Události v Crowd1.

Druhý týden je za námi a s ním končí některé příležitosti v C1. Zejména je to možnost získat zdarma C1token, který si můžete do 15. ledna nárokovat. Nejsou zprávy, že by toto období bylo prodlouženo, protože časově na to navazují další akce, proto moc nevěřím tomu, že se tak stane. Dále byly vyhodnoceny akce Maledivy trip, kde je seznam 20 kvalifikovaných dealerů a akce testování Metaversy, kde podle pořadí každý získal nějaký podíl v C1 tokenech.

To vše bylo obsahem zpráv v Back Office. Tak se na to podíváme.

Pondělí 8.1.

Bílé písečné pláže… teplý tyrkysový oceán… mořský život, slunce a koktejly… To jsou Maledivy. Chystáte se tam na incentivní cestu C1 Golden Circle? Musíte si pospíšit: na kvalifikaci zbývá už jen 48 hodin! Kvalifikační období končí 10. ledna ve 14:00 našeho času.

Abyste se kvalifikovali, musíte zaregistrovat nebo upgradovat alespoň PĚT nových startovacích balíčků Elements (voda a vyšší) a získat maximální růst z menších objemů nohou. Členové C1, kteří si zaregistrují nebo upgradují nejvíce nových balíčků, se vyšvihnou do čela žebříčku. Na ně čekají kouzelné Maledivy!

Minulý týden jste se dozvěděli báječnou zprávu, že zájezd byl prodloužen o další noc, což znamená, že můžete být ve hře o nádherný odpočinek od 6. do 10. března. Ujistěte se, že jste tam! Využijte následujících 48 hodin do 10. ledna 14:00 GST k přihlášení a upgradu co největšího počtu startovních balíčků Elements.

Úterý 9.1.

Na obzoru je nová digitální budoucnost, jejíž součástí budete i vy. Ano, token C1. Jediné, co musíte udělat, abyste superzatížili svůj kryptobyznys, je kliknout. To je vše, co potřebujete: jedno kliknutí na tlačítko “Claim” ve vaší back office před 15. lednem, abyste odemkli svůj potenciál C1 Tokenu.

Dne 15. ledna skončí období pro uplatnění nároku na tokeny C1. Na uplatnění nároku máte ještě čas, ale musíte být důvtipní. Ujistěte se, že plně využijete tři neuvěřitelné odměny za žetony C1 (Go Team Leader One Star; Double Bonus; a Referral Club Competition), abyste maximalizovali svůj potenciál. Máte nejlepší možný startovní balíček Elements? Ujistěte se, že jste si zvýšili úroveň, abyste rozšířili svou žetonovou základnu. Nemáte startovní balíček Elements? Jednoduchou reaktivací za 19 € si ho můžete pořídit a získat přístup k Multiplikátoru.

Teď je váš čas. Tohle je vaše budoucnost. Staňte se součástí kryptoměnové revoluce a požádejte o své žetony C1 TEĎ, než 15. ledna skončí období pro podávání žádostí. Nenechte si ujít digitální příležitost svého života, kterou představuje nejočekávanější kryptoměnová emise všech dob: token C1. Přejděte do své zadní kanceláře a klikněte na tlačítko “Claim”. Jediné kliknutí: to je vše, co je potřeba.

Středa 10.1.

Představujete si, jak popíjíte koktejl a sledujete tropický západ slunce? Přestaňte na pár hodin snít a ujistěte se, že se sen stane skutečností. Dnes je poslední den, kdy se můžete kvalifikovat na motivační zájezd C1 Zlatý kruh na Maledivy, tak vyrazte!

Kvalifikační období končí dnes, 10. ledna, ve 14:00 SEČ. Máte ještě trochu času na to, abyste si zaregistrovali nebo upgradovali co nejvíce nových startovních balíčků Elements (voda a vyšší) a získali maximální růst z menších objemů nohou. Tak neváhejte! Na to, abyste se dostali na vrchol žebříčku, zbývá už jen pár hodin.

Nezapomeňte se k nám připojit na Maledivách od 6. do 10. března a rozvíjejte své podnikání! Čas máte do 14:00 našeho času. Pojďme do toho!

Weekly update – episoda 67

Začátek roku 2024 podle očekávání navázal na neuvěřitelnou dynamiku z roku 2023 – a my nepolevujeme. V dnešní epizodě nám ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav poskytne informace o superúspěšném Metaversy Playtesting, aktualizuje informace o pobídkovém výletu Golden Circle a připomene nám některé důležité termíny za rohem. Chcete se dozvědět více? Podívejte se TEĎ.

C1 Weekly Update Ep.67 on Vimeo

Čtvrtek 11.1.

Metaversy Playtesting: dosáhli jste vrcholu?
Našich 50 nejlepších Playtesterů odhaleno

Metaversy Playtesting byl epický! Děkujeme všem držitelům balíčku Unicorn a účastníkům globální konference C1, kteří odpověděli na výzvu a otestovali obchodní hru budoucnosti, Metaversy.

Nastal čas vyhlásit naše nejlepší obchodníky Playtestingu! Padesátka nejlepších si rozdělí neuvěřitelných 5 milionů tokenů C1 – přičemž nejlepší obchodník ze všech získá úžasný 1 milion těchto žádaných tokenů. Nemějte však obavy, pokud nejste v první padesátce. Každý, kdo hrál od 51. pozice výše, obdrží 100 žetonů C1. Nenecháme vás déle čekat… Zde jsou nejlepší obchodníci Metaversy Playtesting!

Pátek 12.1.

Konečně nastal ten den… Dnes vyhlašujeme výherce motivačního zájezdu Golden Circle na pohádkové Maledivy! Jste připraveni? Jdeme na to!

Sobota 13.1.

Miliony lidí jsou již součástí digitální revoluce a ujistili se, že jejich podnikání je připraveno na start. Jsou připraveni na super krypto výkon. Jinými slovy: přihlásili se o své tokeny C1. A vy už ano?

Vaše bonusy C1 byly vždy nejlepší v oboru – a nyní jsou nejlepší na světě. Proč? Své cenné odměny a věrnostní body C1 můžete spálit na dosud nejžádanější kryptoměnu: token C1. Udělejte následující: Přejděte do své back office, klikněte na “Claim” a začněte budovat svou DeFi budoucnost. Musíte si ale pospíšit, protože na to zbývá už jen 48 hodin! Období pro uplatnění nároku končí 15. ledna – takže musíte začít uplatňovat nárok TEĎ.

Maximalizujte svůj potenciální majetek díky odměnám za tokeny C1.

Chcete exponenciálně zvýšit své potenciální držení tokenů C1? Máme pro vás tři úžasné odměny C1 Token Rewards: Soutěže: Go Team Leader One Star; Double Bonus; a Referral Club Competition. Využijte tyto odměny a získejte více!

To je ono: vaše příležitost stát se součástí revoluce C1 Token. Nenechte si ji ujít. Hodiny se blíží ke konci období pro uplatnění nároku 15. ledna. Do konce zbývá 48 hodin… Přihlaste se o nárok TEĎ!

Neděle 14.1.

Weekly update – episoda 68

Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav je tu s dalším důležitým dílem týdeníku Weekly Update. Dnes nám připomene celkovou sílu tokenu C1. Spálili jste své odměny a věrnostní body C1 na tuto kryptografickou měnu, která mění pravidla hry? Zbývá už jen pár hodin, abyste tak učinili, protože období pro uplatnění nároku zítra končí. Podívejte se na tuto epizodu a dozvíte se, proč je tak životně důležité uplatnit nárok na tokeny C1 dříve, než bude pozdě!

Sledujte týdenní aktualizaci C1 Weekly Update Ep.68 on Vimeo

A závěrem video s neúnavným Udem, který vysílá své prezentace několikrát denně včetně soboty.

Dosud vidělo:97Dnes vidělo:1