Události v C1.

Vítám vás u přehledu zpráv minulého týdne. Pomalu, ale jistě, začínají přibývat náznaky, že se něco děje. Končící možnosti nárokování C1 tokenu do konce dubna a s tím spojené akce, další fáze beta testování hry Metaversy, která začíná 22. dubna a bude trvat týden, to všechno jsou náznaky, že přichází další fáze rozvoje C1. Možná nástup C1 tokenu je brzděn vývojem v Metaversy a v Planet IX, kde v diskusních fórech také slibují velkou aktualizaci, která ještě není dokončena. Protože všechny tyto projekty jsou propojeny s  C1 a mají přímý vliv na C1 token, tak si myslím, že navzájem na sebe čekají, aby výsledný efekt byl co největší. Čas tohoto čekání vyplňuje C1 propagačními akcemi a náborem nových členů. Zřejmě vývoj nejde tak rychle, jak by si všichni přáli nebo je to tak plánováno? Čert ví.

Podívejme se co nového se objevilo v Back Office v uplynulém týdnu.

Pondělí 15.4.

Použijte Upgrade zdarma a Power Bundles do 30. dubna
Přepněte na vyšší rychlostní stupeň s prodlouženými superakcemi C1

Chcete dosáhnout maximálního úspěchu v digitálním podnikání na platformě C1, a proto vám nabízíme ty správné nástroje. Společnost C1 je v oboru legendární svými akcemi a dnes můžeme oznámit, že rozšiřujeme dvě z našich nejsilnějších: Upgrade zdarma a Power Bundles.

Zvyšte si úroveň s Upgrade zdarma

Naše startovací balíčky Elements jsou vstupní branou k cennému tokenu C1. Čím lepší balíček, tím větší množství žetonů C1 budete mít k dispozici. Proto potřebujete Upgrade zdarma: zakoupíte-li startovací balíček Elements jakékoliv úrovně, okamžitě získáte upgrade na vyšší úroveň ZDARMA. Tato nabídka platí do 30. dubna 18:00 GST, takže si ji pořiďte hned a zvyšte si úroveň!

Vysoké kryptografické napětí se svazky Power Bundles

Nyní, když máte nejlepší možný startovací balíček Elements, je čas na plný výkon: S naší akcí Power Bundles získáte více tokenů C1, když si balíčky spojíte. Zakupte si Power Bundle z libovolného ze startovacích balíčků Elementů (Země; Vzduch; Voda; Oheň nebo Pátý element) a získáte všechny žetony C1 z tohoto balíčku. Zakoupením více Balíčků energie získáte další (za každých pět zakoupených Balíčků energie získáte jeden zdarma)! K dispozici do 30. dubna do 18:00 hodin středoevropského času.

To je ono: vaše šance na kryptografickou slávu. Upgrade zdarma a Power Bundles prodloužen do 30. dubna 18:00 GST. Pořiďte si je nyní.

Úterý 16.4.

Jonas Werner se podělí o své zkušenosti na konferenci Token2049 v Dubaji
Prosadí se na prvotřídní krypto události

Společnost C1 s hrdostí oznamuje, že náš zakladatel Jonas Werner vystoupí jako přednášející na konferenci TOKEN2049, která sdružuje přední lídry a vlivné osobnosti v oblasti kryptoměn a blockchainu. Jonas vystoupí 18. dubna na pódiu DWF Labs Stage ve 12:30 GST na téma “Onboarding One Billion People into Web3 & Crypto”. Sezení osvětlí jeho vizi vývoje inovativních produktů a zpřístupnění odvětví širšímu publiku. Díky jeho bohatým zkušenostem v oblasti Crypto a blockchainu je sezení příslibem, že bude pro potenciální zájemce zdrojem znalostí.

Premiérové setkání pro kryptoměnové inovátory a investory

TOKEN2049 se zaměřuje na výměnu nápadů, navazování kontaktů a diskuse, které ovlivňují vývoj odvětví, a je tak událostí pro podnikatele, instituce, investory i nadšence. Po úspěchu předchozích ročníků se nadcházející konference budou konat jednou za půl roku v živých centrech Dubaje a Singapuru, čímž si TOKEN2049 upevní status klíčové události v oblasti digitálních aktiv.

Středa 17.4.

Status člena prvku končí – Element status
Skvělý nástroj jako výchozí bod!

Status člena společnosti Element byl dokonalým odrazovým můstkem pro vstup do světa Web3 C1 a získání přístupu k našim neuvěřitelným výhodám a provizím. Je velmi důležité si uvědomit, že jakmile skončí platnost statusu člena Element, všechny binární a obchodní body nasbírané prostřednictvím EMS budou spláchnuty, což znamená, že o ně přijdete. Proto je nesmírně důležité, abyste se stali partnery C1 a mohli plně využívat všech výhod.

Je čas získat plnohodnotné zkušenosti s digitálním podnikáním a my chceme, abyste byli součástí budoucnosti. Status člena Elementu končí 30. dubna a žádné binární ani obchodní body se nepřenášejí. Tímto vám to připomínáme!

Udělejte další krok s programem Special Earth

Zde je návod, jak začít budovat svůj podnik: s fantastickým balíčkem Special Earth od společnosti C1. Za 79 € za balíček Special Earth získáte: 500 žetonů C1, 25 binárních bodů, 25 bodů za hodnost, 3x násobitel základní hodnoty žetonů a 1 NFT. Special Earth bude k dispozici do 30. dubna, takže si nenechte ujít tuto příležitost, jak si po získání statusu člena Elementu přilepšit. Jednejte ihned, čas se krátí!

Čtvrtek 18.4.

Podívejte se na hlavní projev našeho zakladatele
C1 otřásá světem kryptoměn!

To je obrovské! C1 k vám dnes přichází z mega krypto události Token2049! V tomto speciálním vydání Weekly Update k vám z Dubaje mezi přední hlasy v oblasti kryptoinformací přichází vedoucí událostí Jade. Zakladatel C1 Jonas Werner na této akci přednesl hlavní projev, takže si ho určitě také nenechte ujít. Následují odkazy.

Pro dnešek se však připojte k Jade, která nám ukáže, proč narušujeme svět Web3. C1 je vždy v popředí a ne jinak je tomu i zde na konferenci Token2049. C1 je přímo uprostřed dění, takže nás nezapomeňte sledovat na našich kanálech sociálních médií.

Pátek 19.4.

Jedná se o závěrečné testování před uvedením na trh!
Poslední možnost vyjádřit se před spuštěním hry.

Metaversy, online obchodní hra budoucnosti, se připravuje na jedno z nejzajímavějších spuštění v historii! Než ji tým vypustí do světa, čeká ji poslední velký nápor: druhé a poslední playtestování, zvané “Beta testování”.

Toto druhé kolo betatestování bude trvat sedm dní a bude přístupné všem držitelům balíčku Metaversy. Vývojový tým se těší na všechny vaše podněty! Každý uživatel obdrží během období Beta testování určitý počet Meta-Buků, aby si mohl hru vyzkoušet. Po skončení období beta testování bude systém propláchnut a všechny Meta-Bucks budou odstraněny. Aby tým Metaversy získal co nejlepší přehled, rozloží termíny hraní podle typu balíčku. Podle typu balíčku budete moci začít hrát v určitý den.

IMAGE

Přidány úžasné nové funkce!

Je to velmi vzrušující: v posledním kole beta testování přidala společnost Metaversy několik nových funkcí a na základě vaší zpětné vazby předělala některé prvky: Nákupní/prodejní objednávky; zkušenosti a úrovně; herní karty a funkce; oznámení o událostech; AI News Engine; a přepracování uživatelského prostředí. Tým také provedl změny ve vyvážení herního enginu zásob a bude pečlivě sledovat množství generovaných Meta-Bucků. To proto, aby lépe pochopil úroveň obtížnosti a tempo hry.

Díky betatestování získáte vzrušující pohled na to, jak se Metaversy formují, a budete mít přímý vliv na to, jak se hra bude hrát. O tom je přece být průkopníkem! Podívejte se na rozvrh a pusťte se do betatestování. Metaversy je téměř tady!

Sobota 20.4.

Plná obchodní síla s tokenem C1
Požádejte o token C1 do 30. dubna

Nic podobného v tomto odvětví dosud nebylo: silný, cenný a velmi žádaný token C1. C1 se minulý týden zúčastnil prestižní kryptoakce Token2049 a všichni mluvili o našem neuvěřitelném tokenu. Komunito C1, moc je ve vašich rukou. Už jste se přihlásili o ten svůj?

Je to tak snadné: přejděte do své back office, klikněte na “C1 Crypto Token” a přeměňte své odměny a věrnostní body C1 na C1 Token. Na této stránce uvidíte, kolik tokenů si můžete vyzvednout. Pak už jen klikněte na “Zahájit proces žádosti” a digitální budoucnost je vaše.

Toto je ta důležitá část: na vyzvednutí cenných tokenů C1 máte čas pouze do 30. dubna. Ještě je čas, ale ten se krátí. Určitě si nechcete nechat ujít příležitost podílet se na nejrevolučnějším vývoji, jaký kdy odvětví zažilo: na tokenu C1. Stačí jen pár kliknutí a vaše odměny a věrnostní body C1 se promění v plnou digitální obchodní sílu.

To je ono: digitální ekonomika je tu právě pro vás, abyste se stali její součástí. Jediné, co musíte udělat, je vyzvednout si své žetony C1 do 30. dubna. Připojte se k nám v budoucnosti.

Neděle 21.4.

Weekly update – episoda č. 87

Ředitel pro rozvoj obchodu sítě Raj Gaurav je na Token2049, přední světové krypto události! Tým C1 je hrdý na to, že se stal zlatým sponzorem této akce, na které umisťujeme token C1 jako jedno z nejočekávanějších krypto vydání vůbec! Zakladatel Jonas Werner měl na akci strhující keynote a všichni jsou z tokenů C1 nadšení! Připojte se k Rajovi v dnešní epizodě, kde nám ukáže, co se na této významné události děje.

C1 Weekly Update Ep.87 | Special Edition Token2049 Dubai on Vimeo

Jen několik dní zbývá do ukončení možnosti nárokovat si C1 token. Bude tato šance ještě prodloužena? Kdo ví, podle mě všechno záleží na stavu přípravy ostatních projektů, které jsou s C1 tokenem úzce propojeny. Nevylučuji tuto možnost, ale nespoléhal bych na ni.

Testování Metaversy bude dostupné pro všechny, kdo vlastní nějaký balíček. Podle typu balíčku se můžete podívat, kdy ta vaše možnost nastane. Majitelé balíčku Unicorn mají tuto možnost od Pondělí 22.4., Powerhouse od úterý 23.4., Scale-Up od středy 24.4. a Start Up od čtvrtku 25.4. Testování probíhá do neděle 27.4.

Kdo nemá zakoupen žádný z balíčků Metaversy, tak se bude jen dívat.

Závěr

Z uniklých indicií je vidět, že přípravy na spuštění jsou v plném proudu. Konference Token 2049 v Dubai přinesla spoustu informací v oboru kryptoměn. Byla tam i představena koncepce C1 a jeho tokenu. Nevím, jestli to vzbudilo takové nadšení, jak to popisuje Raj Guarav, ale podle sponzorů této akce to muselo být opravdu na úrovni. Stačí se podívat na obrázek.

Doufejme, že se v prvním pololetí pohne i PlanetIX a vyjde dlouho slibovaný update, zejména se zprovozní funkce GG Genesis NFT, kdy bude možno získávat neaktivní PIXy z mapy. Spoustě hráčů by to ulehčilo tvorbu teritorií. Možná by Planet IX chytla druhý dech a obchodování se rozjelo na novou, vyšší úroveň. Nevím, čím to je , ale nabídky k prodeji nejsou přijímány a hráči nereagují. Když už ano, tak velmi sporadicky. Moje vysvětlení je, že mnoho hráčů vlastní více účtů a nestačí je obsluhovat. Tím hra trpí. Stávající stav neumožňuje přilákat nové hráče, protože se ji hra jeví jako příliš složitá a nechápou možnosti výdělků. Anebo chápou, ale nemají potřebnou trpělivost jich dosáhnout.

Metaversy se bude v příštím týdnu testovat. Taky to celkem trvá, pokud hru vyvíjí jeden vývojář, tak se tomu moc nedivím. Tím ostatně asi trpí i Planet IX, vývojáři se asi rozutekli. Moc o nich není slyšet, celé to nadšení nějak ochablo. Proto slibované funkce ne a ne přijít. Ku prospěchu není ani to, že na komunikačních sítích byli všichni hyperaktivní a nyní se po nich slehla zem.

Dosud vidělo:129Dnes vidělo:1