Události v Crowd1.

Vítám vás u přehledu týdne. S blížícím se uvedením C1 tokenu prosakují informace a podrobnosti, jak bude probíhat postup uvedení na trh. O některé novinky se s vámi podělím v tomto článku, protože jsou pro vás velmi důležité!

Podle toho, jak to vypadá, bude C1 token distribuován pro členy Crowd1 v tzv. Airdropu, neboli výsadku, kdy každý člen bude mít možnost směnit své LP, C1Rewards a balíčky na C1 token. Tímto hodlá C1 za sebou zamést veškeré stopy z minulosti a všechny body, které jsme si naklikali, popř. obdrželi, směníte za kryptoměnu C1 token.

Uvedení C1 tokenu na burzách se předpokládá v období cca březen/duben 2024

Ale POZOR ! V Crowd1 ví, že ne všichni členové jsou poctiví. Někteří mají více účtů, které si účelově zřizovali, aby postoupili v hierarchii a získali residual bonus a další výhody. Myslím si, že se to pěkně pročistí.

Směna bude umožněna pouze těm, kdo mají ověřený účet. To znamená, že mají ověřený KYC (Know Your Customer – poznej svého zákazníka). Kdo nemá svůj účet ověřen, má smůlu. C1 token si nevymění a ani ho nezíská. Tím se eliminují podvodníci a nepoctiví členové.

Pro možnost směny bude zřízena stránka Crowd1 – Airdrop, kde vidíte nahoře v liště slovo ‘AIRDROP’. Na této stránce uvidíte své body a co za ně obdržíte a můžete provést SWAP – směnu na C1 token. Jak stránka bude vypadat se můžete podívat na obrázku níže.

Pokud nemáte ověřený KYC, tak neváhejte a ověřte si svůj účet. Potřebujete k tomu občanku, pas nebo řidičák a doklad o bydlišti (výpis za elektřinu, plyn, telefon, …) a nakonec své selfie.

Ověření provedete tak, že najedete myší na své uživatelské jméno v účtu C1, vyroluje se vám seznam nabídek a kliknete na UPLOAD KYC. Zde dokumenty nahrajete. Doporučuji je ofotit mobilem, protože si nakonec nahrajete i své selfie foto, které umělá inteligence ověří s vašimi doklady. Návod ve formě videa, jak to udělat, je na stránce

https://crowd1.com/support

nebo odkaz na video

How to complete your KYC (vimeo.com)

To, jestli máte KYC v pořádku, poznáte na stránce https://crowd1.com/uploadkyc , kde uvidíte oznámení KYC Approved, viz obrázek.

Chcete C1 token ? Ověřte si účet, jinou radu pro vás nemám. Kdo to hodí za hlavu, může později litovat. Zejména v případě, když hodnota C1 tokenu bude natolik významná, že se bude jednat o stovky EUR.

Kdo si neověří účet, nedostane C1 token, je to každému jasné?

Nyní se podívejme na přehled týdne v C1, opět budu vkládat strojově přeložené zprávy z Back Office, jak chodily po jednotlivých dnech.

Pondělí 16.10.

Globální konference C1 byla velkolepá – a mnozí z vás souhlasili! Příspěvky do oficiální soutěže na sociálních sítích se jen hrnuly. Vyzvali jsme vás, abyste zveřejnili své vzpomínky na tuto událost pomocí hashtagu #c1globalconference a obdrželi jsme několik báječných fotografií! Nyní jsme vybrali tři šťastné výherce, z nichž každý obdrží jednu vstupenku na další akci C1 v Dubaji.

Připomeňte si globální konferenci C1

Nemůžeme uvěřit, že od začátku globální konference C1 uplynul týden! Rozhodně to byla událost roku a jen tak na ni nezapomeneme. Chcete znovu prožít některé z nejlepších okamžiků? Podívejte se na videa z akcí zde!

Úterý 17.10.

C1 směřuje k epické digitální budoucnosti s naším vlastním tokenem a burzou C1 a také s neuvěřitelnými digitálními produkty. Na globální konferenci C1 nám zakladatel C1 Jonas Werner přesně ukázal, jak mocnými se naše podniky stanou. V jeho prezentaci výše uvidíte, že jsme připraveni ovládnout svět, ale musíme být připraveni!

Jak se připravit? Jak posílíte a pozvednete své podnikání? Neexistuje jednodušší způsob, než vylepšit svůj startovací balíček Elements. A co je na tom nejlepší? Stále můžete okamžitě upgradovat na vyšší úroveň balíčku Elements Starter Package díky vlajkové akci C1 Upgrade for Free.

Upgrade zdarma jsme prodloužili do 31. října, takže nyní máte šanci dostat se na nejlepší pozici za nejlepší cenu. Když si během období nabídky zakoupíte startovací balíček Elements, budete automaticky upgradováni na vyšší balíček a získáte všechny výhody spojené s tímto vyšším balíčkem ZDARMA!

Středa 18.10.

Weekly update č. 49

Globální konference C1 je za námi a nyní začíná to pravé vzrušení! Zakladatel C1 Jonas Werner nám připomíná, jak důležité je připravit se na spuštění tokenu C1 využitím epické akce Upgrade for Free.

Čtvrtek 19.10.

Planet IX představuje Astro Cap MetaShares, exkluzivní nový způsob, jak maximalizovat své držby Planet IX. Astro Cap je jednou z herních korporací Planet IX, online strategické hry NFT číslo jedna na světě. Když držíte MetaShares v Astro Cap, máte neuvěřitelnou moc. Vzhledem k tomu, že Astro Cap je oficiální bankou Planet IX, můžete si jako člen C1 vzít podíl ze všech transakcí v celé hře. To je maximalizace hraní Play2Earn.

Jak se tedy k těmto MetaShares dostanete? Je to snadné: vše, co potřebujete, je předplatné Planet IX. Vyberte si mezi 1-, 6- a 12měsíčním předplatným, každé s AP, body hodnosti, bonusem za přímý prodej a zbytkovými bonusy. Rozhodující je, že čím delší je vaše předplatné, tím více MetaShares získáte.

Pátek 20.10.

Nejvýkonnější členové C1 se k nám připojí na Maledivách v březnu 2024! Nezapomeňte, že sami musíte mít 5 AP a balíček vodních nebo vyšších elementů; a osobně sponzorované downlines budou zváženy pro nové registrace nebo upgrady. Uzávěrka kvalifikací bude 10. ledna 2024 ve 14:00 GST. Kvalifikace budou vyhlášeny 12. ledna 2024.

Pokud jsou předchozí Thajský incentivní výlet a Cannes Prize Trip něčím, co by se dalo nazvat, Golden Circle Incentive bude nezapomenutelná! Měkký písek, teplá voda, delikátní jídlo, luxusní prostředí… Prostě tam musíte být!

Sobota 21.10.

Jste připraveni na revoluční digitální budoucnost C1? Opravdu? Abyste byli při spuštění tokenu C1 v absolutně nejlepší pozici, musíte mít sílu startovního balíčku Elements. Je čas postoupit o úroveň výš.

Jak to děláte? Samozřejmě s epickou akcí Upgrade for Free. Ale budete si muset pospíšit; do konce 10. října zbývá už jen 31 dní. Upgrade zdarma vám dává možnost okamžitého upgradu na vyšší úroveň ZDARMA, kdykoli si během období nabídky zakoupíte jakýkoli balíček Elements Starter Package.

Kup si Zemi a získej vzduch; koupit vzduch a získat vodu; Kup si vodu a získej Oheň. kupte si Oheň a získejte Pátý element OKAMŽITĚ. Získáte tak všechny prémiové produkty, výhody, NFT a přístup k tokenu C1 vyššího balíčku. Úžasný. Pamatujte: zbývá už jen 10 dní!

Neděle 22.10.

Weekly update – č. 50

Dnešní díl je o tom, jak dobře využít svůj čas. Od zakladatele C1 Jonase Wernera se dozvídáme, jak celý tým C1 usilovně pracuje na tom, aby bylo vše připraveno pro spuštění tokenu C1. Využíváte svůj čas také dobře tím, že využíváte naši neuvěřitelnou promo akci Upgrade zdarma? Chcete-li se dozvědět více, podívejte se na epizodu 50 NYNÍ.

Předpokládám, že v následujících týdnech se bude všechno točit kolem uvedení C1 tokenu a také o Metaversy. Ta bude přístupná nejprve pro účastníky konference a majitele balíčku UNICORN.

Možná někomu dorazila zpráva z DPN. Byly rozesílány tm, kdo mají na stránkách označeno odebírání newsletteru. Upozorňují na novou aplikaci:

Dobrý den, DPN Comunity!

Tento měsíc se s vámi chceme podělit o tolik věcí, tak se do toho pojďme ponořit!

NOVÁ mobilní aplikace DPN je nyní k dispozici!

Nová aplikace Digital Partners Network je k dispozici většině světa prostřednictvím Apple App Store a Google Play Store.

Všichni uživatelé registrovaní v DPN ve způsobilých zemích si mohou stáhnout aplikaci a zobrazit svůj výpis akcií, přejít na CleverDo a vyzvednout si své akcie a získat IBAN a zůstat v kontaktu s novými produkty a službami schválenými DPN.

Stáhnout ji nyní
*Přihlaste se pomocí své e-mailové adresy a hesla DPN.

Na závěr jedno z posledních školení o C1 od Udo Deppische, který se C1 neúnavně věnuje a informuje o tom, co to vlastně C1 je. Potěšující zprávou může být i to, že někteří leadeři, kteří opustili C1, se zase navracejí, když vidí, jaká perspektiva je před Crowd1.

Dosud vidělo:98Dnes vidělo:1