Události.

Začíná poslední týden prázdnin a s ním se začíná rozjíždět dění v Crowd1. Každý týden budou přinášet top leadeři informace a novinky na pravidelném webináři. Na tom posledním zaznělo, že nás čeká 150 dní novinek a událostí, které zase posunou Crowd1 blíže k jeho marketingovým cílům.

V řádu nejbližších dnů by mělo DPN rozdělovat podílové listy mezi ty členy Crowd1, kteří si vyřídili převod odměn C1 Rewards na akcie. Doporučuji sledovat zprávy na stránkách DPN, notifikace by měla být na stránkách DPN po přihlášení do vašeho účtu.

Jak jste asi zaregistrovali, prodloužila se možnost registrace do Miggster+ do 21.9., aby to stihli i ti poslední “odpadlíci”. Přikládám to špatné komunikaci ve skupinách, protože spoustu členů se o Crowd1 přestalo zajímat a ani neví, jakou šanci mají na dosah ruky. Tím myslím účast ve hře o 1 000 000 dolarů a dále 30 denní bezplatný přístup k herní platformě, ve které lze vyhrát opravdu hodnotné ceny. I když nejsem z generace, která na počítači hraje hry, tak ze zájmu si občas něco vyzkouším. Je mi jasné, že s technikou, starou 10 let, na moderní herní stroje nedosáhnu a to nás hráče trochu diskriminuje, ale jsou i hry, kde nezáleží na rychlosti, ale na chytrosti a schopnosti logického uvažování.

Planet IX přichází s předprodejem Cargo Drop 2 a výročním Anniversary balíčkem. Jak jsem psal minule, prodej začne 5.9., ale členové Crowd mají nyní exklusivní možnost si zakoupit Gift kod ve své Back Office, který potom 5.9. uplatní v Planet IX. Počet balíčků je omezen na 50 000, část z nich je alokována pro členy Crowd1. Pokud sponzorujete nějakého člena zakoupenými balíčky, získáváte slevu 25€ na balíček. Ta bude proplacena v říjnu. Balíček se platí přes BTC. Se spuštěním Mission Control koncem září dostane hra úplně nový náboj a hratelnost. Bude zajímavější a více vzrušující. Vše v duchu Play2Earn – Hrej a vydělávej.

Získej superschopnosti PLANETY IX!

Hra je zdarma a je čas dominovat! Chcete zobrazit všechna svá aktiva a získat PIX a IXT? Mission Control je pro vás mocný nástroj.

Maximalizujte svou hratelnost s Cargo Drop 2

Získejte náskok v nových herních mechanikách s obrovským nákladem Cargo Drop 2, který vyjde 5. září!

PLANET IX vydává pouze 50 000 super exkluzivních kapek a za průkopnickou cenu 119 EUR je nabitý super exkluzivní hodnotou.

PLANET IX slíbila něco velkého a oni to splnili. Každý Cargo Drop obsahuje: výroční balíček s 50 běžnými lístky do tomboly a 5 prémiovými lístky do tomboly (abyste měli nárok na výhru prémiových památek); 1 Legendární PIX; 5 Vzácné; 50 Méně časté; 50 Časté; a 5 Odlehlých hodnot.

Prodejní bonus 25 EUR za každý přímo sponzorovaný nákup.

Cargo Drops Prodejní bonus za sponzorovaný nákup
1 25 EUR
5 125 EUR
10 250 EUR
25 625 EUR
50 1 250 EUR
100 2 500 EUR
250 6 250 EUR

Získáte také super exkluzivitu: meta akcie společnosti Lucky Cat, které umožňují plnou kontrolu nad budoucím vývojem společnosti (tj. Rozhodování o frekvenci a nákladech na tombolu a distribuci pokladny Lucky Cat). Jak je to s mocí? Získáte také Bednu s kořistí, která vám dává příležitost získat Astro kredity / plány a legendární Bio M0ds – nejvzácnější předměty a NFT ve hře.

Exkluzivní zlaté vstupenky!

K dispozici je také deset zlatých tiketů, které drží klíč k výhře jednoho ze šesti hvězdných orientačních bodů (NFT s nejvyšším průměrem výdělku). Čím více balíčků Cargo Drop si koupíte, tím více zlatých vstupenek získáte (top 10 kupujících dostane 10 navíc; top 100 kupujících dostane 1 navíc).

Nová kancelář

Připravuje se rovněž otevření kanceláře v Singapuru. Všechny volné vstupenky jsou vyprodány a každému, kdo si vstupenku zakoupil, přijde email, aby potvrdil svou účast. Kdo nepotvrdí, tak bude vstupenka nabídnuta dalšímu v pořadí.

Kdo ještě nepotvrdil svůj Metastream bonus v Metaversy, tak má pořád šanci získat nějaké procento zvýhodnění, příští týden to bude 35 %. Do uvedení hry zbývá 14 týdnů a přípravy jdou do finále.

Dosud vidělo:131Dnes vidělo:1