Události.

V tomto přehledu se dozvíte, jak vydělat s Planet IX 100 000 Kč měsíčně a více, probereme si nějaké novinky z Crowd1 a také si řekneme něco k Metaversy. Začnu netradičně Planet IX, protože si myslím, že po ukončení měsíce se lidem, kteří vsadili svou vytěženou Energii do Stake Energy, protočily panenky. Ano, opravdu výnos ze Stake byl 100 %. Takže když někdo vsadil do Stake 100 jednotek energie spolu se 100 IXT, výnos ze stake měl 100 IXT. Nechápete co píšu, ale já se tomu vůbec nedivím. Pojďme si to trochu osvětlit.

Planet IX je blockchainová “hra”, to jako členové Crowd1 už víte dávno, protože jsme byli první, kdo k ní měl přístup. Na čem je založena? Něco málo jsem popsal v měsíčním newsletteru, není cílem článku popisovat princip hry. Ale doporučuji – dočtěte až do konce, tam to je nejzajímavější.

Základní úroveň hry:

Představte si svět, rozdělený na 1,6 miliardy šestiúhelníků. Každý šestiúhelní, neboli PIX, je samostatné NFT. Cílem hráče je spojovat tyto šestiúhelníky, aby vytvářely území, teritoria. Je jich několik (25) druhů a každé takto vytvořené teritorium má svou cenu. Cena za vytvořené teritorium záleží od toho, jak draze a jestli vůbec potřebné PIXy nakoupíte. Tady už musíte volit strategii, zejména když na jedno území má zálusk několik hráčů. Vytvořená teritoria můžete dát do Stake (něco jako termínovaný vklad) a po tu dobu se vám připisuje denní zisk. Ten závisí od druhu vytvořeného území, nejvyšší je u Legendary doména, nejnižší u Outliers Area. Tabulky denních zisků jsou na ix.foundation, kde se provádějí všechny Stake.

Mission Control

Je jakousi nadstavbou neboli doplňkem PlanetIX. Zde má každý hráč k dispozici v úrovni A (Apollo) 6 dlaždic a může si pronajmout v úrovni B (Artemis) dalších  dlaždic. Na tyto dlaždice vsadí svoje PIX nebo již vytvořená území (čím vyšší, tím lepší) a generuje si odpad. Buď ho sbírá po 3 hodinách ručně, ale daleko efektivnější je sběr pomoci dronů, které se vysypávají jednou za dva dny. Ušetří se za poplatky a sbírá to i v noci, když spíte. Drony lze zakoupit na OpenSea, tržišti s NFT. Sesbíraný odpad přesunete do laboratoře EternalLab k recyklaci. Výsledkem je BioMod, stavební prvek na stavbu zařízení. Nebo Blueprint, plány na stavbu zařízení. Dále potřebujete Astrokredity, ty z odpadu vygenerujete v laboratoři Global Waste System. Když shromáždíte potřebné množství stavebních prvků, tak v laboratoři NL vygenerujete zařízení. Zařízení vsadíte na dlaždici, záleží na druhu zařízení, je jich 5 typů, stejně jako PIXů a ony vám generují Energii. Tu můžete na stránce ix.foundation dát do Stake spolu s IXT a po měsíci se můžete radovat.

Je to na vás příliš složité a říkáte si, proč byste měli takové “blbosti” dělat? Odpovím zde na příkladu jedné čínské hráčky, mladé dívky, která své výsledky zveřejnila na Twitteru. Viz obrázek níže.

Mladá dívčina, asi z Vietnamu nebo spíše Číny, soudě podle jejího obrázku ve skupině na Discordu, hraje Planet IX. Pochlubila se svými výsledky za leden. Denně se jí připisuje 258,4 IXT, což za měsíc dělá 7752.15 IXT. Vidíte to na obrázku A nyní počítejme. V době psaní tohoto článku se hodnota za 1 IXT rovnala 0.7149 USD. Takže prostým přepočtem, při kurzu dolaru 22 Kč/USD, se její denní zisk pohybuje 4064 Kč a měsíční výdělek je po přepočtu 121 922 Kč. Musím ještě podotknout, že existují i lepší hráči, ti se ale moc nechlubí.
Hraju hru od jejího startu v červenci 2021 a mohu tyto čísla potvrdit. Bohužel zatím takových výsledků nedosahuji, ale časem budou. Hraním si rozšíříte i své obzory a naučíte se nové věci ohledně světa kryptoměn.
Je to taky trochu o disciplíně a práci za počítačem 2-3 hodiny denně. A taky o výši peněz, které vložíte do nákupu PIX a do budování území. Čím je jich více, tím dříve se výsledky dostaví. Ale nečekejte, že budu zveřejňovat, jak se mi daří 🙂
Více o Planet IX psát nebudu, protože na jejich stránkách a v diskusním fóru Discord se dozvíte prakticky vše. Dost videí je i na YouTube, stačí použít vyhledávač. Výše uvedené řádky slouží spíše jako demonstrace toho, co všechno je s Planet IX možné. Chytrému stačí napovědět, zbytek si už najde sám. Hra se pořád vyvíjí a letošní rok bude více, než zajímavý.

Přidám i několik statistik, které byly zveřejněny v Back Office.

Jak je vidět z obrázků, hodnota IXT tokenu stoupla za měsíc asi 3 x na 0,72 USD, počet hráčů se neustále navyšuje a počet transakcí roste.

Po svém superúspěšném uvedení na trh, s více než 400 miliony prodaných NFT, byla PLANET IX v listopadu 2021 úspěšně online s cílem stát se největší hrou Play2Earn na světě s jasným zaměřením na udržitelnost.

Crowd1 chce zajistit, aby všichni lídři a partneři Crowd1 uchopili jedinečnou příležitost zúčastnit se jedné z nejúspěšnějších her Play2Earn na světě. Ujistěte se, že vy a všichni partneři ve vašem týmu si tuto příležitost nenechte ujít a použijte Crowd1 k získání přístupu k budování globální obchodní sítě s největší NFT hrou na blockchainu Polygon.

Ve 4. epizodě Anthony, Christopher a kreativní ředitel PLANET IX Carl Rapp ukazují, jak ohromující grafika a design posouvají hru na další úroveň. Mimořádný vzhled NFT je činí o to žádanějšími – což jistě přispívá k vysokému hodnocení PLANET IX na Polygonu. Pohlcující povaha hry dělá z hraní jízdu na celý život!

Přečtěte si další informace o tom, co se týká plánování vzhledu a chování herních prvků, území atd. Toto je vaše šance jít do hry! Ujistěte se, že všichni členové vašeho týmu se stanou super průkopníky a dostanou šanci založit obchodní a příjmovou příležitost na celý život s PLANET IX. Video z episody 4:

IX STUDIO SESSIONS #4 (vimeo.com)

Crowd1

Opět začala promo akce na bezplatný upgrade při zakoupení balíčku. V Back Office k tomu píšou:

UPGRADE FOR FREE NOW

NEJSILNĚJŠÍ PRŮKOPNÍK SÍŤOVÉHO MARKETINGU VŠECH DOB

Budete automaticky upgradováni na vyšší výkonnou úroveň se zcela exkluzivní průkopnickou hodnotou ZDARMA.

Když se připojíte nebo upgradujete na balíček Air Elements nebo vyšší, upgradujeme vás ZDARMA!

Největší online networkingová akce všech dob probíhá od 3. února a bude platit do 28. února, 14:00 SEČ. Nejsilnějších 25 průkopnických dnů v historii online sítí.

Exkluzivní a hodnotné prémiové Web3 super produkty a C1 NFT tokeny ve všech balíčcích s přístupem k brzy spuštěnému superexkluzivnímu fondu krypto hodnoty Crowd1 s hodnotou tokenu z globálního rekordního a revolučního Metaversy, PLANET IX, Miggster Plus a nových budoucích globálních super produktů, které budou uvedeny na trh v průběhu roku 2023!

Získejte přístup ke všem růstům Crowd1 na celém světě!

Nejsilnějších 25 průkopnických dnů v historii online sítí. Získejte dokonalou průkopnickou obchodní sílu!

Startovací balíčky Earth nejsou zahrnuty v této propagační nabídce. Dárkové kódy zakoupené před začátkem propagačního období nebudou zahrnuty do propagační akce. Propagační akci Upgrade For Free nelze použít ve spojení s jinými nabídkami. Dárkové kódy pro propagační balíčky zakoupené během období propagační akce budou platné až do data jejich platnosti. Upozorňujeme, že upgrade z Fire Package na 5th Element Starter Pack není k dispozici jako dárkový kód. Vylepšení na balíčky pátého elementu bude možné pouze v případě, že byl zakoupen ohnivý balíček. Všechny propagační upgradované balíčky budou považovány za zaplacený balíček ve vztahu k bonusu “Strach ze ztráty”.

Kdo vážně uvažuje o koupi nového balíčku a uvítal by slevu 50%, mohu vám ze svých Loyalty Points vygenerovat slevový kód. Podmínkou je, že musíte být v linii pode mnou, v Team CSM, jinak je kód neplatný.

Metaversy

Jak jsem psal výše, řekneme si něco i o Metaversy. Skončila možnost přihlásit se do Metastream bonusu a získat určitou procentní výhodu v připisování virtuálů, stavebních kamenů hry Metaversy. Byla zveřejněna v pořadí třetí episoda, video Behind the scenes, které nám opět něco málo naznačuje.

Video je k dispozici zde: Metaversy Behind The Scene Series | Ep. 03 (vimeo.com) Český překlad přikládám níže:

Metaversy behind the sccenes 3

Ahoj všichni a vítejte u třetí epizody Metaversy Behind the Scenes. Nový rok konečně přišel a toto bude rok, kdy Metaversy opravdu zabere.

Tým Metaversy tvrdě pracuje na budování obchodní hry budoucnosti a jsme opravdu nadšeni, že se s vámi můžeme podělit o to, co jsme dělali.

Ale nejdřív chci trochu mluvit o tom, jak se bude hrát Metaversy. Jak víte, Metaversy je extrémně ambiciózní hra pro obchodování s akciemi s událostmi v reálném čase, které mají celosvětový vliv.

Navrhujeme futuristický svět se skutečnými postavami a zajímavými společnostmi, doplněný hlubokými příběhy ze zákulisí, díky kterým bude hraní pohlcující.

Ale co je opravdu skvělé, je to, že je to všechno Play-For-Earn (Play2Earn). Budete moci hrát proti ostatním hráčům, obchodovat na vrcholu a soutěžit o šanci vydělat skutečné zisky.

Hra bude simulovat skutečnou platformu pro obchodování s akciemi, a jak budete pokračovat ve svém úspěchu v budování čistého jmění, uvidíte pokrok v našem globálním žebříčku.

Každý měsíc budou bonusy pro nejlepší obchodníky v žebříčku a žebříček bude resetován na další měsíc.

Časté budou také soutěže, kde můžete hrát s jinými pravidly s menším počtem hráčů a mít větší šanci na výhru.

Abychom vám poskytli ještě více nástrojů pro soupeření, existuje mnoho způsobů, jak mohou hráči zvítězit nad ostatními hráči jak v hlavní hře, tak v soutěžích.

A nyní budeme hovořit o zaměření pro Q1 – o herních kartách. Budeme mít různé typy herních karet s různými boostery, které vám dají větší šanci vyhrát soutěž.

A nyní budeme hovořit o zaměření pro Q1 – o herních kartách. Budeme mít různé typy herních karet s různými boostery, které vám dají větší šanci vyhrát soutěž.

V první sérii karet vydaných v březnu budou k dispozici čtyři různé typy herních karet. Karty zdrojů vám poskytnou další fyzická aktiva ve hře, jako jsou akcie nebo měna ve hře.

Hráč karet vs. Hráč (PvP karta), kterou lze použít k vyrušení ostatních hráčů v soutěžích nebo k ochraně před cílem.

Karta Intel vám poskytne další informace, které vám pomohou učinit správná rozhodnutí. A v neposlední řadě tu máme Kartu poradce.

Nechci však o těchto tématech prozrazovat příliš mnoho, takže se určitě podívejte na náš další díl Behind the Scenes, kde najdete další informace.

Další novinkou je, že jsme také aktualizovali web metaversy.com a přidali další obsah. Budeme i nadále vylepšovat, přidávat další funkce, zlepšovat výkon, abyste všichni mohli mít ty nejlepší zážitky při surfování na webu.

Dosáhli jsme více než 1 milionu registrací na metaversy.com a chci vám všem poděkovat za vaši podporu! Je to skutečně skvělý milník, kterého jsme dosáhli tak brzy, a nemůžeme se dočkat, až uvidíme, jak moc ještě můžeme společně růst.

Pokud jste to ještě neudělali, pak se nezapomeňte připojit k našemu kanálu Discord a připojte se k našim sociálním sítím pro pravidelné aktualizace Metaversy.

A na závěr děkuji za pozornost a uvidíme se příště!

Dosud vidělo:126Dnes vidělo:1