Události.

Vítám vás u týdenního přehledu zpráv webu Team Csm. Povíme si, co se aktuálně děje. Je toho poměrně dost a jsou to zajímavé věci. V závěru si povíme, jak lze na tom i něco vydělat.

PLANET IX Super Cargo Drop 3 – NYNÍ ŽIVĚ!

K dispozici exkluzivně do 28. února 2023

PLANET IX, největší hra na Polygonu, vydává své nejneuvěřitelnější a nejcennější vydání vůbec!

Největší dny v historii PLANET IX: je to exkluzivní a limitovaný Cargo Drop 3!

Ultra-exkluzivní super pioneer C1 členský cena: pouze 159 eur během propagační kampaně! (PLANET IX běžná celosvětová cena na webu 199 USD)

Příležitost č. 1 pro všechny členy Crowd1 vybudovat největší hodnotu a nejsilnější budoucnost Web3 s největší společností NFT Play2Earn na světě a dlouhodobě vydělávat!

Nejmocnější Cargo Drop všech dob

Když si koupíte Cargo Drop 3, získáte také 159 bodů hodnosti, až 100% Rank Booster podle vašeho balíčku a bonus 350 BP přímého prodeje. Je to bezkonkurenční a absolutně nejsilnější bonusová propagace ve světě Web3 Play2Earn!

Co je však důležité: je to časově omezená propagace a máte čas pouze do 28. února. Toto jsou nejdůležitější dny pro zajištění balíčků pro vás a lidi ve vašich týmech. Ujistěte se, že všichni členové, stávající i noví, dostanou v roce 2023 tuto mocnou a nejcennější šanci.

Cargo Drop 3: Nejepičtější herní aktiva

Nejcennější Cargo Drop v historii hry, který obsahuje vše, co by noví hráči a členové mohli potřebovat, a zároveň je nejcennějším balíčkem vylepšení pro stávající hráče a členy!

Cargo Drop 3 obsahuje super výkonný a revoluční Rover, který vám dává perfektní start ve světě Play2Earn! Získáte také Large Pack 2.0, balíček Gravity Grade Pack. Obsahuje velké množství cenných aktiv, jako je garantovaných 1 111 PIX různých úrovní, kontrakt na dlaždice na vylepšení řízení mise na 36 dílků, stejně jako zařízení, orientační body, bedna s kořistí a vzácný M3Ta-MOD. Získáte také balíček avatarů, nehratelné postavy ve vesmíru PLANET IX, které vám poskytnou nejlepší pohled na herní svět.

PLANET IX Cargo Drop 3: Vše, co potřebujete vědět

Ultra exkluzivní průkopnická cena za členskou akci C1: pouze 159 eur během propagační kampaně. Cena na stránkách PLANET IX je 199 USD.

Jako průkopnický člen C1, hráč a vůdce si můžete zakoupit exkluzivní Cargo Drop 3 v hodnotných balíčcích po 1, 5 nebo 10 kusech a plně využít výhod této ultraexkluzivní akce.

Vezměte prosím na vědomí, že poukaz na nákup Cargo Drop 3 můžete uplatnit pouze v případě, že držíte nebo vytvoříte peněženku Web3 a máte zřízen herní účet (registraci přes web3) v Planet IX..

Otázka: K čemu mi to je, když nehraju hru?

Odpověď: Koupím v Crowd1 Gift kód, neboli voucher na CD3 za 159€, na Planet IX vložením voucheru koupím CD3 a později prodám za 199€ nebo i více.

Otázka: Kde to prodám ?

Odpověď: Na tržišti Opensea (opensea.io). Buď si počkáte na nabídku, nebo ji sami vytvoříte.

Za koupi voucheru se vám v účtu Crowd1 připíšou i BP body a celkem dost – 350. To je 35 € jako vaše odměna za nákup, je to rozdíl oproti tržní ceně v Planet IX. Takže další prodejem CDD3 můžete vydělat dvakrát!

K tržišti se připojíte pomoci doplňku vašeho prohlížeče, je to web3 peněženka Metamask. Jak ji stáhnout a nainstalovat jsme si tady psali v listopadu 2021. Kdo chce-pohledá a najde. Jak se registrovat do hry je tam popsáno také, na You Tube Planet IX je i video návod, jak to udělat. You Tube kanál : PLANET IX – YouTube

Crowd 1

Všechno žije propagací Cargo Drop 3 a zveřejněním informací o C1 Tokenu. Článek na blogu je doplněn o video s českými titulky a video přidám i zde, abyste ho nemuseli hledat. Brzy se v Crowd1 dočkáme novinek, jak je slibováno. Firma řeší pořád platby, protože vinou špatně (nebo lépe řečeno štědře) nastavenému systému odměňování, nejsou ve fondu pro výplaty dostatečné prostředky, aby vypláceli včas a rychle. Na zadané platby se čeká i více než dva měsíce, než přijdete na řadu a systém vás vyplatí. Podstatné je, že vás vyplatí. Možná jste někteří, kteří máte v linii pod sebou registrované lidi, zaregistrovali, že vám naskočily AP – Active points. Když máte více než 3, tak vám byl 15-ctého připsán Residual bonus v BP. Ten si musíte potvrdit v té notifikaci na úvodní stránce kliknutím na tlačítko Claim!

Majitelé nových balíčků s NFT budou pravděpodobně odměňováni, protože NFT asi půjde dát do STAKE a bude z toho plynout nějaký zisk. Stake kryptoměn lze velmi zjednodušeně přirovnat k termínovanému vkladu. To je to, proti čemu v současné době brojí americká vláda s v čele s prezidentem. Nemají to totiž pod kontrolou … protože lidé vlastní svůj majetek a peníze, ale ne v bance ale ve své peněžence. Dolar je majetek banky, lidem ho pouze propůjčují za “něco”.

V ostatních produktech je zatím zdánlivě klid, ale ono to přijde. Nejvíce je viditelná Planet IX a právem. Kdo má zájem shlédnout propagační a výuková videa, může se podívat na jejich You Tube kanál : PLANET IX – YouTube

Rozhodně se v klidu a nejlépe na počítači (abyste si mohli přečíst české titulky) podívejte, co nás v druhé polovině roku čeká. A možná vám dojde, že bez nového balíčku se k těmto možnostem nedostanete.

Tak se tím vším prolouskejte a příští týden nashledanou.

Dosud vidělo:94Dnes vidělo:1