Události v C1.

Vítejte u týdenního přehledu zpráv, příznivci C1. Povíme si, co je nového u přehledu zpráv z Back Office, který už tradičně překládám pomoci umělé inteligence, někdy pomůže google translator. Kdo se dočte až k závěru, tak získá pár informací ohledně startu C1 tokenu. Z informací na Timeline možná pochopíte, proč je vše tak složité a zdlouhavé, protože každá akce potřebuje svůj čas, aby se na to komunita připravila.

Co se objevilo v uplynulém týdnu?

Pondělí 18.3.

Společnost C1 slaví pět památných let, během nichž jsme se ukázali jako dominantní hráč v oboru. Jak lépe připomenout náš společný úspěch než speciálním vydáním kultovního časopisu C1?

Tento speciální lesklý časopis si nyní můžete zakoupit v zázemí vaší kanceláře za 50 žetonů C1. Jako první užitečná pomůcka pro váš C1 Token je ideálním vstupem do světa kryptoměn. Přečtěte si o raketovém vzestupu C1, naší vzrušující současnosti a mocné budoucnosti a získejte informace od vedení a nejvyšších představitelů. Nechte se inspirovat, poučit a pobavit.

Časopis C1 je k dispozici v pěti jazycích (angličtina; čínština; vietnamština; korejština a francouzština). Díky tomu je také ideálním marketingovým nástrojem C1, který dokáže oslovit co nejvíce nových a potenciálních členů. Nedokážeme si představit lepší, jednodušší a krásnější způsob náboru nových členů.

Přejděte nyní do své zadní kanceláře a stáhněte si časopis kliknutím na “Informace” a “Časopis C1”. Dobře používejte své žetony C1 a užijte si tento úžasný časopis.

Časopis vlastním a je opravdu povedený. Škoda, že není možnost ho přeložit, přepisovat text se mi jeví jako zdlouhavé. Občas využiju nějaké snímky obrazovky ve svých příspěvcích, doufám, že to nebude nikomu vadit.

Úterý 19.3.

Máte šanci prosadit se v digitálním podnikání: Special Earth. C1 vám nabízí nejjednodušší způsob, jak vstoupit do světa Web3, a to zakoupením balíčku Special Earth za pouhých 79 EUR.

Balíček C1 Special Earth obsahuje: 500 žetonů C1, 25 binárních bodů, 25 bodů za hodnost, 3x násobitel základní hodnoty žetonů a 1 NFT. S těmito neuvěřitelnými nástroji se vaše obchodní cesta zjednodušila.

Special Earth je dalším způsobem, jak mohou současní průkopníci kryptografie C1 přivítat nové potenciální vůdce za pouhých 79 eur.

Special Earth bude k dispozici pouze po omezenou dobu do 4. dubna do 24:00 GST, tak si to nenechte ujít. To je ono: váš snadný a zjednodušený vstup do digitální nadvlády. Pořiďte si ho za pouhých 79 € .

Středa 20.3.

Je čas na maximální výkon žetonů C1 s balíčky Power Bundles! Tato limitovaná akce na C1, která je k dispozici pouze do 14. dubna, zajistí, že vaše žetony C1 budou žhavé jako oheň. Svažte své podíly a získejte více!

Při zakoupení libovolného balíčku síly z některého ze startovních balíčků živlů (Země; Vzduch; Voda; Oheň nebo Pátý živel) obdržíte žetony C1 z tohoto balíčku. Zamiřte vysoko, protože čím vyšší balíček si zakoupíte, tím více žetonů C1 budete mít k dispozici. Chcete jich získat více? Získáte více: za každých pět zakoupených balíčků Power získáte jeden zdarma.

Budete si moci zakoupit libovolnou úroveň balíčku Power Bundle, ale v době aktivace budete moci aktivovat pouze tu, která odpovídá vašemu aktuálnímu balíčku. Ten bude začínat minimálně balíčkem Zemské živly. Prostřednictvím Balíčků moci budete také získávat Binární body a Body hodnosti. Pořiďte si ten svůj TEĎ, než vyprší čas. K dispozici pouze do 14. dubna.

Čtvrtek 21.3.

Pozor, komunito C1: obdrželi jsme tisíce a tisíce žádostí od špičkových lídrů a podařilo se nám provést několik úprav v našem rozvrhu. Nyní vám můžeme exkluzivně prozradit, že máte ještě 12 dní na to, abyste využili náš epický fond C1 Token Genesis Pool! Do 2. dubna 18:00 GST máte možnost využít první, nejlukrativnější token pool, než dojde ke snížení. Nečekejte! Genesis Pool se ve váš prospěch naposledy prodlužuje. Využijte své příležitosti do 2. dubna.

Megaakce společnosti C1, Upgrade zdarma, byla znovu nabitá a prodloužená. Chcete maximalizovat své kryptoměnové příležitosti? Neexistuje lepší způsob, jak toho dosáhnout, než s Upgrade for Free. Legendární startovací balíčky C1 Elements jsou klíčem k tokenům C1. Čím lepší balíček, tím více tokenů budete mít k dispozici. Chcete-li získat lepší balíček, použijte Upgrade for Free. Když si zakoupíte startovací balíček Elements jakékoliv úrovně, budete automaticky upgradováni na vyšší balíček, a to ZDARMA. To si nenechte ujít! K dispozici do 2. dubna do 18:00 hodin středoevropského času.

Chtěli jste více kryptografické síly a my vám ji dáváme! Díky Power Bundles, naší super exkluzivní, limitované akci, můžete své tokeny C1 spojit do balíčku a maximalizovat tak svůj majetek. Získáte také binární body a hodnostní body a jeden zdarma za každých pět zakoupených Power Bundles. Power Bundles budou v prodeji až do 14. dubna, ale pořiďte si je, dokud je Genesis Pool ještě ve hře, tedy předtím, než 2. dubna začne snižování, abyste měli jistotu, že získáte absolutně největší počet žetonů C1. Pospěšte si a jeďte na maximum!

Je to nejjednodušší způsob, jak rozjet kryptografické podnikání. Okno pro podávání žádostí o tokeny C1 je stále otevřené! Na uplatnění nároku na tokeny máte čas do 2. dubna. Přejděte do své back office, klikněte na “C1 Crypto Token” a odstartujte svou cestu za digitálními financemi. Čas běží! Uplatněte si nárok TEĎ.

Tohle je váš čas zazářit. Využijte tyto akce k tomu, abyste pozvedli úroveň svého podnikání a stali se průkopníkem v oblasti kryptografie. Využijte je na maximum pro plný výkon!

Pátek 22.3.

Stejná propagace, jako ve čtvrtek.

Sobota 23.3.

Gratulujeme komunitě C1! Za necelé tři měsíce jste společně zaregistrovali více než 4 miliony nových členů! Každým dnem sílíme a velkou zásluhu na tom má soutěž Klubu doporučovatelů. Březnové vydání této superpopulární soutěže o odměnu v podobě žetonů C1 je v plném proudu – a vy z toho těžíte. Pokud budete jedním z 1 500 lidí, kteří v březnu zaregistrují nejvíce nových členů, získáte podíl na 5 milionech tokenů C1! Zapojte se do sítě, rozšiřte komunitu a získejte odměnu. Je to jednoduché!

Existuje nová, zjednodušená cesta k digitálnímu podnikání. Jmenuje se Special Earth a otevírá všechny dveře do světa kryptoměn. Za pouhých 79 eur získáte: 500 tokenů C1, 25 binárních bodů, 25 bodů za hodnost, 3x násobitel základní hodnoty tokenů a 1 NFT. A co je ještě důležitější, získáte cestu k nejzajímavějšímu finančnímu vývoji za poslední desetiletí a možnost podílet se na ekonomice budoucnosti. K dispozici je pouze do 4. dubna, takže neztrácejte čas.

Je to už pět let, co byl systém C1 s velkou slávou uveden na trh, ale ani tehdy nikdo nemohl předvídat, jak neuvěřitelný vzestup moci jsme zažili. Je na čase oslavit náš úspěch, a to ve velkém stylu speciálním pamětním vydáním kultovního časopisu C1. Tento lesklý magazín plný nádherných fotografií, zasvěcených rozhovorů, úžasných vzpomínek a lákavých pohledů do zákulisí, díky nimž je C1 tak úspěšná, si nesmíte nechat ujít. C1 Magazine je k dispozici v 5 jazycích, což z něj dělá ideální marketingový nástroj, a za pouhých 50 tokenů C1 je to také ideální první pomůcka pro vaše kryptografické držení. Pořiďte si svůj v back office hned teď.

Stále platí výhody bodů za činnost pro úroveň 6 a nižší

Klíčem k legendárním bonusům C1 jsou naše body aktivity (AP) a ve speciální úpravě 6. úrovně (Koordinátor 3 hvězdy a nižší) nebylo potřeba 5 AP, abyste měli nárok na tyto neuvěřitelné bonusy. Skvělou zprávou je, že to stále platí! Pokud jste Koordinátor 3 hvězdy a méně, využijte této skvělé výhody právě teď!

Neděle 24.3.

Dnes přichází další vydání naší speciální vzpomínkové série.

Je čas na třetí díl seriálu C1: Pět let silná, našeho speciálního vzpomínkového seriálu, ve kterém se dozvídáme informace od předních osobností C1. Podělí se o své nejlepší vzpomínky a odvážné vize do budoucna. Tohle si prostě musíte pustit!

Ve 3. části si Georgina sedne s předsedou představenstva Robertem Flohrem, jehož moudrost vás jistě inspiruje. Robert s sebou přináší bohaté a nevyčíslitelné zkušenosti konzultanta globálních korporací, který hraje hlavní roli mimo jiné v oblasti strategického plánování a růstu podniku, rozvoje managementu a plánování nástupnictví. Působí jako poradce a člen představenstva řady podnikatelských podniků – mnohé z nich se zaměřují na digitální podnikatelskou sféru. Přináší s sebou bezkonkurenční podnikatelský talent a Georgina od něj ve třetím díle získá několik cenných postřehů.

S vedoucí oddělení akcí Jade se také podíváme do zákulisí, co všechno je třeba udělat pro uspořádání úspěšné akce. Jade pracuje v oblasti pořádání akcí již přibližně 13 let a podílí se na organizaci akcí, které mění světové hry a které se pohybují na světových trzích. Podívejte se, jak Georgina získává více informací o tom, jak své působivé zkušenosti proměňuje ve velkolepé akce C1, na které jsme si všichni zvykli.

Kliknutím na odkaz získáte úžasné postřehy a vzpomínky. Podívejte se na část 3.

C1 5 Year Strong | Part 3 on Vimeo

Překlad textu do češtiny:

Ahoj všichni, jmenuji se Georgina a vítám vás u třetího dílu seriálu C1: Pět let silná. Speciální vzpomínkový seriál, ve kterém mám možnost mluvit s legendárními členy týmu C1. Můžeme si popovídat o vzpomínkách na začátky C1, o našem neuvěřitelném růstu a nahlédnout do zářné budoucnosti.

Jste připraveni na třetí část? Já také. Začneme tím, že si sedneme s předsedou představenstva společnosti C1 Robertem Flohrem. Vítejte, Roberte. Jste známý jako člověk, který mění pravidla hry, pokud jde o podnikání, takže je mi zvláštní ctí, že si s vámi dnes můžeme povídat zde v dubajských kancelářích C1.

Měli bychom tedy přejít rovnou k věci? Jistě. Takže, Roberte, chci mluvit o tvém působení v C1. Co na tebe udělalo největší dojem? No, jednoznačně to musí být lidé. Tady v dubajské kanceláři, kde máme většinu zavedených obchodů, ale máme také zdroje ve Španělsku, lidi ve Švédsku, a vždycky na mě každý den udělá dojem úroveň energie a odhodlání, s jakým moji kolegové každý den přicházejí do práce, a jejich odhodlání sloužit síti a také jejich rostoucí schopnost soustředit se a fungovat jako tým. Myslím, že si velmi ceníme týmové práce a spolupráce a že spojit všechny dohromady v rámci společné mise je vzrušující a tato skupina na mě z tohoto pohledu udělala velký dojem.

Jo, to teď rozhodně cítím i v komunitě C1. Jak bude podle vás vypadat trajektorie růstu společnosti v následujících měsících? No, máme docela velké ambice, pokud jde o nové produkty a nové služby. Máte mnoho nových produktů, které přicházejí na trh, máte novou aplikaci, máte nový token.

Na čem to zakládáte? Existuje jedna věc, která je opravdu pomůže prosadit v komunitě?
No, nasloucháme síti a myslím, že jsme přesvědčeni, že síť zareaguje, protože jim dáváme to, co žádají, a to v každé části světa, kde působíme.
Takže je to zajímavé, je to výzva tak nějak reagovat na lidi z různých zemí a různých kultur, ale prostě se zdá, že všichni mají evidentní zájem o digitální svět, jak se vyvíjí.

Zajímají se o možnosti životního stylu, a proto se o to snažíme. A jsem si jistý, že poptávka bude, pokud budeme produkty vyvíjet správným způsobem. Ale trocha nátlaku, trocha, řekněme, ohromující poptávky může být někdy dobrá věc, protože to je jako, dobře, pojďme to udělat, pojďme to uskutečnit.

Ať to funguje. Co byste jako zavedený globální lídr poradil začínajícím podnikatelům? Myslím, že lidem vždycky říkám, aby se nebáli selhat.

Riskujte. Pokud něčemu věříte, věnujte tomu veškerou energii a vášeň. Myslím, že vášeň je rozhodující, a také efektivně spolupracovat s ostatními, vytvářet týmy a nebát se požádat o pomoc. Myslím, že to je to, co musíte udělat. Pracovat společně jako tým, jako komunita, aby se věci daly do pohybu. Ale nebojte se selhání. Nebojte se selhat.

Vždy vám pomůže, když se vám nedaří. Stačí trochu přitlačit. Poučíte se z toho. Je to učení. Teď se chci podívat do budoucnosti C1. Jak tedy vypadají vaše očekávání ohledně budoucnosti C1?

Myslím, že chceme být i nadále považováni nejen za největší síťový marketing na světě, ale také za nejúspěšnější. A to neznamená jen to, jak velký obchodní úspěch máme, ale také způsob, jakým se jako společnost chováme, a že klademe velký důraz na to, abychom na každém trhu, kde působíme, byli z hlediska právních předpisů plně v souladu s předpisy a aby lidé byli na svou příslušnost ke společnosti C1 hrdí.

Chceme nastavit standard ve všem, co děláme, a to jak v kvalitě produktů, tak ve způsobu, jakým provozujeme naši činnost, jak spolupracujeme, jak se zapojujeme do práce s našimi členy a jak se ujišťujeme, že jsou členové spokojeni.

Roberte, o budoucnosti C1 jsme toho už řekli hodně. Chci mluvit o tom, co se děje nyní, zejména o kryptoměnách. Kryptoměny teď zažívají neuvěřitelný vzestup, že? Takže C1 to předvídala.

Jakou hodnotu má v podnikání předvídavost? No, myslím, že většina světa nyní oceňuje, že krypto tu nějakým způsobem zůstane. A když vidíte úspěch, který bitcoin zaznamenal, a nárůst jeho ocenění, myslím, že to nese i zbytek trhu. Lidé však vidí využití kryptoměn v obchodním světě a nabízejí lidem způsoby, jak obchodovat, uzavírat partnerské dohody a provádět globální obchod, význam blockchainu, distribuovaných účetních knih, kryptoměn, digitálních aktiv. Někdy budou tato aktiva kryta fyzickými aktivy, jako je zlato, stříbro nebo cokoli jiného, ale myslím si, že svět se tak vyvíjí, a myslím si, že ve světě kryptoměn budeme vidět stále větší aktivitu, a my se jí chceme účastnit a být v ní lídrem.

Úžasné postřehy, Roberte, děkuji vám za váš dnešní čas. Určitě jsem se od tebe hodně naučila a jsem si jistá, že naše komunita C1 také, takže ti děkuji. C1 je v celém odvětví proslulá svými velkolepými akcemi.

Ať už se jedná o motivační cestu do exotické lokality. Akce C1 jsou bezkonkurenční, ať už se jedná o poznávací akce se špičkovou zábavou, nebo o školení přímo v Dubaji. Velkou zásluhu na tomto úspěchu má můj další host, šéfka akcí C1 Jade.

Pojďme se s ní seznámit příště. Ahoj, Jade. Ahoj. Moc vám děkuji, že jste si na mě dnes udělala čas. Jste u C1 už téměř tři roky, že?

Jo, naprosto to uteklo. Co si pamatuješ ze svého prvního závodu C1? No, moje první akce C1 se konala v La Perle, což je jedno z nejznámějších míst v Dubaji, a sešlo se tam přes 800 lidí, takže to byl opravdu skvělý způsob, jak do toho hned skočit.

Jo, a to je docela úspěch, zvládnout akci pro 800 lidí na své vůbec první akci C1. Předpokládám, že za akcí nebo úspěšnou akcí stojí spousta organizačních prací.

Jaké jsou klíčové faktory, které je třeba mít na paměti? U našich akcí, protože máme více než 150 členů po celém světě, pokud jde o země. Tedy 150 zemí, je opravdu důležité, aby se všichni cítili zahrnuti. To zahrnuje překlady, jídlo, zábavu a respektování všech různých jazyků a kultur. Ano. Je to docela složité? Někdy? Hádám, že to vyžaduje dost organizace, aby to bylo možné.

Ano. Myslím, že jde o překlad všeho, co se týče jídelníčků, a každý kousek literatury, který máme, musí být přeložen do všech jazyků účastníků. Ano, samozřejmě. Teď ta další otázka bude asi dost těžká, ale můžete vybrat svůj nejoblíbenější moment z akce C1?

Bože, oblíbená chvíle je velmi těžká. Mou nejoblíbenější částí akce C1 jsou určitě naše známé incentivní výlety. Měli jsme ohňostroj v Thajsku, jízdu klasickými auty v Cannes a pak, samozřejmě teprve nedávno, Maledivy, kde jsme také měli několik báječných večeří a akcí.

Viděla jsem a slyšela jsem o vaší nedávné cestě. Vypadalo to a znělo neuvěřitelně. Když přijde na plánování akce, jak vlastně vymýšlíte konkrétní téma?

Mohu vám tedy prozradit malé tajemství. Tak například na Maledivách jsme měli červenou a zelenou noc. A to bylo vlastně inspirováno maledivskou vlajkou, která je červená a zelená.
To dává smysl. A jedna z mých nejoblíbenějších věcí, kterou jsme kdy udělali, je, že když jsme pořádali akci Next Generation, uvedli jsme na trh náš balíček Elements Package, a to byla moje inspirace, kde jsme měli Zemi, Vzduch, Vodu a Oheň.

Takže jsem to do té večeře opravdu vložila a opravdu to tam zazářilo. A odkud pochází vaše inspirace? Je to tím, že jste kreativní člověk?

Je to něco jako sestavení nástěnky nálad? Jak se vám podaří dostat svou představu na papír a pak ji realizovat? No, v samotném odvětví eventů se pohybuji už více než 13 let, takže to vychází z mnoha zkušeností a inspiraci získávám buď z destinace, nebo, jak už jsem řekla, z produktů, které v té době uvádíme na trh.
Určitě je příjemné zapojit i to. Ano, určitě.

Když se teď podíváme dopředu, co čeká tým C1 dál? Chystáme něco nového? No, nemůžu toho moc prozradit, protože si rádi necháváme všechno jako překvapení.

Nemohu na tebe příliš tlačit. Ne, ne příliš. No, Jonas právě na Maledivách prozradil velké tajemství, že náš motivační výlet v roce 2025 uděláme jako výletní plavbu, o kterou mě členové už tři roky prosí, abychom se vydali na další plavbu. Všichni jsou z toho nadšení. A pak také letos v květnu, od 28. dubna do 28. května, jsme pozvali všechny členy, aby přijeli do dubajské kanceláře a absolvovali školení vedená vedoucími.

To znamená, že přivezou všechny své týmy do Dubaje, kde budou v kanceláři školit, a pak budou pořádat obědy a večeře a bude to opravdu fantastická měsíční oslava.

Bylo by to skvělé. Jo, zní to tak. A líbí se mi, že můžete pořádat akce v dubajské kanceláři C1, můžete pořádat akce v zahraničí. Je to prostě tolik různých možností a záleží jen na vás a vaší kreativitě.
Ano. Děkuji. Moc děkuji, Jade, že jste se ke mně připojila. Jsem si jistá, že další akce C1 bude neuvěřitelná, a těším se, až ji zažiju. Děkuji vám. To je závěr třetí části.

C1: Pět let silná. Bylo úžasné mluvit s tolika předními představiteli oboru, vyslechnout si jejich vzpomínky a dozvědět se i o jejich vizi do budoucna. A je zřejmé, že C1 směřuje k neuvěřitelné budoucnosti, kdy bude měnit pravidla kryptografické hry.
Takže vám moc děkuji, že jste se ke mně dnes připojili. A brzy se uvidíme.

Balíček C1 Special Earth obsahuje: 500 tokenů C1, 25 binárních bodů, 25 bodů hodnosti, 3x násobitel základního žetonu a 1 NFT. S těmito neuvěřitelnými nástroji se vaše obchodní cesta zjednodušila.

Pro ty, kteří dávají na FB obrázky s nefungujícími výplatami. Podívejte se, kolik máte AP (bodů aktivity). Pro výplatu je jich potřeba mít alespoň 5 (vlastních), od členů vaší sítě vám jejich AP moc nepomůžou. Důležitá je VAŠE aktivita v C1, AP od členů se počítají také, ale u vyšších pozic, kde je potřeba např. 25 AP (Ambasador). Vždy je potřeba mít alespoň 5 AP vlastních. Jak je získáte? Koupí produktů v C-Store (Travellia, Planet IX,…).

DPN

Přišel další newsletter z DPN, kdo ho neodebírají, tak si ho mohou přečíst níže v češtině.

Převádějte BTC a přijímejte eura v CleverDo
– je to jednoduché, bezpečné a rychlé!

Věděli jste, že můžete převádět bitcoiny (BTC) do své peněženky CleverDo, přijímat EUR (€) a převádět je do jiných peněženek nebo na bankovní účty CleverDo po celém světě? Postupujte podle našich videí JAK NA to níže a začněte převádět své BTC ještě dnes…
Jste členem C1?
Naučte se, jak převést své BTC pomocí řetězce z vaší back office do aplikace CleverDo a převádět eura po celém světě!
Jste registrovaným uživatelem DPN?
Vyzvedněte si své akcie v aplikaci CleverDo a převeďte BTC do CleverDo ve třech snadných krocích!

Závěr

Co vyplývá z termínů a ohlášení v Back Office? Můj názor je, že 2.4 a 14.4. nebudou poslední termíny na pokračující akce. Budou opět prodlouženy a ve stejném duchu budou pokračovat, dokud se nezveřejní C1 token. Tomu by měla předcházet pěněženka C1 wallet, aby bylo kde token uložit. Takže dokud se neobjeví definitivní možnost stáhnout si peněženku, budou propagační akce pokračovat. Na obrázku níže můžete na časové ose prohlédnout, co by nás mělo letos čekat. Zajímavá je konverse našich bodů BP na účtu, asi na C1 tokeny ? Staking Pool bude dobrá volba pro ty, kteří si budou chtít ponechat C1 token a úročit ho uzavřením (zamčením) do STAKE. Podle timeline budeme rádi, když se Airdropu tokenů dočkáme do poloviny roku. Letošní rok bude opravdu náročný a rok 2025 ještě více, co se  týče příprav na ekosystém C1.

Ale jsme na samém začátku a unikátní příležitost každý držíme ve svých rukou. Teď se rozdávají tokeny, ze kterých budeme mít za dva roky prospěch. Chce to čas a trpělivost.

Trochu mě zaráží vývoj kolem Metaversy, asi nejde vše, jak by si vývojáři přáli. Anebo se z projektu postupně vytratili a nemá to kdo dotáhnout. Nemyslím si, že dva roky vývoje je krátká doba, aby už nebyly nějaké výsledky. Možná testování nedopadlo dobře, v dnešní době hackerů a podvodníků je důležité mít dobře zabezpečené aplikace. Takže budeme čekat jak se situace vyvine. Ale prognóza uvedení ke konci roku 2024 mě zarazila. Balíčky prodané, peníze vybrané a informace žádné. Předtím se alespoň snažili něco z vývoje prozradit a uklidnit komunitu, že se na hře pracuje. Doufám, že to nedopadne, jako s Miggster.

Možná se čeká na uvedení a zprovoznění ekosystému C1 tokenu. Tomu bych docela věřil. V tom případě je to ale nadlouho.

Na úplný závěr připojuju poslední “trénink” od UDA, který denně neúnavně propaguje C1.

Dosud vidělo:57Dnes vidělo:1