Události.

Vítám vás u přehledu týdne. Na začátku proberu přehled událostí uplynulého týdne, připomeneme si, co nás čeká a v závěru článku budu věnovat pár odstavců nováčkům v Crowd1, aby se lépe orientovali.

Všechny odstavce, které jsou přebrány z Back Office ze záložky NEWS, jsou psané kurzívou. Zde si je můžete rovněž přečíst v “originále”

Poslední “novinkou” je prodloužení akce Fear of loss (Strach ze ztráty). Co se tam píše? Překlad z Back Office:

Strach ze ztráty Metaversy REAKTIVOVÁN!
Fear of Loss Metaversy PRO VŠECHNY ČLENY bude probíhat ode dneška do 4. listopadu 16:00 středoevropského času.
Tisíce členů a vedoucích žádaly o restart Fear of Loss a tady je!

Sponzorujte nákup 4 balíčků Metaversy a získejte peněžní bonus až 5000 eur. Fear of Loss Metaversy na neuvěřitelných 14 dní navíc!

Nabitý větší silou! Každá nová osoba, kterou sponzorujete, získá věrnostní body s propagačním Balíčkem Metaversy, který si zakoupí, a VY jako přímý sponzor získáte stejné věrnostní body!

Sponzorujte 4 nové balíčky Metaversy a získejte bonus Strach ze ztráty! Všichni členové, stávající i noví, mají v tomto novém balíčku Metaversy Fear of Loss tu nejlepší příležitost v historii.

VŠICHNI členové, kteří úspěšně absolvovali Metaversy Strach ze ztráty po 8. září, ji mohou absolvovat ZPĚT!
Nastartujte své podnikání s Fear of Loss, počínaje dneškem, po dobu následujících 14 dní – pro všechny členy!
Partneři, kteří již jsou v odpočtu pro svůj Fear of Loss, mohou pokračovat ve svém Fear of Loss a získat bonusovou odměnu.

MAXIMALIZUJTE SVÉ VĚRNOSTNÍ BODY SPONZOROVÁNÍM NOVÝCH PARTNERŮ!
Každá nová osoba, kterou sponzorujete, získá věrnostní body s povýšením.

Všem partnerům, kteří od 8. září sponzorovali nového partnera s propagačním balíčkem Metaversy, budou věrnostní body připsány zpětně!

Pokud jste tedy sponzorovali 1 Unicorn + Titanium Pro (od 8. září), získáte 30 000 věrnostních bodů spolu s Affiliatem, který jej zakoupil.

Pokud jste sponzorovali 5 nových Balíčků se Startovacím + Bílým balíčkem (od 8. září), získáte 5 000 LP x 5 Partnerů = 25 000 LP.

Sponzorováním se rozumí, že se registruje nový člen (pozor, musí být 4) do metaversy ve vaší síti (pod vámi) a podle toho, jaké si zakoupí členství, získáte odměnu. Sponzorský odkaz získáte na úvodí stránce Back Office kliknutím na Invite (Pozvat). Můžete si vybrat, popřípadě i “nohu”, do které se bude registrovat.

Další zpráva je o připravované akci v Dubai. V Back Offie se píše:

Dva týdny do velkolepé akce v Dubaji!
Jste připraveni na novou generaci?

Již za dva týdny se uskuteční jedna z nejúžasnějších akcí Crowd1 v historii! Určitě změní pravidla hry a my se nemůžeme dočkat, až se s vámi podělíme o budoucnost Crowd1.

Čekají nás dva úžasné dny

Ve dnech 5. až 6. listopadu absolvují partneři školení, získají novinky o produktech, oslaví je na honosné večeři a hlavně se dozvědí o revolučním vývoji v Crowd1. Bude to epické a do konce zbývají už jen dva týdny…

Crowd1 je pětiminutový byznys. Tak dlouho trvá, než někoho zaregistrujete pomoci mobilního telefonu, klidně přes svůj QR kód, který máte ve své back Office.

The Next Generation Teaser | 5-minute business (vimeo.com)

Proběhl Světový blockchainový summit, kterého se účastnily TOP špičky a firmy, zabývající se kryptoměnami a metaversem. I Crowd1 zde měl svých pět minut slávy v podobě vystoupení našeho majitele J.E.Wernera. V Back Office se dočtete:

Crowd1 dominuje Světovému blockchainovému summitu
Představení naší digitální budoucnosti

Ve dnech 17.-19. října se v Dubaji konal World Blockchain Summit.

Světoví lídři v oblasti kryptoměn a blockchainu se zde sešli, aby sdíleli své nápady a navázali kontakty – a Crowd1 byl u toho, v centru dění. Jako přední světový onboarder produktů Web3 bylo přirozené, že Crowd1 bude na summitu hrát důležitou roli. Vrcholem byl třetí den, kdy na pódiu vystoupil zakladatel společnosti Crowd1 Jonas Eric Werner.

Vracíme moc lidem

Jonas Eric Werner se představil jako inspirátor a vrátil pozornost zpět k vám, lidem ze společnosti Crowd1. Právě díky pevnému podnikatelskému základu, který Crowd1 poskytuje, budou všichni členové a pobočky schopni být průkopníky v novém světě Web3, kryptoměn a blockchainu. Máme technologie, máme produkty a máme lidi, kteří ovládnou digitální svět!

Doporučuji shlédnout video, které je i na YouTube a u něho lze nastavit překlad titulků. Je opravdu zajímavé, jaké myšlenky jsou prezentovány a jaká bude budoucnost internetu.

CROWD1 at World Blockchain Summit 2022 (Highlights + Jonas Speech) (vimeo.com)

V několika minutách majitel popisuje, o čem Crowd1 je a jaká bude jeho budoucnost. Doporučuji shlédnout na YouTube a v nastavení kanálu (ozubené kolečko) vybrat – proklikat na automatický překlad titulků a zvolit češtinu, popř jiný jazyk.

Planet IX

Aktualizovala svoje stránky, vše míří ke spuštění Mission Control, další fáze hry, která nám umožní ještě více vydělávat. Na úvodních stránkách je aktualizovaná Roadmap, kde se můžete podívat, co všechno čeká na hráče do 2.Q 2023. Modré nápisy – už je implementováno.

Pro nováčky

Doporučuji prostudovat jednotlivé bonusy, které Crowd1 nabízí. Jsou na odkaze Bonusy – Team CSM. 

Rozhodně si udělejte registraci do Miggster, členství máte na rok zdarma a chystá se skvělá platforma Miggster+, kde budou zastoupeny AAA hry. V Miggster+ můžete vyhrát zajímavé ceny, asi nejzajímavější je automobil Tesla nebo BMW i4, jen je třeba si pohlídat, kdy tyto turnaje přijdou.

Výhodou členství v Crowd1 je to, že se dostanete k digitálním produktům jako první, než budou dostupné pro veřejnost. A na jejich šíření lze profitovat.

V současné době kromě produktů může člen vydělávat provizemi za registrování nových členů rozšiřováním své sítě. Pro zisk jakékoli provize nebo výplatu bonusu je nutno mít pod sebou registrovány dva lidi, jako placené členství. Protože se jedná o binární systém, tak na každé větvi (noze) jednoho, vlevo a vpravo. Přepínání registrací si nastavujete v Settings – Member Placement. Odkaz na registraci je ve tvaru https://crowd1.com/signup/…= vaše uživatelské jméno, lze ho také zkopírovat kliknutím na Invite, jak je popsáno výše. Rovněž je možno si zde vygenerovat zvací odkaz s libovolným textem a registrací do zvolené větve (nohy) a ten poslat emailem, přes sociální sítě atd. V back Office je i záložka QR Invite, ukážete někomu QR kód v mobilu a už je nasměrován na váš sponzorský odkaz. Základní registrace je zdarma, podle svého typu členství může být člen Zákazník, Člen nebo Podnikatel. Když uděláte v C-Store jeden nákup produktu, stáváte se členem a máte možnost sdílet svůj osobní odkaz a doporučit Crowd1 ostatním. Když zakoupíte startovací balíček, stáváte se Podnikatelem a máte všechny výhody členství v Crowd1. Startovací balíček lze upgradovat na vyšší stupeň členství, což sebou přináší další výhody.

Není jednoduché pochopit filozofii Crowd1, ale ve světě nových příležitostí je to firma, která jednou bude na špici mezi takovými jmény, jako Apple, Amazon, Facebook, (Meta), Microsoft a podobně. Potenciál a drajv na to má. Postupně si získává respekt a uznání od nejvyšších hráčů na trhu. V některých aspektech Crowd1 předběhl svou dobu a zanechal spoustu firem za sebou. Kráčí cestou, kterou ještě nikdo nešel. Proto je logické, že někdy se strategie přehodnocuje a upravuje. Nikdy nebude nic přesně a definitivně “nalajnováno”. Podle toho, jak půjde vývoj světa, tak se bude přizpůsobovat tomuto vývoji i firma. Možná, že ten vývoj budeme určovat my sami.

Je na každém z vás, jak příležitost uchopí. V našich končinách jsou lidé konzervativní a většinou čekají, “jak se to vyvine”. Po počáteční euforii před cca 3 lety se v Česku po Crowd1 slehla země. V Asii a Africe se rozšiřuje členská základna. Je těžké vysvětlit někomu, proč by měl zaplatit 129€ za startovací balíček, když neuvidí pro sebe výhody. Každý nemá dar vidět dopředu nebo přesvědčovat lidi. Zlou službu udělali “zlatokopové”, kteří lákali lidi na Crowd1 jako na investici, sesbírali provize a slehla se po nich zem.

Proto sledujte stránky https://teamcsm.cz, kde se Crowd1 věnuji od května 2020. Naleznete informace, co je důležité nepropásnout, popř. články na témata produktů Crowd1. V budoucnu v horizontu 10 let očekávám prudký rozvoj platformy i v našich končinách, proto buďte připraveni. Když nevyužijete sílu Crowd1 dnes, neznamená to, že to nepůjde příště. Pozor na zneaktivnění účtu! Pokud během jednoho měsíce neprovedete žádnou akci (kliknutí na Loyalty Points), tak se váš účet deaktivuje. Opětovnou aktivaci provedete potvrzením Loyalty Points nebo zakoupením nějakého produktu. Pokud budete pasivní půl roku, tak se vaše členství ukončí. A to by byla škoda…

Dosud vidělo:128Dnes vidělo:1