Události v C1.

Vítejte u přehledu týdenních událostí v C1. Popíšeme si, co se událo a jak C1 vyplňuje čas čekání na uvedení tokenu. Zprávy v Back Office směřují k propagaci a nákupu balíčků, jako novinka byl zaveden startovací balíček Special Earth za 79€, k tomu vyšel samostatný článek. Rovněž byly zveřejněny výsledky Klubu doporučovatelů, 1500 těch, kdo registrovali nejvíce lidí, odnáší si odměny v podobě C1 tokenů. Propagace C1 v Evropě vázne, ani já se nepouštím do propagačních akcí a náboru nových lidí, protože vyčkávám na další vývoj. Možná je to i z obavy vysvětlování členům, když se nenaplní jejich očekávání. Podle nového balíčku Starter Earth by měli obdržet 500 tokenů, ale jaká bude jejich hodnota? Asi ne 79€. A čekat, až to poroste? Na to lidi nemají trpělivost. Tak se tedy začtěte do týdenních zpráv, ať vám nic nového neunikne.

Pondělí 4.3.

Společnost C1 přichází s velkým oznámením: 5. března uvedeme na trh jedinečný balíček NFT s názvem “Special Earth”. Jedná se o perfektní vstup do digitálního podnikání a za pouhých 79 EUR získáte fantastickou odměnu C1 za neuvěřitelnou cenu.

Zde je popis toho, co v balíčku Special Earth získáte

Od 5. března získáte neuvěřitelnou hodnotu, nemluvě o nejlepší – a nejcennější – šanci vstoupit do světa Web3. Balíček Special Earth obsahuje následující úžasné nástroje: 500 vyhledávaných žetonů C1; 25 binárních bodů; 25 bodů za hodnost; 3x násobitel základny žetonů; 1 NFT. To vše – a příležitost stát se kryptografickým průkopníkem – je k dispozici za pouhých 79 €.

Prosadit se jako digitální podnikatel není jednodušší než tohle. Od 5. března – a po omezenou dobu pouhého 1 měsíce až do 4. dubna 24:00 GST – bude Special Earth vaším vstupním bodem C1. Chop se své kryptopříležitosti a pořiď si Special Earth! Je k dispozici pouze na jeden měsíc, takže si pospěšte a pořiďte si ji hned.

Úterý 5.3.

C1 vám stále přináší neuvěřitelné příležitosti – a tady je další úžasná příležitost: Speciální Země. Tento úžasný balíček NFT představuje nejjednodušší a nejjednodušší způsob, jak se prosadit ve světě Web3. Za pouhých 79 € získáte dokonalý vstup do digitálního podnikání. Ba co víc, získáte možnost zpeněžit svou tvrdou práci – protože nyní budete mít status partnera C1. Akce C1 Special Earth startuje dnes a bude k dispozici pouze jeden měsíc, a to do 4. dubna 2024 do 24:00 GST. Chcete se stát průkopníkem v oblasti kryptoměn tím nejjednodušším možným způsobem? Tohle je přesně ono.

V balíčku získáte: 500 vyhledávaných tokenů C1; 25 binárních bodů; 25 bodů za hodnost; 3x násobitel báze tokenů; 1 NFT. Chcete vybudovat svůj podnik Web3 a použít část těchto tokenů C1 na nákup časopisu C1? Toto je vaše velká příležitost. Získejte nyní speciální Zemi.

Středa 6.3.

Weekly update – Maledivy

Motivační zájezd Zlatý kruh dorazil na Maledivy! Společnost C1 oslavuje své vynikající lídry neuvěřitelným výletem do ráje a báječné vzpomínky se již rodí. Připojte se k vedoucí oddělení událostí Jade, která nám v této speciální maledivské epizodě pořadu Weekly Update přiblíží, co mohou špičkoví producenti očekávat. Sledujte nyní a nechte se inspirovat!

C1 Weekly Update Ep.80 on Vimeo

Čtvrtek 7.3.

Čas sklízet plody své tvrdé práce

Odměny v podobě tokenů C1 jsou mezi komunitou C1 nesmírně populární! Služba Go Team Leader One Star zaznamenala úžasný úspěch a každý den vznikají nové hvězdy Team Leader 1 Stars – díky vaší tvrdé práci! Za každou přidanou hvězdu Team Leader 1 Star jste mohli získat 500 žetonů C1 navíc. A co je ještě důležitější, pomohli jste vytvořit budoucí kryptoměnové lídry a podíleli jste se na utváření naší společné budoucnosti. Bylo to epické!

Čas odhalit své úspěchy

Program Team Leader One Star byl v provozu do 15. ledna a nyní nastal čas odhalit, kolik žetonů C1 navíc naše komunita získala. Stačí, když se podíváte na svou stránku s žádostí o žetony C1 v sekci Přehled žetonů C1, kde budou odhaleny žetony C1, které jste získali díky své tvrdé práci v rámci programu Team Leader 1 Star.

Nejenže jste získali žetony C1 pro sebe, ale každý nově vyznamenaný Team Leader 1 Star dostal na začátek své cesty také 1 000 žetonů C1 pro sebe! Budujeme masivní celosvětovou komunitu kryptoměnových průkopníků. Děkujeme, že hrajete tak velkou roli v tom, aby se C1 stal dominantním hráčem v oboru. Gratulujeme vám k novým tokenům C1 prostřednictvím Go Team Leader 1 Star! Společně utváříme budoucnost!

Pátek 8.3.

Výsledky únorové soutěže Klubu doporučovatelů jsou tu! Patříte mezi 1 500 nejlepších doporučovatelů, kteří si rozdělí 10 milionů tokenů C1? Pokud jste se snažili, tvrdě pracovali a do 29. února nabrali spoustu nových registračních míst, můžete se jím stát právě vy!

Pokud patříte mezi 1 500 nejlepších doporučovatelů, budou vám žetony C1 připsány na váš účet, takže si to nezapomeňte zkontrolovat! Token C1 boří bariéry a trhá rekordy a soutěž Klubu doporučovatelů nám ukázala, jak je komunita C1 nadšená. Počet členů C1 exploduje – a to vše díky vám a vašemu nadšenému přijetí žetonu C1.

Protože se soutěž Klubu doporučovatelů těšila tak neuvěřitelné oblibě, obnovili jsme ji na březen. To znamená, že máte více příležitostí podílet se na milionech tokenů C1! Pusťte se do náboru a doporučování v březnové soutěži Klubu doporučovatelů!

Sobota 9.3.

Pět let obrovského úspěchu připomíná toto speciální vydání

Společnost C1 překonala veškerá očekávání a za pouhých 5 let své existence se stala dominantním lídrem v oboru. Jak lépe oslavit náš úspěch než speciálním pamětním číslem časopisu C1?

Toto úžasné vydání je plné postřehů a vzpomínek známých tváří C1, báječných fotografií z našich neuvěřitelných akcí, pohledu do zákulisí, díky čemu jsme tak úspěšní, a také rozhovorů s předními lídry, obchodních rad a mnoho dalšího! Je hmatatelným svědectvím našich mnoha úspěchů a pohledem do naší silné budoucnosti.

Vaše žetony C1 v akci

Nenapadá nás vhodnější způsob, jak začít používat žetony C1, než zakoupit tuto pamětní emisi. Za minimální cenu 50 žetonů C1 budete vlastnit část naší historie i budoucnosti. C1 připravila časopis v pěti jazycích (angličtina; čínština; vietnamština; korejština a francouzština), aby bylo možné oslovit co nejvíce nových a potenciálních členů. Nezapomeňte zařadit časopis C1 jako základní nástroj marketingu naší společnosti; je to účinný způsob náboru nových členů.

C1 je neuvěřitelně hrdá na to, čeho naše komunita dosáhla za pouhých pět krátkých let. Oslavte to s námi tím, že budete vlastnit časopis C1. Navštivte své zázemí a stáhněte si jej kliknutím na “Info” a “C1 Magazine”. Využijte své žetony C1 tím, že si pořídíte svůj a stanete se vlastníky části naší historie a budoucnosti.

Neděle 10.3.

Pět silných let – video 2. část

Za pouhých pět let se společnost C1 stala dominantní v tomto odvětví. Od našeho založení v roce 2019 vzniklo tolik cenných vzpomínek, padl nespočet rekordů a změnily se miliony životů. V rámci oslav představuje společnost C1 dvoudílný seriál Five Years Strong, v němž se vedení společnosti C1 ohlíží za našimi úspěchy a vyhlíží supermocnou budoucnost.

Dnes vydáváme 2. část, ve které se jako speciální hosté představí zakladatel Jonas Werner a dočasný generální ředitel Martin Bylsma. Podívejte se, jak se s námi podělí o zvláštní vzpomínky a jak nám přiblíží své plány do budoucna této neuvěřitelné společnosti. Podívejte se na 2. část a nechte se inspirovat!

C1 5 Year Strong | Part 2 on Vimeo

Balíček Special Earth je dle mého názoru dobrou možností, jak vyzkoušet C1. Za 79€ získá nový člen 500 C1 tokenů a NFT. Kdo ví, možná časem C1 token vystřelí nahoru a bude to dobrá investice. A když ne, tak 79€ , tj. cca 2000 Kč, zase není taková částka, která by měla někoho zruinovat.

Časopis shrnuje výsledky C1 za posledních 5 let. Když tak uvažuji nad prodejní cenou 50 C1 tokenů, tak mi nedá, abych nepočítal. Takový časopis v extra edici se kupuje asi za 10€. Z toho mi vyplývá, že pokud by této ceně odpovídala cena C1 tokenů, tak jeden token C1 by vycházel na 5 Kč. Jak jsem k tomu došel? Za 10€ x 25 Kč = 250 Kč. To znamená 250 : 50 = 5. Ale uvidíme, jaká bude cena ve skutečnosti.

Závěr

Tento týden byl ve znamení hodnocení dosažených úspěchů za posledních 5 let, vyhodnocením soutěže o nové registrace, byl uveden nový Speciální” balíček a vydána edice časopisu C1. Váhám nad jeho koupí, možná se někde objeví na internetu, když ne, tak asi zvědavost zvítězí.

Celkově se mi zdá, že se C1 nějak snaží vyplnit čas do uvedení C1 wallet a C1 tokenu. I když je asi všechno dlouhodobě plánováno, tak to nemusí vyjít. Pamatujeme velkolepá prohlášení o startu Metaversy na konci 4. čtvrtletí 2023. A rázem je to o rok posunuto. Aby to nedopadlo podobně, jako s Miggsterem. Z těchto důvodů zůstávám opatrný a sleduji pozorně další vývoj. Celé to pořád natahují, ale něco převratného, něco jako byla Planet IX, pořád není na obzoru.

Dosud vidělo:105Dnes vidělo:1