Události.

Vítejte u týdenního přehledu zpráv z Crowd1. Je několik věcí, které byste si neměli nechat ujít a dále jsou zde povinnosti, které byste měli splnit, aby váš účet byl funkční na 100 %. V článku je postupně rozeberu a popíšu, co je potřeba udělat. Stále je dost členů v naší skupině, kteří nereagují a mohli by později litovat.

V prvé řadě odpovím na téma C1 Rewards a převod na akcie. Aplikaci v telefonu už mám nainstalovanou a akcie jsou připsány. Jak jsem to udělal, i když mi žádný email od DPN nepřišel? Popíšu to v několika řádcích a možná to využijete a uděláte taky tak.

DPN

Protože email z DPN nepřicházel, rozhodl jsem se napsat na podporu. Použil jsem adresu : support@digitalpartnersnetwork.co.uk , na kterou jsem poslal dotaz v následujícím znění:

Hello, I still haven’t received the email to download the C1 Rewards transfer application. In Crowd1 claims that all emails have been sent. Can you please check it? Address: (moje emailová adresa registrovaná v DPN)

Best regards
A podpora nejdříve poslala zprávu, že email obdržela a po dvou dnech mi přišel další email s registračním linkem ke stažení aplikace. Kliknutím na tento link jsem si aplikaci stáhl z Google Play a nainstaloval. Po registraci a zadání údajů a verifikaci emailu už funguje. Na účtu vidím své jméno a počet akcií DPN, které se směnily za C1Rewards. Komu email z DPN ještě nedošel, může tento postup vyzkoušet. Je důležité, abyste poslali email z adresy, kterou máte registrovanou v DPN. Jinak se váš účet nespáruje s tím v DPN.

Soutěž o balíčky Crowd1 na DISCORD!

Chtěli byste získat nový balíček s NFT zadarmo? Můžete zkusit štěstí v soutěži na sociální síti Discord, na které je i Crowd1. Důležité je, aby vaše jméno (přezdívka) byla stejná, jako máte uživatelské jméno v Crowd1, kvůli identifikaci. Níže je celé znění oznámení z Discordu:

Nastal čas! Jak jsme slíbili, je tu naše velké, dlouho očekávané překvapení! 💥💥💥 @everyone Jsme rádi, že annoZítra 30. ledna zahajujeme rozdávání lunárního Nového roku 🧧 v kanálu Crowd1 Discord. Budeme hostit 3 dárky s 2 různými vítězi v každém dárku. Dále nezapomeňte pozvat své přátele a členy týmu, aby se připojili k našemu kanálu Discord a zúčastnili se prozrazení! Buďte rychlí, protože prozrazování končí 12. února ve 00:1 GST (Gulf Standard Time)! 🥳 🤩

Chcete-li se připojit k dárku, postupujte takto:

1. Ujistěte se, že používáte své uživatelské jméno Crowd1 na Discordu, abychom vás mohli identifikovat.

2. Přejděte na 🎁 ᲼•᲼giveaways a jednou klikněte na tlačítko emoji.

3. Můžete se připojit ke 3 různým dárkům najednou (platí všeobecné podmínky).

4. Jakmile se připojíte, uvidíte, kolik výherců bude vybráno, počet celkových příspěvků (účastníků) a čas ukončení soutěže.

5. Vítězové budou vybráni náhodně prostřednictvím prozradí bot a poté budeme kontaktovat vítěze.

Pravidla a podmínky:

• Nepoužívejte k účasti více účtů Discord, protože to ověříme na základě vašeho účtu Crowd1 a ceny budou rozděleny na náhodně vybraný účet v soutěži. • Pokud budete vybráni jako vítěz ve dvou soutěžích, obdržíte vyšší cenu (balíček) a nižší cena (balíček) bude náhodně přeměněna na nového vítěze.

Status Elements

A do třetice všeho dobrého, aktivujte si Status elements. Bez této aktivace bude v budoucnu váš účet v Crowd1 nepoužitelný. Je nutná pro budoucí odměny a výhody z produktů. Je to zcela zdarma a vy tím jen naznačujete, že máte stále zájem o spolupráci s Crowd1 a o budoucí výhody. Většina neví, jak to udělat. Není na tom nic těžkého. Nejdříve se přihlásíte do svého účtu Crowd1, do Back Office. Automaticky jste přesměrování na stránku s novými balíčky, protože Crowd1 “tlačí” na koupi nových balíčků s NFT, protože ty budou mít pro členy další výhody navíc. Když balíček nekupujete, klikněte v levém horním rohu stránky na nápis CROWD1 a budete přesměrováni na úvodní stránku Back Office. Zde uvidíte aktivace do Metastream bonusu v Metaversy, registraci na web Metaversy.com a nárokování 50 Virtuals do Metaversy a třetí je Statut Elements. Doporučuji si nárokovat všechno, co vám přísluší, klikněte na všechna tři tlačítka (Join, Register, Claim). Po nároku dané služby se musíte vrátit zpět na úvodní stránku Crowd1. Potvrzení registrace a bonusu 50 virtuals je na tři další kliknutí, musíte odsouhlasit smluvní podmínky (Terms) a potom klikat na Continue a Claim. Není to nic těžkého. Na obrázku níže je červenými šipkami naznačeno, co vše je potřeba odkliknout.

Crowd1 slaví 4. výročí

Ano, už jsou to čtyři roky, co Crowd1 vznikl. Nikdo mu moc nevěřil, ale firma přežila a stoupá vzhůru. Blíží se období velké expanze, osobně to vidím kolem roku 2025-2026. Předpovědi, že koncem roku 2022 nás bude kolem 100 miliónů se nenaplnily, uvidíme, jak se Crowd1 povede v nové éře web3 internetu, protože si myslím, že je na to dobře připraven. A my, co sledujeme tento vývoj, jsme připraveni s ním. Málokdo si uvědomuje, že nás firma učí, jak se chovat v kyberprostoru, jak pracovat s kryptoměnou a jak nenaletět podvodníkům. Ať už zábavnou formou při hraní Planet IX, kde si rovněž můžeme vydělat, tak vzděláváním přes aplikaci Mindoe, kde jsou pro nás připraveny odborné kursy. Kdo neumí anglicky, tak si otevře Mindoe v počítači a najede si na kurs, kde je rovněž k mluvenému slovu i text a ten si přeloží do svého jazyka přes google překladač. Je to snadné, jen je to třeba naučit se používat.

Kdo je lenivý a nechce se vzdělávat, tak jen mávne rukou, že je to na něho složité a nebude se tím dál zabývat. Dobře mu tak. Časem zjistí, o jaké výhody přišel, protože těch, kdo se vyznají, bude ve fázi boomu web3 málo. Trochu mi to připomíná facebook, když začínal, tak to byla síť mladých, lidé nad ním ohrnovali nos a tvrdili, že by se nikdy na něco takového nepřihlásili. Dnes už mají svůj profil na facebooku i naše babičky a dědové. Kdo není na síti, jakoby neexistoval.

Bohužel takový je trend současné doby a další vývoj internetu bude směřován do virtuální reality a virtuálního prostoru metaverzum. I na to je Crowd1 připraven. Přijde doba, kdy se budete moci s brýlemi virtuální reality podívat kdekoli do světa. Už existují obleky, které předávají haptické odezvy, to znamená, že se můžete projít ve virtuálním dešti a cítíte to. Tento trend se nezastaví a je podporován desítkami miliard dolarů, které se investují do vývoje. Firmy, které takto utrácejí ví, že se jim to dlouhodobě vyplatí. Je to závod o to, kdo bude první. Microsoft, Google, Facebook a spousta dalších o tom nahlas mluví. Je to trend, který pravděpodobně změní svět a dá lidem možnost zažít to, co chtějí. Možná potom nebudou mít čas válčit.

Ve videu, které máme ve své Back Office, je shrnuto, čím vším Crowd1 za ty čtyři roky prošel na neprozkoumané cestě, jsme jako průkopníci.

Dosud vidělo:106Dnes vidělo:1