Události v C1.

Vítám vás u přehledu týdenních událostí. Projdeme si back office a povíme si co je nového. Prakticky nic. Vše je o probíhající propagaci a akcích na podporu růstu členské základny a C1 tokenu.

Pondělí 8.4.

Nový, jednodušší způsob kontaktování týmu Compliance!

Zajišťujeme bezproblémový zážitek s C1

Kontaktovat oddělení C1 pro dodržování předpisů je nyní mnohem snazší! Zjednodušili jsme pro vás tuto zkušenost a pomocí několika kliknutí v back office máte nyní přímý přístup k tomuto důležitému zdroji.

Společnost C1 se snaží, aby vaše obchodní zkušenosti byly jednoduché. Jsme tu, abychom vám pomohli! Využijte tento nový zdroj kontaktů pro dodržování předpisů a obraťte se na něj.

IMAGE

Úterý 9.4.

Plné zapojení do digitálního podnikání
Váš vstup do digitální ekonomiky

C1 přinesla do odvětví kryptografickou revoluci a komunita C1 se stala nezastavitelnými průkopníky. Dostali jste příležitost zapojit se do globální digitální ekonomiky a prostřednictvím tokenu C1 se budete moci plně zapojit do tohoto nového způsobu podnikání.

S tokenem C1 přichází kompletní ekosystém C1 Token Utility, který odemkne řadu aktivit v oblasti decentralizovaného financování (DeFi). Mezi ně budou patřit: sázení, výnosové hospodaření, účast na transakcích na trhu NFT a provádění bezpečných plateb.

Token C1 bude sloužit jako způsob výměny všech transakcí s odměnami a jako dodatečná motivace k příjmům za prodejní provize, stejně jako bude možné jej používat pro aplikace a aktiva třetích stran – a používat s našimi vyhledávanými prémiovými produkty, jako jsou Metaversy, Tigra Crypto a Planet IX- a mnoho dalších. Jedná se o hmatatelný kryptografický token, ověřitelný na Polygon Blockchainu.

To vše je možné díky odměnám C1 a vašim startovacím balíčkům Elements, které jsou “klíčem” k vašemu držení tokenů C1. Nezapomeňte se připojit k digitální ekonomice. Čím více tokenů C1 vlastníte, tím větší je váš podíl na tomto novém revolučním způsobu podnikání. Je to tak snadné, jako si vyzvednout svůj token C1. Nezapomeňte být informováni o všem, co souvisí s tokenem C1, a tím budete připraveni a připraveni, až budeme v provozu!

Středa 10.4.

Weekly update – episoda č. 85

Připojte se k řediteli pro rozvoj obchodu sítě Raji Gauravovi, který nás nažhaví na posledních pár dní dvou velkolepých akcí C1: a Upgrade zdarma. Ty končí 15. dubna v 18:00 GST, takže se nezapomeňte podívat na dnešní díl a pak se pusťte do budování svého krypto portfolia, které bude ještě silnější!

Čtvrtek 11.4.

C1 přepisuje knihy rekordů
Členská exploze od začátku roku 2024

C1 přináší sílu! Odvětví ještě nikdy nezažilo tak úžasný růst v tak krátké době. S hrdostí oznamujeme, že od začátku roku přibylo v C1 6 milionů členů. Přesně tak: 6 MILIONŮ.

Katalyzátorem se stal token C1. Lidé po celém světě jsou super nadšení, že se mohou stát součástí kryptorevoluce, a C1 jim ji přináší přímo na dosah ruky. To je jeden z hlavních důvodů tohoto megarůstu. Druhým důvodem jste vy.

Máte zásadní podíl na tom, že jsme se stali lídrem v oboru. Díky vaší tvrdé práci, odhodlání, nadšení a ochotě odpracovat dlouhé hodiny jsme se dostali až sem. Gratulujeme a děkujeme! Na to, abychom společně ovládli svět!

Pátek 12.4.

Získejte svůj token, než vyprší čas
Maximalizujte svůj majetek

Nespočet členů komunity C1 využilo plnou sílu. Chopili se příležitosti maximalizovat své žetony C1 oběma rukama a sklízejí ovoce. Využívají balíčky Power Bundles – a vy byste měli také. Do konce této akce však zbývá už jen 72 hodin a čas běží.

Power Bundles vám dává megawattové žetony C1 díky jejich sdružování a konsolidaci. Když si koupíte Balíček energie z některého ze startovních balíčků živlů (Země; Vzduch; Voda; Oheň nebo Pátý živel), získáte žetony C1 v tomto balíčku. Pokud si Balíčky energie koupíte ve více kusech, získáte jich ještě více. Skvělá zpráva: za každých pět zakoupených Balíčků energie získáte jeden zdarma!

Získejte balíčky Power Bundles, než vyprší čas

Akce Power Bundles končí 15. dubna v 18:00 hodin našeho času. To znamená, že zbývá už jen 72 hodin! Nečekejte a posilněte své žetony C1 pomocí balíčků Power Bundles.

Sobota 13.4.

Získejte absolutní maximum tokenů C1
Zbývá 48 hodin na získání epického megawattového výkonu C1 Tokenů

Když se taková příležitost naskytne, měli byste se zapojit a využít ji! Power Bundles, super akce společnosti C1, díky níž získáte více žetonů C1, když si spojíte své startovací balíčky Elements, se stala obrovským hitem. Nyní zbývá už jen 48 hodin na to, abyste ji využili. Tik tak…

S balíčky Power Bundles konsolidujete žetony C1 – a tím je maximalizujete – když si koupíte jeden z libovolných startovacích balíčků Elementů (Země; Vzduch; Voda; Oheň nebo Pátý element). Získáte všechny žetony C1 z vybraného balíčku a vaše vlastnictví prudce vzroste. A co víc: můžete si zakoupit více balíčků energie a získat tak více žetonů C1. Nabídku jsme vám navíc osladili, protože za každých pět zakoupených Balíčků moci dostanete jeden zdarma!

Získat víc už není nic jednoduššího. Nezapomeňte však, že čas máte pouze do 15. dubna do 18:00 hodin středoevropského času. Zbývá 48 hodin! Pořiďte si balíčky Power Bundles TEĎ.

Neděle 15.4.

Speciální soutěž Země a Klubu doporučovatelů: vaše superschopnosti

Ideální nástroje pro rozvoj vašeho podnikání

Ve společnosti C1 chceme, abyste uspěli a stali se prosperujícím digitálním podnikatelem. Dáváme vám k tomu nástroje!

IMAGE

S balíčkem Special Earth získáte šanci dostat se na trh tím nejjednodušším a nejefektivnějším způsobem. Za pouhých 79 EUR získáte tento vstupní balíček: 500 žetonů C1, 25 binárních bodů, 25 bodů za hodnost, 3x násobitel základní hodnoty žetonů a 1 NFT. Je to ideální základ pro začátek budování vašeho krypto byznysu. Speciální Země je k dispozici do 30. dubna, tak si ji pořiďte hned.

Token C1 je nejdiskutovanější a nejvyhledávanější kryptoměnou v oboru a všichni ho chtějí více! C1 vám přináší dubnovou soutěž Klubu doporučovatelů, v níž si 1 500 členů, kteří zaregistrují nejvíce nových rekrutů C1, rozdělí neuvěřitelných 5 milionů tokenů C1! Soutěž probíhá po celý duben, takže pokud chcete svůj podíl, začněte s náborem hned!

Dáváme vám ty nejlepší nástroje a příležitosti, ale je na vás, abyste je využili! Rozvíjejte svůj byznys větší a silnější díky Speciální Zemi a dubnové soutěži Klubu doporučovatelů. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme váš úspěch!

Na obrázku výše vidíte v obrysech, jak bude fungovat token C1. Bude to prodejní systém vlastních produktů s jednotným platidlem – C1 tokenem. Za prodeje a zprostředkování produktů obdržíte provize, které budou vypláceny v C1 tokenech.

Proč je dobré C1 zrovna pro vás? Můžete vydělávat dvojím způsobem. Prodejem produktů C1 jejich sdílením a propagováním nebo rozšiřováním sítě spolupracujících. Možná se vám v životě podaří najít dva lidi, kteří pod levou a pravou nohou rozjedou svou vlastní síť a vy budete z toho profitovat.

Závěr

Kryptoměny prozatím neoslovily většinu populace. V současné době s nimi přišlo do kontaktu pouze 4% lidí na světě. S tím, jak bude přicházet nová mladá generace, tak se začnou platby kryptem stávat čím dál více samozřejmostí. Bude to trvat ještě několik let, než to bude obvyklé. Ale jednou to přijde.

Základy k tomuto byznysu si ale stavíme již nyní. Trpělivý se dočká a když nastane poptávka po těchto službách a produktech, tak bude připravený. S rostoucí cenou bitcoinu se stávají kryptoměny populárnější. Časem různé projekty zaniknou a přežijou jen ti nejsilnější, nebo ti, kdo dávají lidem dobré služby a nějakou hodnotu.

Bitcoin, jako první kryptoměna, je díky své konstrukci neporazitelný. Jeho hodnota, i přes občasné výkyvy, jenom poroste. Je to dáno tím, že křivka těžby je ustálená a pravidelná a celkový počet BTC je pevně stanoven – 21 milionů. Toho bude dosaženo okolo roku 2141. Nikdo si nenatiskne “více” bitcoinů, tak, jak je to možné u bankovek. Toho vlády rády zneužívají. Proto se mu říká digitální zlato.

A na úplný závěr video od neúnavného UDA.

Dosud vidělo:56Dnes vidělo:1