Co nás čeká ?

Taky jste zaznamenali, že humbuk kolem Crowd1 trochu utichl? Ve světě se registruje denně 4-5 tisíc lidí, co to je oproti 100-150 tisícům denně z minulého měsíce. Komunita v Česku utichla úplně.  Příspěvky na facebooku jsou sporadické, nadšenci, kteří v loňském roce založili internetové stránky, je již několik měsíců neaktualizovali, možná na jednu, dvě výjimky. Informace jsou zastaralé a neaktuální. Snažím se udržet přehled o aktuálním dění v Česku, ale kromě aktivit paní Jany Nevolné z Jablonce, která trpělivě pořádá ve čtvrtky webináře, není na naší scéně nic nového. Sleduji zahraniční kanály, protože tam to frčí úplně jinak. Asi největší záběr mají Rusové, kde pořádají konference s videoprezentacemi v sálech, asi tam omezení kvůli koronaviru nejsou tak přísná, jako u nás. Rovněž v Indii se čile mají k světu. Nejinak je tomu v Africe a Asii.

Proto tyto stránky budou aktualizovány nepřetržitě. Závazek ke komunitě TeamCSM je větší, než chvilkové poblouznění příležitostí.

Crowd1 má před sebou hodně práce a je logické, že ji musí vykonat, než vypustí informace ven. V závěru měsíce se koná školení leaderů v Dubai. Čeká nás otevření nových kanceláří rovněž v Dubai a kdo sleduje oficiální kanály firmy, mohl shlédnout videa nových kancelářských prostor. V červnu bude World mega event, kde bude odstartována hra Planet IX a pravděpodobně představeny produkty SoMe a Multiwallet. Bude to další střípek produktové do mozaiky, kterou Crowd1 trpělivě skládá. A to nejsme ani v polovině roku. V té druhé polovině se asi budeme těšit na průlomové řešení v komunikacích, to by mohl být ten impuls, který odstartuje zvýšený zájem o členství v Crowd1.

Podle timeline by rovněž měla být v červnu vyplacena první odměna z Active User Pool (aktivního balíku uživatelů) a samozřejmě 15.6. výplata C1 Rewards. Zatím se neprovedla změna na webu v backoffice, kde budou moci členové sledovat svou aktivitu a podle ní budou i odměňováni. Počítám, že si to Crowd1 nechává na druhé pololetí. Je to velká změna, která hodně zahýbe odměnama. Proto se možná pořádá akce na členství v Miggster na 12 měsíců zdarma. Kdo ji nevyužije je sám proti sobě, protože kromě hraní her zdarma přijde i o 1000 LP (loyaty points). Nezíská ani 1 AP (activity point). Tyto AP budou podmínkou pro další vyplácení odměn, jak bylo představeno na setkáních v Dubai. Pro ty, kteří mají své týmy, je důležité, aby jejich členové měli aktivní členství v Miggster, protože za to budou odměňováni.

A co vy? Zlatí a titanoví členové – už máte svou digitální vizitku LinkMe ? Naplánovali jste dovolenou přes Life TRNDs ? Registrovali jste se do Miggster zdarma ? Potvrzujete si své Loyalty points jednou týdně a udržujete si aktivitu ? Aplikace v mobilu poslední dobou moc nefunguje, asi proto, že se chystají změny. Proto používejte počítač. Jednou týdně ty dvě minuty najdete, na úkor jiných sociálních sítí, kde se tak dobře prokrastinuje. Pokud chcete něco změnit na těchto stránkách nebo informacích, napište do komentáře nebo na email. Pokud to bude v mých silách a zájmu všech, vyhovím.