Události v C1.

Na mladých lidech pozoruji jednu zvláštnost. Žijí ze dne na den a budoucnost je moc nezajímá. Proto, když něco nemají hned, tak o to nejeví zájem. Na tom se podepisuje i to, že nemají trpělivost na něco čekat. Obzvláště, když se to “něco” pohybuje ve sféře slibů a vizí.

V minulosti tomu nebylo nikdy jinak. Jen ti, kteří věřili ve svou vizi a šli přes všechny překážky za svým cílem, tak došli. Ano, bylo hodně těch, kteří padli cestou a skončili neúspěchem, ale lidstvo si neustále hledá cestu vpřed a těch pár úspěšných nám všem dopřálo to, kde nyní jsme.

Podobně to sleduji na přístupu jednotlivců k C1, ale i ve svém dalším podnikání, kde to lze vyjádřit i čísly, ale to zde nebudu motat.

Proto i zprávy z C1, že opět prodlužují promoční akce a všechno se odsouvá, už beru s jistou rezervou a tak trochu tajně jsem s nimi počítal. Ve skrytu návazností dalších projektů a ve stavu jejich připravenosti to asi v C1 nemohli vymyslet jinak.

Pojďme si projít zprávy z Back Office C1 z uplynulého týdne. Na závěr si ve zprávě od DPN ukážeme ve videu, jak převést peníze z účtu C1 v Bitcoinech na Clever Do a potom je směnit na Eura a poslat na kterýkoli jiný účet. Upozorňuji, že jsem tento postup nevyzkoušel a proto nemohu říct více, než uvidíte ve videu.

Pondělí 29.4.

Elektrifikujte svůj podnik s Power Days!
Špičkoví lídři pozvednou své podnikání díky velkolepému měsíci školení C1

Začal elektrizující měsíc školení C1, Power Days! První tým se dostavil do naší ikonické dubajské kanceláře, aby získal nejaktuálnější infor Save mace, školení, motivaci a odhalení. Dáváme komunitě C1 ty nejlepší nástroje, jak se zapojit do kryptoobchodní síly, a to přímo v našich fantastických nových prostorách ve 21. patře.

Odhalení nových kancelářských prostor

Naši první účastníci mají také možnost prohlédnout si – a vyzkoušet – nové patro Top Leaders s užitečnými prostory pro schůzky a školení, sociálním centrem a neuvěřitelným kinem. Nové 21. patro v Dubaji bylo vytvořeno s ohledem na úspěšné podnikatele C1 a je třeba ho navštívit. Nezapomeňte si naplánovat cestu do Dubaje a přijďte se podívat, o čem všichni mluví.

Čeká vás neocenitelný měsíc školení

V posledních dubnových dnech a po většinu května bude tým za týmem špičkových lídrů C1 navštěvovat naši dubajskou centrálu na Power Days, kde budou moci využít důležité informace, novinky a školení. Společnost C1 formuje ty nejlepší z nejlepších v oboru, a to právě prostřednictvím Power Days.

Rezervujte si dopředu další sezení Power Days

V nadcházejících měsících jsou naplánovány další Power Days C1 a tým C1 chce přivítat co nejvíce členů komunity. Promluvte si se svým uplinerem a vyzvěte ho, aby pro váš tým rezervoval speciální slot. Ujistěte se, že zažijete plnou sílu těchto neocenitelných školicích dnů! Dubajská kancelář se těší, až vás bude moci hostit!

Pokud se nemůžete dostavit osobně, sledujte naše kanály sociálních médií, kde najdete vzrušující videa a fotografie. Období pro uplatnění nároku na žeton C1 brzy skončí, takže zajistěte své firmě co nejlepší pozici, aby mohla z Power Days těžit, a uplatněte svůj nárok v zázemí své kanceláře již nyní. C1 se nabíjí. Připojte se k nám na vrcholu hory kryptobyznysu!

Úterý 30.4.

C1 vám přináší měsíc, na který budete vzpomínat
Chcete víc? C1 vám v květnovém měsíci síly přináší více!

Rok 2024 je zatím fenomenální – během prvních čtyř měsíců roku se ke komunitě C1 připojily miliony lidí. To vše díky našim skvělým produktům a akcím a samozřejmě díky vaší neuvěřitelné práci! Chceme se ujistit, že vaše podnikání dosáhne svého plného potenciálu, a proto s hrdostí představujeme květnový Měsíc síly s úžasnými propagačními rozšířeními a nástroji. Těšte se, protože se blíží obrovský měsíc!

OBRAZ

Upgrade zdarma je stále aktivní do 22. května

Naše nejlegendárnější propagační akce, Upgrade zdarma (UFF), je stále aktivní, abyste ji mohli využít. Prodlužujeme ji do 22. května, abyste měli lepší přístup k nejepičtějšímu způsobu, jak pozvednout své podnikání. S UFF platí, že když si zakoupíte startovací balíček Elements jakékoli úrovně, budete okamžitě zdarma upgradováni na další úroveň! Je to jednoduché: UFF podpoří vaše podnikání, takže ho využijte do 22. května.

OBRAZ

Balíčky Power PRODLOUŽENO do 22. května

Neexistuje jednodušší způsob, jak navýšit počet tokenů C1 ve startovacích balíčcích Elements, než balíčky Power. S Power Bundles můžete získat více tokenů C1 tím, že sbalíte své startovní balíčky Elements. Kupte si balíček energie z kteréhokoli ze startovních balíčků Elements (Earth; Vzduch; Voda; Oheň; nebo Pátý element) a v tomto balíčku obdržíte všechny žetony C1. A co je ještě lepší: můžete si koupit více balíčků síly a za každých pět zakoupených získáte jeden (z balíčku nejnižší úrovně) zdarma! Pořiďte si balíčky energie NYNÍ do 22. května.

OBRAZ

Zdvojnásobte svou základnu tokenů C1!

Token C1 bude při oficiálním spuštění obrovský a my chceme, abyste vy, průkopníci kryptoměn C1, získali maximum. Období pro vyzvednutí tokenu C1 je stále aktivní a až do 22. května si můžete zdarma vyzvednout 10 % svých tokenů. Po tomto datu budete muset využít poplatek za opětovnou aktivaci tokenu C1 ve výši 19 € a zdvojnásobit tak své držby. Poplatek za opětovnou aktivaci je dalším skvělým způsobem, jak získat přístup ke svým tokenům C1! Získejte více tokenů C1 a posuňte své podnikání v oblasti kryptoměn na novou úroveň!

OBRAZ

Status člena prvku LIVE do 18. června

Element Member Status (EMS) je nejjednodušší způsob, jak vstoupit do světa C1. Vyslechli jsme vás a chtěli jste více času na používání tohoto balíčku. Proto prodlužujeme EMS do 18. června! To znamená, že vaše Business body a binární body nasbírané během držení EMS budou stále platné. Chceme, abyste se stali podnikateli, takže po 18. červnu je čas zintenzivnit své podnikání a získat startovací balíčky Elements.

IMAGE

Soutěž Referral Club se restartuje na květen!

Je zpátky! Vaše oblíbená odměna za žetony C1, soutěž Náborový klub, byla pro měsíc květen restartována. Chcete se podělit o 5 milionů žetonů C1? Pokud patříte mezi 1 500 nejlepších doporučujících, kteří zaregistrují nejvíce nových členů C1, můžete! Jedná se o nejjednodušší způsob, jak získat obrovské množství tokenů C1 a poskytnout více lidem náskok na jejich vlastních krypto cestách. Květnová soutěž Referral Club probíhá po celý měsíc květen, tak se do toho pusťte!

Další skvělé zprávy!

Přinášíme vám také další skvělé zprávy! Posilovač hodnosti a Nevyžaduje se síla schopností (pro úroveň 6 a nižší) jsou stále aktivní až do konce května! Jen další dva úžasné nástroje, které máte k dispozici po celý tento měsíc. Váš úspěch v podnikání v oblasti kryptoměn je zde k dispozici a díky našim neuvěřitelným propagačním akcím a nástrojům je to mnohem snazší. Je čas na květnový měsíc síly!

OBRAZ

Zřeknutí se: Balíčky Power nemohou být aktivovány držiteli Speciál Earth package, ale pouze držiteli balíčku Earth a vyšších. Kdokoli si může zakoupit jakoukoli úroveň Power Bundle, ale vy budete moci aktivovat pouze Power Bundle, který odpovídá vašemu aktuálnímu balíčku v době aktivace, počínaje minimálním Earth Elements. S každým nákupem pěti různých balíčků Power získáte zdarma ten s nejnižší nákupní hodnotou. Pouze držitelé balíčku Fire element mohou aktivovat Balíček Fire Power (pro aktivaci upgradujte na Fire Package). Dárkové kódy budou platné 90 dní. V případě jakýchkoli nesrovnalostí mezi anglickou verzí a přeloženou verzí těchto informací má přednost anglická verze.

Středa 1.5.

Vyzkoušejte Metaversy dříve než ostatní!
Metaversy prodlužuje beta testování do 10. května

Komunita C1 vás o to požádala a tým Metaversy ji vyslyšel: Beta testování bylo prodlouženo do 10. května! To je dalších 10 dní na hraní nejočekávanější virtuální obchodní hry na světě.

Vývojový tým shromažďuje všechny cenné informace získané během několika posledních týdnů Beta testování a využívá je k tomu, aby hru udělal co nejlepší. Proto vítají vaši žádost o prodloužení; dalších 10 dní jim poskytne maximální množství zpětné vazby.

IMAGE

Vyzkoušejte nové funkce Metaversy

Po ukončení první fáze playtestingu využil vývojový tým zpětnou vazbu k úpravě předchozích a přidání nových funkcí. Pokud se stanete betatesterem, budete mít možnost si tyto funkce vyzkoušet na vlastní kůži, a tím přispět k budování hry.

Jedná se o poslední kolo zpětné vazby před spuštěním Metaversy. Nemůžeme se dočkat, až bude hra spuštěna a my budeme moci na vlastní oči vidět, jak tato virtuální obchodní hra ovládne svět Play2Earn. Zapojte se do betatestování Metaversy – nyní až do 10. května!

Čtvrtek 2.5.

Zakladatel C1 elektrizoval dav na hlavní kryptoakci v Dubaji
Podívejte se, jak je C1 v oboru již respektována

Zakladatel společnosti C1 Jonas Eric Werner měl ve svém úvodním projevu na světově proslulé kryptoměnové akci Token2049 v Dubaji dav jako na dlani. Svou aktuální přednáškou na téma “Onboarding One Billion People into Web3 and Crypto” 18. dubna ukázal nejen to, jak je C1 ideálním odrazovým můstkem pro kryptobyznys, ale také to, jak mocnou se naše společnost již stala.

Na konferenci Token2049 se sešly přední světové kryptoměnové nápady, lídři a influenceři a bylo to místo, kde bylo možné být, být viděn a slyšen. Byla to dokonalá událost, která ukázala sílu společnosti C1 jako lídra v oboru a zároveň umožnila účastníkům nahlédnout do našeho tolik očekávaného tokenu C1. Jonas, k němuž se připojil spoluzakladatel společnosti Nibiru Software Chris Jeansson, s Planet IX jako dokonalou případovou studií, ukázal, že C1 je dokonalým nástrojem pro technologické společnosti po celém světě. Chcete si klíčovou řeč Jonase Wernera zopakovat? Klikněte na odkaz a podívejte se.

TOKEN2049 Dubai | Jonas E. Werner on Vimeo

Pátek 3.5.

Získejte pevnou pozici v kryptosvětě
Využijte nejjednodušší způsob, jak vstoupit do světa C1 do 18. června

V rámci květnového měsíce síly C1 prodlužujeme Element Member – Status člena prvku (EMS). EMS je vstupní balíček C1, který dává novým členům možnost stát se součástí naší komunity.

Status člena Elementu zpřístupňuje novým členům pomocí EMS obchodní body a binární body – důležitý krok na cestě ke splnění vašich snů. Nyní prodlužujeme dostupnost tohoto balíčku do 18. června.

Tím, že vlastníte balíček Element Member Status, jste ukázali, že jste viděli potenciál být součástí C1. Chceme, abyste využili šanci naplno vstoupit do kryptoměnového podnikání! Abyste tak mohli učinit, musíte své příležitosti posunout na další úroveň a pořídit si balíček Element Starter. Naše stěžejní balíčky vám poskytnou plný přístup k našim prémiovým produktům, NFT a samozřejmě k tokenu C1. Po 18. červnu, kdy EMS končí, budou Element Starter Packages vaší supermocí.

Pozn: Elemnt Member Status si většina z vás aktivovala loni, když si chtěli zachovat přístup k účtu C1 a s tím spojené výhody. Nyní tato možnost končí ke dni 18.6.2024 a poté budete muset mít zakoupen některý z nových balíčků, jinak o výhody členství v C1 přijdete. Dle mého názoru to dá skutečný obraz o tom, kolik je aktivních členů v C1 a kdo už se na to vykašlal. Viz úvodní věty dnešního článku.

Sobota 4.5.

Využijte je, než zmizí, a zajistěte, aby vaše podnikání vzkvétalo.
Měsíc síly květen je v plném proudu

V rámci květnového Měsíce síly prodloužila společnost C1 některé z našich nejoblíbenějších a nejvýkonnějších nástrojů a propagačních akcí. Platí pouze po omezenou dobu – proto musíte využít svou šanci TEĎ. Jak se blížíme ke spuštění tokenů C1, je důležité být připraven na nadvládu nad kryptoměnami.

IMAGE

Do 22. května můžete upgradovat zdarma – pak už je to nadobro pryč!

Jedná se o nejjednodušší způsob, jak zvýšit úroveň svého podnikání v C1: Upgrade zdarma (UFF). Zakupte si jakýkoli startovací balíček úrovně Elements a získáte automatický upgrade na vyšší, hodnotnější úroveň zcela zdarma. Prodlužujeme platnost UFF do 22. května, takže si ji pořiďte nyní, než tato nejepičtější propagační akce skončí.

IMAGE

Získejte balíčky Power do 22. května

Získejte balíčky Power Bundles a získejte více. Když si zakoupíte balíček Power Bundle z jakéhokoli startovacího balíčku Elements, získáte VŠECHNY žetony C1 z tohoto balíčku – a tím exponenciálně zvýšíte své vlastnictví žetonů. Můžete si také zakoupit více balíčků Power Bundles a za každých pět zakoupených balíčků (od balíčku nejnižší úrovně) získat balíček zdarma. Akce Power Bundles byla prodloužena do 22. května. Nečekejte, pořiďte si svůj hned a získejte více.

IMAGE

Je čas zvýšit základnu žetonů C1!

Až do 22. května máte stále možnost získat 10 % svých žetonů C1 zdarma! Jedná se o úžasný nástroj, jak zdvojnásobit svůj majetek. Po 22. květnu bude platit reaktivační poplatek 19 €, abyste mohli zdvojnásobit své podíly. Ujistěte se, že jste součástí největšího kryptografického startu, jaký kdy tento průmysl zažil – a zvyšte svůj podíl získáním 10 % zdarma před 22. květnem.

Využijte květnový Měsíc síly a získejte ze svého podnikání na C1 mnohem víc!

Neděle 5.4.

Plná síla pro váš tým s C1 Power Days
Zvyšte výkonnost svého týmu díky ultimátnímu měsíci tréninku

C1 vám přináší měsíc síly! Po celý květen budou týmy C1 a úspěšní lidé z celého světa navštěvovat naši dubajskou centrálu, aby se vzdělávali, motivovali, navazovali kontakty a oslavovali. První skupiny jsme již hostili a jsme připraveni na mnoho dalších. U toho prostě musíte být!

Špičkoví lídři C1, kteří chtějí své týmy nasměrovat k obchodnímu úspěchu a dát jim nástroje, aby se stali ambasadory zítřka: C1 Power Days jsou určeny právě vám. Poskytneme vám: na míru šité školení s důležitými nástroji, postřehy, informacemi a radami (včetně vhledu do Roadmap C1 Token, C1 Wallet a C1 Exchange); příležitosti k navazování kontaktů se členy týmu a vedením C1; špičkové místo konání ve 21. patře s infrastrukturou (zasedací místnosti; konferenční prostory; kino) zaměřenou na maximální úspěch; pětihvězdičkovou pohostinnost s chutnými obědy a večeřemi se zázemím, nápoji a občerstvením; a oslavu se zábavou a karaoke a uznáním pod vedením lídrů.

Přijďte zažít budoucnost s C1 Power Days a zapojte se do obchodního úspěchu! Celý květen je věnován tomu, abyste vy a váš tým získali klíče ke kryptografickému vzestupu. Oslovte nyní svého upline nebo si rezervujte kancelář pro svůj tým a přijďte zažít sílu C1 Power Days.

Kdo nekoupil nový balíček, ale má aktivován Element Member Status, tak musí počítat s tím, že mu to skončí 18.6.2024, pokud tato akce nebude opětovně prodloužena. Myslím si, že je téměř jisté, že s uvedením C1 tokenu bude EMS platnost ukončena.

Kdo chce pokračovat s C1 i po uvedení C1 tokenu, bude potřebovat mít zakoupený alespoň jako minimum balíček Special Earth. Rozdíl vidíte v ikoně balíčku. Na obrázku je vlevo aktivovaný EMS a vpravo balíček Water

DPN

Jeff Micro Loans ve Vietnamu

DPN spolupracuje se společností jeff in Vietnam, aby našim uživatelům zprostředkovala přístup k dostupným a bezpečným půjčkám s jednoduchým procesem žádosti – takže můžete začít s malým podnikáním nebo nastartovat svůj každodenní provoz s hotovostní půjčkou online ještě dnes.
*Pouze pro uživatele Vietnamu 
 

Máte aplikaci CleverDo?
Pořiďte si ji hned – ukážeme vám, jak na to…

Získejte CleverDo prostřednictvím jedinečného odkazu v aplikaci DPN: https://dpnetwork.com/app/.
Stáhněte si CleverDo z obchodu Android Play nebo Apple Store.
Kontaktujte zákaznickou podporu, která vás provede celým procesem: support@dpnetwork.com.


 

Používáte CleverDo?
Vyměnili jste své BTC za EUR ve své CleverWallet?

Převeďte své BTC z C1 na CleverDo a získejte eura!
Převeďte svůj Bitcoin (BTC) na EUR ve třech snadných krocích.

Převeďte peníze z peněženky do peněženky pomocí CleverPay nebo je snadno pošlete na jakýkoli bankovní účet či do otevřené bankovní aplikace.

Podívejte se na naše video s návodem, jak na to, abyste viděli, jak je to snadné:

Video jak použít peněženku CleverFX

Seznamte se s budoucností peněz s DPN a CleverDo


Už jste se připojili k našemu Telegramu?
Nikdy nezmeškejte žádnou aktualizaci z DPN

Join us here

Brzy se uvidíme s dalšími novinkami od DPN a našich partnerů!

Tým Digital Partners Network

Připomínám, že na provedení plateb musíte mít staženou aplikaci CleverDo, mít v ní aktivován svůj účet C1 – to jsou ty akcie, kdo to nemá, tak musí kontaktovat podporu DPN, aby mu zaslala unikátní link na stažení té “vaší” aplikace s akciemi.  Jestliže nevlastníte žádné akcie, tak si stáhnete aplikaci z Google Play nebo Apple Store (odkazy jsou výše) a nainstalujete do mobilu. Poté si aktivujete svůj IBAN účet, na kompletní aktivaci potřebujete mít na účtu vloženo min. 15 € a  projdete procesem ověření (KYC) . Potom můžete podat žádost o výběr. Poté pokračujete podle instrukcí ve videu. Teoreticky (nezkoušel jsem to) by to mohlo jít i bez aktivace účtu, jen po ověření KYC, protože link (odkaz – BTC adresu) získáte v záložce CleverFX. Tuto BTC adresu potom vložíte do požadavku na výběr v CleverDo a měli by vám do 3 dnů peníze zaslat. Pravděpodobně musíte splňovat požadavky pro výběr peněz z C1 (stanovený minimální počet AP dle vaší pozice, minimální částka na výběr,…)

Nic z toho jsem nezkoušel, takže informace beru tak, jak jsem je nastudoval z videa.

Na BTC adresu jsem se ve své CleverDO v pohodě dostal, kdyby byl velký zájem, tak můžu udělat návod. Ale je to tak jednoduché, že to zvládne každý.

Takže v krátkosti:

Po kliknutí na AddMoney v CleverDO se dostanete na další obrazovku a zde kliknutím na tlačítko CLeverFX stačí vložit svůj IBAN z CleverDO, (který si předtím zkopírujete), do příslušné kolonky a do dalšího políčka zadat množství € k výběru. Potom kliknete na Pay with Crypto NACE, vyberete kryptopměnu (prozatím jen BTC) a dostanete se k platbě bitcoinem. Naskenujete QR kód nebo zkopírujete link – adresu své BTC peněženky v CleverDo a vložíte do požadavku na výběr v C1.

Postup je popsán i v CleverDO, takže nemáte co zkazit. Kdo to provede první, tak může do komentářů napsat své zkušenosti.

Metaversy

Testování končí 10. května a poté by měl být oficiální start hry. Takže uvidíme.

Ether balíček

Připravuje se nový balíček s názvem ETHER, který dá jeho vlastníkům nadstandartní výhody po uvedení C1 tokenu. Zatím moc informací nemám, prakticky vše lze vyčíst z obrázku. Ale cena – 10 000 € ! A pouze pro vlastníky Fifth Elements. K dostání bude omezené množství. Je to cena jak hrom, je otázka, zda se to někdy vrátí zpět. Nebo po jaké době. Předpokládám, že s dalšími informacemi to napíšu do samostatného článku.

C1 wallet

Peněženka C1 wallet zase poodkryla trochu svůj závoj. Majitelé balíčku Ether ji obdrží přednostně. Budeme moci ji prostřednictvím refferal odkazů nabízet dalším lidem, aby si ji nainstalovali do mobilu. A co myslíte, když bude mít krypto peněženku C1, tak nebude chtít mít i C1 token? Přesně tak je to s Binance, většina lidí, kteří mají účet u Binance vlastní i nějaký ten BNB token.

Skvělá informace je, že přes ní půjde dát C1 tokeny do STAKE a tím pádem na nich vydělávat. Stake beru jako termínovaný vklad.

Závěr

S posledními informacemi se roztrhl pytel, už jsem se moc nerozepisoval, i když bych mohl napsat více. Nechám si to na jindy nebo budu v týdnu zveřejňovat samostatné příspěvky k daným tématům. I tak je toho na dnešek více než dost. A to jste většina nepřečetla měsíční zpravodaj.

Důležité je to, že po 15. srpnu končí kvalifikace na Crypto incentive trip v Dubai, to bude pravděpodobně událost, kde bude představen C1 token. Předpokládám, že událost bude v září 2024. Na stránkách C1 jsme to ještě nezachytili, počítám, že se to objeví v tomto měsíci.

Myslím si, že na akcích C1 našemu Team CSM moc nezáleží, protože jako skupina jsme “mrtví” a neaktivní. Samozřejmě hlavní podíl nečinnosti beru na sebe, jak se říká, ryba smrdí od hlavy. Že nás to bude asi za rok mrzet, beru jako fakt, ale každý se může rozhodnout podle svého a nikoho netlačím do toho, aby riskoval své peníze jenom proto, aby jich měl více.

Přestože dlouhodobě sleduji vývoj v kryptu, s protokoly, jako EigenLayer a dalšími cítím, že přijde něco, co změní stávající bankovní systémy. Lze to pozorovat i na postupných změnách ve finančních institucích, které postupně akceptují krypto. A to přes různé regulace a omezení, aby si zachovaly alespoň nějakou kontrolu. Cítí, že by to byl jejich konec. Ale ten jednou stejně přijde. Inflace a úroky jsou vynálezem války chtivých, kteří tisknutím peněz financují své mocenské choutky. Lidé jim to přes inflaci zaplatí. Kryproměny jim to ale kazí. Dosud nenašli způsob, jak “natisknout” více bitcoinů 🙂 . Změna se blíží a proběhne, ať chceme nebo nechceme.

Dosud vidělo:79Dnes vidělo:1