Události v C1.

Veselé Velikonoce! Tak se nám to pěkně sešlo, vydání přehledu uplynulého týdne a Velikonoční svátky. Jsem zvědavý, jak to ovlivní sledovanost a prokliky na článku. Poslední dobou zájem upadá, což na jedné straně chápu, ale blíží se nové věci, o které by byla škoda přijít.

Takže co nového nám v uplynulém týdnu přineslo Back Office? Krátkým shrnutím lze řící “pořád stejná písnička”, což se vzhledem k proklamovaným akcím dá pochopit.

Pondělí 25.3.

Superrůst C1 přepisuje rekordy!
Bezprecedentní nárůst počtu členů za méně než tři měsíce

C1 otřásá celým odvětvím, mění status quo a přidává členy po milionech! Od 1. ledna se komunita C1 rozrostla o neuvěřitelné 4 miliony plus nové registrace!

C1 je lídrem v oblasti digitálního podnikání a kryptoměn a každý chce být součástí největší revoluce, jakou kdy toto odvětví zažilo. Lidé po celém světě se přihlašují, aby se stali průkopníky. To vše díky vaší vynikající práci!

Jednou z našich nejoblíbenějších odměn C1 Token Rewards byla březnová soutěž Klubu doporučovatelů – a ta byla jistě velkým motorem našeho masivního růstu. Staňte se její součástí! Doporučte co nejvíce nových registrací C1, a pokud se dostanete mezi 1 500 nejlepších doporučovatelů, můžete být ve frontě na výhru svého podílu z 5 milionů tokenů C1. Úžasné!

První tři měsíce roku 2024 nám naprosto vyrazily dech a nemůžeme se dočkat, co přinese zbytek roku! Token C1 už teď vyvolává obrovský rozruch v celém kryptosvětě a náš vlastní token – stejně jako mnoho dalších neuvěřitelných produktů a služeb, které přijdou – jistě pozvedne vaše podnikání k větším výšinám.

Gratulujeme vám k úžasnému úspěchu! Děkujeme vám za vaši tvrdou práci a odhodlání. Na megaúspěšný rok 2024!

Úterý 26.3.

Plné zapojení do digitálního podnikání
Váš vstup do digitální ekonomiky

C1 přinesla do odvětví kryptografickou revoluci a komunita C1 se stala nezastavitelnými průkopníky. Dostali jste příležitost zapojit se do globální digitální ekonomiky a prostřednictvím tokenu C1 se budete moci plně zapojit do tohoto nového způsobu podnikání.

S tokenem C1 přichází kompletní ekosystém C1 Token Utility, který odemkne řadu aktivit v oblasti decentralizovaného financování (DeFi). Mezi ně budou patřit: sázení, výnosové hospodaření, účast na transakcích na trhu NFT a provádění bezpečných plateb.

Token C1 bude sloužit jako způsob výměny všech transakcí s odměnami a jako dodatečná motivace k příjmům za prodejní provize, stejně jako bude možné jej používat pro aplikace a aktiva třetích stran – a používat s našimi vyhledávanými prémiovými produkty, jako jsou Metaversy, Tigra Crypto a Planet IX- a mnoho dalších. Jedná se o hmatatelný kryptografický token, ověřitelný na Polygon Blockchainu.

To vše je možné díky odměnám C1 a vašim startovacím balíčkům Elements, které jsou “klíčem” k vašemu držení tokenů C1. Nezapomeňte se připojit k digitální ekonomice. Čím více tokenů C1 vlastníte, tím větší je váš podíl na tomto novém revolučním způsobu podnikání. Je to tak snadné, jako si vyzvednout svůj token C1 – a nezapomeňte tak učinit před koncem Genesis Poolu 2. dubna. Nezapomeňte být informováni o všem, co souvisí s tokenem C1, a tím budete připraveni a připraveni, až budeme v provozu!

Středa 27.3.

Weekly Update Episode 83 vám poskytne potřebné informace
Získejte maximum ze svých tokenů C1

Připojte se k řediteli pro rozvoj podnikání v síti Rajovi Gauravovi a podívejte se na důležité informace o tokenech C1 v tomto díle týdeníku Weekly Update. Do začátku snižování Genesis Poolu zbývá už jen několik dní – a vy chcete mít jistotu, že ze svého držení tokenů C1 vytěžíte maximum. Nalaďte si, jak nám Raj prozradí důležitá data propagace, která je třeba si zapamatovat, a nenechte si ujít novinky o soutěži v rámci Referral Clubu, tokenech a Power Bundles. Sledujte nyní a využijte výhody svého kryptoobchodu!

C1 Weekly Update Ep.83 on Vimeo

Čtvrtek 28.3.

Žádejte TEĎ, než začne platit snížení
Zbývá už jen pár dní, abyste získali co nejvíc s C1 Token Genesis Pool

Musíte vědět toto: konec fondu C1 Token Genesis je téměř tady. Dne 2. dubna skončí vaše možnost žádat o peníze z původního, nejlukrativnějšího fondu tokenů C1. Toto je vaše KONEČNÁ příležitost; víte, co máte dělat.

Na konci Genesis Pool se množství žetonů ve vašem startovním balíčku Elements – a v balíčcích Power Bundles – sníží. Ještě více ho zvýšíte tím, že využijete naše Balíčky moci a spojíte své podíly, než snížení začne platit. Udělejte následující: Vezměte si startovní balíček Elements nejvyšší úrovně a nakupte si balíčky moci, dokud ještě obsahují maximum žetonů C1, než dojde ke snížení 2. dubna v 18:00 hodin středoevropského času. Využijte těchto super možností! Zbývá pět dní. Je to ve vašich rukou.

Body aktivity: Výhody pro 6. a nižší úroveň končí 2. dubna.

Chceme, aby všichni členové komunity C1 vytěžili ze svého podnikání maximum, a k tomu je třeba být aktivním členem. Členové na úrovni 6 a nižší (koordinátor 3 hvězdičky a nižší) nepotřebovali 5 AP, aby měli nárok na bonusy C1, ale to 2. dubna skončí. To znamená, že od 3. dubna budou všichni členové společenství C1 vyžadovat 5 AP, aby se kvalifikovali pro získání bonusů. Buďte úspěšní, buďte aktivní!

Pátek 29.3.

Získejte plné napětí tokenů C1 s balíčky Power Bundles
S balíčky Power Bundles získáte více

Power Bundles je žhavá akce C1, díky které získáte více žetonů C1! Při použití balíčků Power Bundles můžete maximalizovat množství tokenů C1 ve svých startovacích balíčcích Elements tím, že je spojíte a zkonsolidujete. Zakoupíte-li si Svazek moci z některého ze Startovacích balíčků živlů (Země; Vzduch; Voda; Oheň nebo Pátý živel), získáte žetony C1 z daného balíčku. Skvělou zprávou je, že Balíčky energie můžete koupit v několika kusech a ještě více tak rozšířit své portfolio tokenů C1.

Získejte balíčky Power Bundles dříve, než dojde k jejich zlevnění

Nezapomeňte na jednu důležitou věc: 2. dubna od 18:00 hodin středoevropského času končí uvolňování tokenů C1 v rámci Genesis Pool a množství tokenů v jednotlivých startovních balíčcích Elementů bude sníženo. To znamená, že se sníží i vaše výhoda balíčků Power Bundles. Nezapomeňte si proto zakoupit balíčky Power Bundles ještě před snížením, abyste měli jistotu, že stále získáte maximum.

IMAGE

Balíčky Power budou k dispozici až do 14. dubna, což znamená, že i po snížení počtu žetonů budete moci maximalizovat, ale po skončení Genesis Poolu tak budete moci učinit pouze se sníženým počtem žetonů C1. Seznamte se s níže uvedeným prohlášením o vyloučení odpovědnosti, abyste měli jistotu, že získáte maximum.

IMAGE

S balíčky Power Bundles získáte spoustu žetonů C1; nezapomeňte si je koupit ještě dnes – ale především do 2. dubna 18:00 GST.

Sobota 30.3.

Zbývají 3 dny na úplnou nadvládu žetonů
C1 Token Genesis Pool brzy skončí; nenechte si to ujít!

Zbývají už jen tři dny na to, abyste mohli využít našeho nejlukrativnějšího vydání tokenů C1: Genesis Pool. Po 2. dubnu v 18:00 hodin středoevropského času vstoupí do hry snížení cen tokenů C1 – proto si musíte být jisti, že si nárok uplatníte nyní, abyste získali přístup k maximu.

Tři dny pro plný výkon; tři dny pro maximální výhody. Ujistěte se, že jste si žetony C1 Genesis Pool pořídili již nyní, protože tato akce nebude prodloužena. Jděte do své back office a požádejte o ně do 2. dubna 18:00 hodin středoevropského času. Neváhejte!

Neděle 31.3.

Weekly Update Episode 83 vám poskytne potřebné informace
Získejte maximum ze svých tokenů C1

Opakování weekly update – episoda č. 83

Token C1 vám odemkne řadu aktivit v oblasti decentralizovaných financí (DeFi) a zavede vás do digitální budoucnosti. Mezi ně bude patřit: sázení, pěstování výnosů, účast na transakcích na trhu NFT a provádění bezpečných plateb.

Incentivní cesta C1 Golden Circle byla výletem na celý život! Naši špičkoví vedoucí pracovníci a management si maximálně užili barevný ostrovní ráj Maledivy s vynikajícím jídlem, oceánskými dobrodružstvími a relaxačními procedurami. To je zážitek! Ujistěte se, že se kvalifikujete na příští incentivní cestu, abyste se nechali hýčkat a rozmazlovat

Závěr

Jak jsem psal minule, předpokládám, že se akce prodlouží. Jednak tím C1 získá další čas na uvedení C1 tokenu, jednak přitáhne další zájemce o C1. Celé to “natahování” chápu a počítám, že to bude trvat i během následujícího 2. kvartálu. Jednání s úřady není nic jednoduchého, zejména pokud se bavíme o penězích .

Po krachu burzy FTX, což byla mimochodem druhá největší kryptoměnová burza světa, a odsouzení jejího zakladatele na 25 let, si spousta nových hráčů dá pozor. Deska se ve světě neschováte, a když už se to někomu podaří, co je to potom za život.

Na úplný závěr video ze školení neúnavného UDA.

Dosud vidělo:59Dnes vidělo:1