Události.

První týden z nového roku je za námi a je pár událostí, které se vyplatí nezmeškat. Krátce a stručně si o nich povíme, aby ten, kdo má zájem, něco nepromeškal.

Crowd1 spustil poslední balíček. FIFTH Element (Pátý element). Co o tom píší v Back Office?

Nejvýkonnější startovací balíček Elements je tady!

Revoluční balíček Crowd1 Fifth Element je k dispozici ke koupi NYNÍ!

Získejte 50% SLEVU s poukazem na věrnostní body a získejte stejnou částku BP jako balíček s plnou cenou!

Výkonný balíček Fifth Element obsahuje balíček Metaversy Unicorn, předplatné Miggster Plus a PLANET IX a všechny startovací balíčky Elements NFT spolu s převratným NFT Fifth Element!

Pátý prvek NFT vám poskytuje přístup k fantastické C1 Token / C1 Coin, která poskytne partnerům přístup k exkluzivním nabídkám a obrovským slevám ve světě digitálních aktiv C1.

OBRAZ

Balíček pátého elementu obsahuje 100% RankBooster po dobu 185 dnů!

Jakýkoli nákup balíčku pátého elementu se také započítává do kvalifikace pro nadcházející motivační cestu do Thajska, což je ekvivalent ohnivého balíčku, takže se ujistěte, že využijete této omezené, speciální příležitosti!

Kdo chce využít slevu 50% ze svých LP bodů. má možnost. Kód je nutno vygenerovat do 11.1. a uplatnit do 7.2.2023. Kdo už si nějaký balíček koupi, má bohužel smůlu. Sleva nejde uplatnit 2 x. Doufám jen, že podmínka vlastnictví C1 link nebude vázána na nejvyšší balíček.

Spolu s balíčkem Fifth element získáte balíček Unicorn do Metaversy v ceně 4999 €, Planet IX, Miggster+, Mindoe, LinkMe. A samozřejmě C1 Link, až bude spuštěna.

Z dalších akcí běží soutěž o zájezd do Thajska na setkání Leaderů. Musíte jen registrovat alespoň 4 členy “Fire”. Ta končí rovněž 11. ledna.

První šťastlivci už získali své akcie C1 Rewards v DPN, soudě podle obrázků na sociálních sítích. Myslím si, že si v Česku ještě nějakou dobu počkáme.

Aktivace Miggster+.

Najeďte si do své Back Officem do C-Store, klikněte na Miggster+ a potvrďte si nárok. Mnozí z vás o tom ani neví a zbytečně se ochuzují. Klikněte všude, kde uvidíte “Click here to claim” nebo na “Claim” Kdo si bude aktivovat Miggster+, projde registračním procesem, na jehož konci je vytvoření krypto peněženky a 4 ks NFT do hry.

Dosud vidělo:92Dnes vidělo:1