook,… rostly déle, než se dostaly tam, kde jsou nyní. Nechtějme po Crowd1, aby to zvládl za rok, dva. To nejde. Tak se nechme překvapit, co nám v příštích letech přinese.

Věnujte půlhodinu svého času ke shlédnutí rekapitulace roku 2021 a v závěru rozhovoru s majitelem o roku 2022. Nahrál jsem ho s titulky v češtině, i když se jedná o strojový překlad, lze tomu porozumět.

Úspěšný rok pro všechny členy Team CSM a Crowd1!

V krátkém videu si ještě připomeneme jedinou povinnost, kterou má pasivní člen. Potvrdit si alespoň jednou měsíčně Loyalty Points (věrnostní body). V případě, že nemá na svém účtu jinou aktivitu a potvrzení neudělá, je jeho účet zařazen mezi neaktivní. Po potvrzení se aktivita účtu obnovuje. Pokud neudělá potvrzení nebo jinou akci na svém účtu za období 6 měsíců, je jeho účet smazán bez náhrady. Ale může se registrovat a začít znovu. Samozřejmě je nutno znovu zaplatit členství.

Dosud vidělo:466Dnes vidělo:2