Události v C1.

Zdravím všechny příznivce C1 u týdenního přehledu zpráv. Blíží se konec měsíce a s ním roste tlak na registrace, protože koncem dubna některé akce končí. Jednou to přijít muselo, i když si pořád nejsem jistý, jestli to ještě neprodlouží. To záleží na stavu přípravy uvedení C1 tokenu a možná i na Metaversy, kterou nyní usilovně testujeme. Tak se necháme překvapit. Možná bude C1 potřebovat získat ještě nějaký čas a bude vyhlášeno další Epic promotion 🙂

Co se událo v back office? Přečtěte si překlady článků z uplynulého týdne.

Pondělí 22.4.

Pojďme testovat!

Dámy a pánové, jste připraveni? Dnes začíná 2. fáze beta testování Metaversy! Vzhledem k tomu, že držíte balíček Metaversy, můžete si hru vyzkoušet ještě před jejím vydáním. Jak vzrušující to je?

První kolo testování poskytlo týmu Metaversy neocenitelné poznatky o tom, jak hru vylepšit, zefektivnit a být napínavý. Vzali v potaz všechny vaše návrhy a nyní jsou připraveni získat poslední informace, aby byla hra připravena ke spuštění. Toto druhé kolo začíná DNES, tak se do toho pusťte!

Beta testování bude trvat sedm dní a zúčastnit se ho budou moci všichni držitelé balíčků Metaversy. Během testovacího období obdržíte Meta-Bucks, ale po jeho skončení bude systém propláchnut a všechny Meta-Bucks odstraněny. Tým odstupňuje termíny zápasů podle typu balíčku, aby mohl získat co nejlepší přehled.

Zahrajte si nové funkce

Pro beta testování tým Metaversy přidal tyto skvělé nové funkce a na základě zpětné vazby z testování předělal ty stávající: Nákupní/prodejní příkazy; Zkušenosti a úrovně; Herní karty a funkce; Oznámení o událostech; Zpravodajský engine s umělou inteligencí; a přepracování uživatelského prostředí. Byly provedeny změny ve vyvážení herního základního enginu a množství generovaných Meta-Bucks bude pečlivě sledováno. To vše proto, aby hra byla co nejlepší.

Tak přejděte na Metaversy a pusťte se do hraní! Držitelé jednorožců mohou začít dnes, zbytek balíčků bude rozesílán v průběhu týdne. Následujících sedm dní si budete moci vyzkoušet a zahrát online obchodní hru budoucnosti dříve než kdokoli jiný. Pojďme si zahrát Metaversy Beta Testing!

Úterý 23.4.

Status Elements brzy končí

Všechny EMS Business a Binary body budou odstraněny 30. dubna

Společnost C1 poskytla své komunitě skvělý nástroj pro vstup do našeho světa se statusem člena prvku. 30. dubna však tento speciální balíček skončí a všechny Business body a Binary Points, které držitelé balíčků nashromáždili prostřednictvím EMS, budou spláchnuty. To znamená, že budou ztraceny. Společnost C1 chce, abyste měli prosperující digitální podnikání a získali všechny naše úžasné výhody, a proto vás chceme povzbudit, abyste se stali podnikateli. Níže naleznete další informace o tom, které prvky pro vás zůstanou, abyste je mohli využívat.

Zde je to, co musíte udělat: udělejte další krok a pořiďte si speciální balíček Země. Za pouhých 79 € za balíček získáte: 500 žetonů C1; 25 binárních bodů; 25 bodů hodnosti; 3x základní multiplikátor tokenu; a 1 NFT. To je mnohem víc, než co vám přinese status člena prvku, takže je to snadné rozhodnutí!

Speciální Země také brzy skončí – 30. dubna – takže ji musíte získat dříve, než skončí. Special Earth je vaším dalším krokem na cestě k úspěchu v digitálním podnikání, takže se ujistěte, že si ten svůj pořídíte hned teď.

Nezapomeňte, že když 30. dubna skončí status elements, nebudou převedeny žádné související vkladové účty a výběry plateb. Zbývá už jen pár dní, takže se připravte na plné podnikání. Pořiďte si Special Earth a udělejte další krok.

Středa 24.4.

Weekly update – episode č. 88

Získejte informace o úžasných způsobech, jak zvýšit svou připravenost

V dnešní vzrušující epizodě nás ředitel pro rozvoj síťového podnikání Raj Gaurav nadchne pro token C1! Jak se blížíme k oficiálnímu spuštění, Raj nám připomíná, že čas na to, abychom se dostali do nejlepší možné pozice, se krátí. Zbývá už jen šest dní na využití Upgradu zdarma, Energetických balíčků, Statusu člena Elementu a Speciální Země. Zásadní je, že na vyzvednutí tokenů C1 zbývá už jen šest dní, takže se HNED dostavte do svého back office.

Promluvte si se svým týmem, ujistěte se, že jsou všichni sladěni a připraveni na největší spuštění, jaké kdy toto odvětví zažilo. Udělejte velký krok vpřed a podívejte se na dnešní týdenní aktualizaci. Těšte se; Pojďme se připravit.

Čtvrtek 25.4.
Vyzkoušejte si Metaversy před uvedením na trh a vyzkoušejte si hru jako první!

Všichni držitelé balíčků Metaversy se nyní mohou zúčastnit beta testování

To je vzrušující: Všichni držitelé balíčků Metaversy se nyní mohou zúčastnit beta testování! Před spuštěním online obchodní hry budoucnosti vám vývojáři zpřístupňují hru, abyste získali své cenné informace. Přejděte do Metaversy a začněte hrát, protože období beta testování končí v neděli 28. dubna!

Toto je druhé a poslední testování a nyní se ho mohou zúčastnit všichni držitelé balíčků Metaversy. Každý beta tester obdrží během tohoto období stanovený počet Meta-Bucks. Upozorňujeme, že po skončení beta testování budou všechny Meta-Bucks opět odstraněny.OBRAZ

Využijte tuto příležitost a vyzkoušejte si nové funkce

Vývojový tým Metaversy přidal tyto nové funkce: Nákupní/prodejní příkazy; Zkušenosti a úrovně; Oznámení o událostech; Zpravodajský engine s umělou inteligencí; a přepracování uživatelského prostředí. Na základě zpětné vazby z prvního testovacího cyklu také přepracovali prvky: základní engine; množství vygenerovaných Meta-Bucks. Tyto změny poskytnou přehled o úrovni obtížnosti a tempu hry.

Beta testování je posledním krokem, který týmu Metaversy poskytne cenné informace, aby jej připravil ke spuštění. Skončí však 28. dubna, tak si ho nenechte ujít! Děkujeme všem držitelům balíčků za to, že se podíleli na tom, aby se hra stala realitou. Jděte na beta testování Metaversy TEĎ! Všichni držitelé balíčků jsou vítáni!

Pátek 26.4.

Připravte se na to, že vás Power Days nažhaví!

Měsíc elektrizujících tréninkových akcí C1 začíná již brzy

Komunito C1, jste připraveni na Power Days? Již za několik dní přivítá dubajská pobočka první z řady týmů pro neocenitelný trénink, motivaci k posouvání cílů a oslavy. Tyto týmy budou také prvními, kdo si prohlédnou naše neuvěřitelné nové rozšíření 21. patro!

S tím, jak se s jistotou přesouváme do digitální budoucnosti, Power Days přinese týmům nejnovější informace o všech úžasných novinkách ve vývoji společnosti, nástroje, které posunou vaše podnikání na vyšší úroveň, a zasvěcené tipy, jak maximalizovat své krypto příležitosti. Power Days také položí základy pro vybudování lídrů sítě zítřka a dále vás vybaví pro obchodní úspěch. Bude to mocné.

Přibližně 1 200 členů komunity C1 projde během Power Days dubajskou kanceláří. Tým se nemůže dočkat, až vás bude hostit! Zažijte plný výkon s Power Days! Nezapomeňte, že ať už zde budete, nebo ne, máte ještě několik dní na to, abyste si své žetony C1 vyzvedli. Ujistěte se, že tak učiníte do 30. dubna!

Sobota 27.4.

Posilte své podnikání TEĎ!

Čas na využití našich neuvěřitelných propagačních akcí je krátký

C1 se stará o to, abyste měli na dosah úspěšné digitální podnikání. Pouhými několika kliknutími se můžete připojit k milionům členů naší komunity, kteří se již stali průkopníky. Usnadňujeme vám to našimi výkonnými nástroji a propagačními akcemi, ale mnoho z nich skončí do 72 hodin. Je čas spěchat a urvat svou budoucnost!

OBRAZ

Status člena elementu, váš vstup do světa C1, skončí 30. dubna a spolu s tím budou zrušeny všechny obchodní body a binární body nasbírané prostřednictvím EMS. Chceme, abyste to ještě zintenzivnili, takže si pořiďte speciální balíček Země, který vám umožní přístup k mnohem většímu množství za pouhých 79 € (včetně 500 žetonů C1, 25 binárních bodů, 25 bodů hodnosti, 3násobného základního multiplikátoru žetonů a 1 NFT). Special Earth také končí 30. dubna, tak si ji pořiďte hned teď.

OBRAZ

Za 72 hodin také skončí legendární akce C1 Upgrade zdarma. Vaším klíčem k tokenu C1 jsou startovní balíčky Elements, a čím lepší balíček, tím více žetonů C1 budete mít k dispozici. S Upgradem zdarma budete při zakoupení startovacího balíčku Elements libovolné úrovně automaticky upgradováni na další úroveň zdarma. Zbývá už jen 72 hodin, tak jednejte hned.

OBRAZ

Když máte startovací balíček Elements, je čas ho nabít. Díky akci C1 Power Bundles můžete shromáždit žetony C1 držené ve startovacích balíčcích Elements a navýšit tak své podíly. 72 hodin zbývajících do zapnutí; Jdeme!

Nejrevolučnějším vývojem v tomto odvětví je token C1. Připravujeme se na jeho oficiální spuštění, což znamená, že reklamační lhůta skončí za 72 hodin. Už jste si ten svůj vyzvedli? Času je málo, takže se dostaňte do své back office a začněte reklamovat.

Dubnové vydání epického systému odměn C1 Token, Referral Club Competition, končí také 30. dubna. Chcete se podělit o 50 milionů tokenů C1? Na tomto obřím úlovku tokenů C1 se bude podílet 1 500 nejlepších refererů, takže se do toho pusťte a zaregistrujte co nejvíce nových členů!

Je to ve tvých rukou

Dáváme vám nástroje, teď je to na vás. Nejmocnější společnost v oboru má nejvýkonnější síť – a to jste vy. Příležitosti jsou k dispozici, tak se jich chopte. Zbývá 72 hodin!

Neděle 28.4.

30. duben je před námi; Využijte svůj čas dobře

48 hodin do konce některých z nejepičtějších, nejlegendárnějších a nejsilnějších propagačních akcí C1. Víte, co to znamená: je čas pustit se do práce.

OBRAZ

Toto je ten okamžik; Ať se to počítá. Chopte se té nejlepší příležitosti pro nadupaný kryptobyznys s těmito epickými akcemi od C1. Do 30. dubna zbývá už jen 48 hodin a tyto akce končí. Dejte dohromady svůj tým a získejte svou budoucnost.

Uvědomte si jednu věc. Pokud do konce dubna nekoupíte nový balíček, ale v přecházejícím období jste jako člen Member Element Status získali nějaké BP nebo výhody, tak o to přijdete. Vše se smaže. Kdo chce pokračovat na cestě s C1 a nemá některý z nových balíčků, musí si zakoupit alespoň nejmenší balíček Starter Earth za 79€.

Vaše výhody, které jste měli jako Member Elements Status zítra skončí. Rok zdarma, bez registrace nového balíčku, jste mohli používat C1 jako placený člen. Nyní bude konec, pokud nezakoupíte alespoň nejmenší základ za 79€.

Závěr

Na konci příspěvku je video, které je přeloženo do češtiny pomocí AI. Nehodnoťte kvalitu překladu, ale poslechněte si obsah a zkuste se nad tím zamyslet. Možná i to vás nakopne, abyste si koupili balíček v C1 a C1 token, dokud to ještě lze udělat výhodně.

Dosud vidělo:63Dnes vidělo:1