Události v Crowd1.

Tak uplynul další týden a máme tady nový měsíc. Jak se dalo očekávat, akce, které byly signalizovány, že skončí, byly prodlouženy. Proto když se podíváte do své Back Office, uvidíte zprávy, které to popisují. Usnadním to a přeložené texty máte zde:

The 5 Epic Crowd1 promotions PRODLOUŽENA! NEJVĚTŠÍ PROPAGACE VŠECH DOB

Desítky tisíc členů a lídrů po celém světě požádaly o prodloužení našich super propagačních akcí a tady to je! Crowd1 dává všem členům – stávajícím i novým – šanci udělat z března nejsilnější měsíc vůbec!

Nenechte si ujít svou nejsilnější šanci dostat se dopředu!

Crowd1 míří do budoucnosti s nejlepšími, nejmocnějšími a život měnícími průkopnickými příležitostmi!

PLANET IX Cargo Drop 3

PLANET IX Cargo Drop 3, naplněný nejcennějšími herními aktivy, které kdy byly PRODLOUŽENY do 15. března, 14:00 SEČ. Chyťte tuto neuvěřitelnou kapku za exkluzivní cenu 159 eur  pouze pro členy Crowd1.

Bezplatný upgrade aplikace Elements

Převratná akce Vylepšení prvků zdarma, která vám zajistí BEZPLATNÝ upgrade na další mocnou úroveň Elementů, když se připojíte k startovacímu balíčku Air Elements nebo na něj upgradujete, byla PRODLOUŽENA do 31. března, 14:00 CET. Získejte hodnotné prémiové super produkty Web3 a C1 NFT žetony ve všech balíčcích, s přístupem k brzy spuštěnému super exkluzivnímu fondu Crowd1 Crypto Value Pool.

Kupte si startovací balíčky Earth s obchodními body

Staňte se průkopníkem a využijte své Business Points k nákupu startovacího balíčku Earth! Propagační akce byla PRODLOUŽENA do 31. března do 14:00 SEČ. Startovací balíčky Crowd1 Elements mají vše, co potřebujete – a ještě více – k ovládnutí světa Web3, kryptoměn a metaverse.

Propagace statusu člena programu Elements

Propagace statusu člena Elements byla PRODLOUŽENA do 31. března, 14:00 SEČ! Pokud máte startovací balíček Metaversy nebo bílý, černý, zlatý nebo titanový balíček Crowd1, nebo pokud jste sponzorovali balíček Země, vzduch, voda nebo oheň, můžete snadno požádat o bonusové výhody a status nového balíčku Elements tím, že si jej vyzvednete v Back Office. Obdržíte 20 bodů Business Points podle stejných pravidel jako nové balíčky Elements a zúčastníte se kompenzačního plánu balíčku Elements se všemi bonusy. To je příliš dobré, než abyste si to nechali ujít! Vyžádejte si ten svůj, právě teď.

Metaversy zdarma Virtuals!

Metaversy je mega virtuální obchodní hra budoucnosti. Exkluzivní a hodnotná akce 50 bezplatných virtuálních her byla také prodloužena do 31. března, 14:00 SEČ! Jednoduše se zaregistrujte na metaversy.com a získáte 50 Virtuálů zdarma! Neexistuje lepší způsob, jak získat výhodu.

Nenechte si ujít šanci ovládnout Web3 a přenést své podnikání do stratosféry s těmito pěti neuvěřitelnými propagačními akcemi, které byly nyní rozšířeny! Ujistěte se, že vy a všichni členové, stávající i noví, je používáte!

Pro stav elementů: Stav nedistribuuje body v binárním souboru. Status NENÍ balíček, a proto neobsahuje žádné produkty ani NFT jakéhokoli druhu. Pro Cargo Drop 3: Vezměte prosím na vědomí, že poukaz na nákup Cargo Drop 3 můžete uplatnit pouze v případě, že držíte nebo vytvoříte peněženku Web3. Chcete-li zjistit, jak na to, klikněte sem. Pro upgrade zdarma: Startovací balíčky Earth nejsou součástí této propagační nabídky. Dárkové kódy zakoupené před začátkem propagačního období nebudou zahrnuty do propagační akce. Propagační akci Upgrade For Free nelze použít ve spojení s jinými nabídkami. Dárkové kódy pro propagační balíčky zakoupené během období propagační akce budou platné až do data jejich platnosti. Upozorňujeme, že upgrade z Fire Package na 5th Element Starter Pack není k dispozici jako dárkový kód. Vylepšení na balíčky pátého elementu bude možné pouze v případě, že byl zakoupen ohnivý balíček. Všechny propagační upgradované balíčky budou považovány za zaplacený balíček ve vztahu k bonusu “Strach ze ztráty”. Pro BP Promotion: Pokud prodáte nový Balíček Earth za Business Points a máte již aktivní Fear of Loss, získá tento Balíček 50 % z peněžní náhrady za Balíček Země podle pravidel Fear of Loss.

Planet IX

Byl zároveň prodloužen prodej balíčků do hry, Cargo Drop 3 do 15. března. Balíčky zakoupíte tak, že si v Crowd1 v Gift kódech zakoupíte slevový žeton, platit můžete i s USDT a ten uplatníte na stránkách planetix.com v kliknutím na zelený proužek v záhlaví stránky. Navede vás to. Kdo chce jen vozítka – rovery, může je koupit na OpenSea na tomto odkazu. Cena za nejlevnější základ Pierce rover je 24 MATIC, tj. asi 35 USD. Odkaz je zde: https://opensea.io/collection/y-rover.

Metaversy

Jak jsem psal minule, měly být představeny herní karty do hry. Tým, stojící za vývojem hry, měl poodhalit zase trošku roušku tajemství. Nestalo se tak, proto zůstáváme v očekávání další týden. Na Discordu taky ticho po pěšině. Takže uvidíme.

Rovněž kolem Miggster+ je podezřele ticho a nic nového se neprezentuje. Asi je to tím, že vývoj her pro blockchain není jednoduchá věc, to vidíme i na PlanetIX a lidí, kteří se tomu věnují a rozumí tomu, není na světě zas tak mnoho. Prvořadým úkolem je zajistit bezpečnost plateb, přece už jde o peníze lidí. V minulém článku jste si o tom mohli něco přečíst.

Dosud vidělo:90Dnes vidělo:1