Události.

V uplynulém týdnu přišly další nové zprávy a novinky, které byste si neměli nechat ujít. Postupně si je projdeme a něco si k nim řekneme. Začnu s Planet IX, protože přehled minulého týdne podle některých reakcí vzbudil velké pozdvižení a projevilo se to, co lidí nejvíce zajímá. Bohužel jsou to peníze :). Ano jdou vydělat, ale je to o poctivé každodenní práci. Bezpracný výdělek neexistuje, možná v nějakém líbivém projektu typu letadlo, který do půl roku zkrachuje a ti, kdo v něm byli první, možná něco dostanou.

Planet IX

Cítím, že jsme u zrodu fenoménu, který nás bude doprovázet až do konce života nebo několik hodně dlouhých let. Hra je vyvíjena tak, aby byla udržitelná a byla tady s námi dlouho, abychom pasivní příjem, kterého jednou dosáhneme, udrželi co nejdéle. Má hodně možností dalšího vývoje a vydat se různými směry, jak bylo nastíněno ve videích, které jsou nyní uveřejňovány v Back Office v Crowdu. Vývojáři se poučili z nezdarů předchůdců podobných her a nedělají stejné chyby. Planet IX má našlápnuto stát se největší NFT hrou na světě.

Nová vylepšení, o kterých se hovořilo, budou v příštích aktualizacích. Občasné výpadky nebo poruchy promineme, hra se pořád vyvíjí a to dobrým směrem pro hráče. Vznikají nové možnosti výdělku na základě získaných herních aktiv. V nové aktualizaci by měla být hra zase o něco rychlejší a jednodušší pro hráče. Podle ukázek se v Marketplace V2 můžeme těšit i na statistiky a vylepšené obchodování. Proto je nyní ideální čas využít velké akce – Cargo Drop 3, kde bude v balení vše, co ke hře potřebujete. Pozemky (PIXy), Y_rover, kombajn na sběr odpadu, lístky do tomboly a nějaké akcie Metashare. Mělo by to být 12.2.2023. Obsah balení předpokládám na základě Cargo Drop 2. Možná bude i něco více, necháme se překvapit. Celé balení má stát 199 EUR, které zaplatíme z peněženky Metamask přes nějakou kryptoměnu (USDT, Matic, IXT,…). Členové Crowd1 budou mít zanedlouho ve své Back Office k dispozici možnost získání GIFT kodu, který vygeneruje slevu 35 EUR. Kdo chce s balíčky obchodovat, může je nakoupit ve slevě a potom prodat za plnou cenu.

Ne, nejsou to vyhozené peníze. Dostanete za ně aktiva, je to váš majetek, který lze opět prodat, často výhodněji, než jste ho zakoupili. Ceny na tržišti Open Sea tomu napovídají.

Kdo se o budoucnost hry zajímá, může shlédnout na YouTube jednotlivé epizody “sessions”, kterých je k dnešnímu dni šest, ve kterých tvůrci hry mluví o tom, co se chystá. Bude to opravdu skvělé, ve své představivosti vidím, kam se hra posune za 3 roky. Možná začne pohlcovat v kooperaci jednotlivé herní tituly, které se budou hrát na Planet IX a bude to vlastně taková “superhra”. Kdo si představuje hru, jako nějaké závodění nebo střílečku, je na omylu. Je to strategická záležitost, která vás naučí hodně uvažovat a přemýšlet, jak vyzrát nad protihráči. Je třeba přiznat, že nákup pozemků stojí dost peněz, ale budou časem pořád dražší. Čím dříve se připojíš, tím lépe a levněji, říkám každému, kdo se o hru zajímá.

Od spuštění Mission Control v listopadu 2022 se PLANET IX vyšplhala na vrchol sítě Polygon, což ukazuje, proč je to hra, kterou je třeba sledovat – a hra, kterou hrát. V session 6 naleznete odborné tipy od Christophera a Anthonyho, jak začít, jak postupovat a jak prosperovat na planetě IX. Oddaný hráč, jako je Anthony, je ideálním průvodcem k maximalizaci vaší strategie, od budování strategií přes sázení, herní aktiva až po interakce s hráči. Chris a Anthony se také podělí o některé cenné postřehy o IXT (exkluzivní token planety IX). Ve videu se podívejte na trailer Cargo Drop 1.

Crowd1

EPIC UPGRADE

NEJSILNĚJŠÍ PRŮKOPNÍK SÍŤOVÉHO MARKETINGU VŠECH DOB

Budete automaticky upgradováni na vyšší výkonnou úroveň se zcela exkluzivní průkopnickou hodnotou ZDARMA.

Když se připojíte nebo upgradujete na balíček Air Elements nebo vyšší, upgradujeme vás ZDARMA!

Největší online networkingová akce všech dob probíhá od 3. února a bude platit do 28. února, 14:00 SEČ.

O budoucnosti a uvádění nových produktů mluvil zakladatel v rozhovoru Next Generation Network. Připoměl, čím je Crowd1 výjimečný, kde se za ty čtyři roky dostal a co všechno připravuje. Dlouhé roky příprav a hledání správné cesty se pomalu naplňují a letos bychom měli začít vidět první výsledky v podobě nových produktů.

Metaversy

Revoluční celosvětové spuštění Metaversy láme rekordy každý týden!1.200.000 předem registrovaných uživatelů

Metaverse je jedním z nejzajímavějších technologických buzzwords naší doby – stejně jako Web3, NFT a krypto! Ujistěte se, že jste součástí této revoluce!

Vytvořte si účet a získejte svůj tým na palubě pro nejrevolučnější virtuální hru na trhu Play2Earn na světě – a získejte 50 cenných virtuálních ZDARMA na metaversy.com

Metaversy se připravuje na mega spuštění svého prvního velkého herního systému v příštích několika měsících: fantastických herních karet! Příštích několik měsíců bude nabitých výkonnými aktualizacemi a změnami, které vám poskytnou první hlavní pohled na nejzajímavější hru Play2Earn, Web3, Crypto-powered na světě.

Dosud vidělo:94Dnes vidělo:1