Události v Crowd1.

Datum 15. listopadu se blíží! Jste připraveni na nárokování C1 tokenu? Máte ověřený účet, to znamená schválený KYC ? Bez toho si nárok neuplatníte. Byla by škoda si nechat utéct tuto jedinečnou příležitost. I když kryptoměnám nerozumíte, tak to udělejte. Uplatněte si nárok na C1 token, až to bude možné.

To nárokování by mělo začít 15.listopadu 2023 a skončit 15.ledna 2024. Potom už budete mít smůlu. Připravíte se možná o zajímavý výnos nebo možnost něco do budoucna získat. V tomto duhu probíhaly i zprávy v minulém týdnu v back office. Přišly i zajímavé bonusy a zvýhodnění, ale o těch se dočtete níže.

Týden v Crowd1 v Back Office:

Pondělí 6.11.

Neuvěřitelný token C1: skvělá zpráva o bonusovém bezpečnostním systému! Maximalizujte své výhody ode dneška do 15. ledna

Den předání tokenů C1 se blíží a celá společnost C1 se na tento významný den připravuje. Abychom vás ještě víc nabudili a ještě víc nakopli vaše podnikání, máme pro vás neuvěřitelné oznámení: Bonusový bezpečnostní systém byl odstraněn! Od dnešního dne až do 15. ledna 2024 budete moci plně využívat své výhody C1.

Ode dneška až do 15. ledna budete moci vytvářet produkci a vybírat své výdělky, a to bez jakýchkoli srážek. Může to být ještě lepší? C1 je tu proto, abyste uspěli, a zrušení systému zajištění bonusů do 15. ledna je jen jedním z mnoha způsobů, jak pomáháme vašemu podnikání růst.

Token C1 bude měnit odvětví a vaše podnikání bude explodovat v růstu. Ujistěte se, že jste připraveni s nejvyšším startovacím balíčkem Elements pomocí akce Upgrade zdarma.

Úterý 7.11.

Manažer Tři hvězdičky a méně: Žádný AP není vyžadován! Získejte bonus za přímý prodej a binární bonus ode dneška do 15. ledna.

Blíží se Den výdeje žetonů a C1 má další skvělé oznámení: pokud jste na úrovni 9 a nižší – což znamená Manažerská tříhvězda a méně – nebudete potřebovat žádné body aktivity, abyste se mohli kvalifikovat na bonus za přímý prodej a binární bonus!

Tato úžasná podpora bude trvat ode dneška do 15. ledna a je jen jedním ze způsobů, jak se snažíme zajistit, aby každý člen komunity C1 dostal tu nejlepší příležitost, jak supernabíjet své podnikání. Získejte bonus za přímý prodej a binární bonus, aniž byste potřebovali AP, a odstartujte úžasnou trajektorii s tokenem C1.

Chcete se ujistit, že máte absolutně nejlepší šanci na úspěch v kryptoměnách? Využijte epickou akci Upgrade zdarma – která je stále aktuální – a zvyšte si úroveň svého startovacího balíčku Elements. Zakupte si jakýkoli balíček a získejte okamžitý upgrade na vyšší úroveň zdarma.

Středa 8.11.

Weekly update č. 54

Každým dnem se blížíme ke dni předání žetonů! V uplynulých dnech jsme sdíleli úžasné informace, které tento významný den předcházely, a společnost C1 vám v dnešním speciálním vydání Weekly Update přináší další důležité novinky. V této epizodě je vám k dispozici speciální host – moderátor, který vám řekne více o tom, co můžete očekávat v následujících 100 dnech. Patří sem i informace o našich supermocných bonusech C1 Token Booster, které vám poskytnou úžasnou příležitost maximalizovat svou žetonovou sílu. Chcete vědět, proč jsou startovací balíčky Elements tak mocné? A co ohromující novinky o bodech aktivity a bonusovém systému zabezpečení? To vše a ještě více se dozvíte v 54. epizodě!

C1 Weekly Update Ep.54 | EN (vimeo.com)

Čtvrtek 9.11.

Nabijte své žetony C1 pomocí upgradu zdarma! Využijte svůj výkonný startovací balíček Elements naplno.

Blíží se den vyzvednutí žetonů C1! Jste připraveni na maximální výkon žetonů C1? Budete, pokud vlastníte startovací balíček Elements.

Společnost C1 se postarala o to, abyste z ní mohli snadno těžit díky epické akci Upgrade zdarma. Využijte této akce a při koupi jakéhokoli startovacího balíčku Elements automaticky získáte upgrade na vyšší úroveň ZDARMA – se všemi výhodami v ceně. Jednou z hlavních výhod je rozšířená tokenová základna, která vám umožní přístup k většímu podílu tokenů C1.

Některé užitečné informace jsme vám již poskytli: Přehled tokenů C1; jak spálit své odměny a věrnostní body C1 za tokeny C1; a úžasné odstranění bonusového bezpečnostního systému. Nyní je čas zajistit, aby vaše podnikání bylo v co nejlepší kondici s nejlepším možným startovacím balíčkem Elements.

Do konce akce Upgrade zdarma a do aktivace Dne reklamace Airdropu zbývá už jen několik dní. Ujistěte se, že maximalizujete a nabijete své možnosti tokenů C1 nejvyšší úrovní startovacího balíčku Elements.

Pátek 10.11.

Najděte další hvězdu Team Leader 1 – a získejte žetony C1!
500 žetonů C1 navíc za každý vytvořený Team Leader 1 Star – počínaje dneškem!

Humbuk kolem tokenu C1 roste každým dnem. Všichni se chtějí zapojit! Pro dnešní informační výbuch máme mega pobídku, která začíná právě dnes: seznamte lidi s C1 a za každou přidanou hvězdičku Team Leader 1 získáte 500 žetonů C1 navíc! Říkáme tomu Go Team Leader 1 Star. EPIC!

Jste dalším ambasadorem?

V komunitě C1 se rozhořel oheň, protože se stále více blíží Den nároku na výsadek. Go TL1* je další obrovskou příležitostí, jak se posunout k vytouženému statusu ambasadora C1. Představte si, že zaregistrujete 100 nových hvězdiček Team Leader 1. Tím získáte dalších 50 000 žetonů C1 – a přiblížíte se o několik kroků ke statusu Ambasadora!

Nové hvězdy Team Leader One Stars získají 1 000 žetonů C1.

Vaše nové registrace získají také obrovskou podporu! Každá vámi vytvořená hvězda Team Leader 1 Star získá okamžitě 1 000 žetonů C1! Mají třicet dní ode dne, kdy je zaregistrujete, aby se stali Team Leader 1 Star, takže se ujistěte, že jsou motivovaní a připravení. Jedná se o jeden z nejsilnějších impulsů, které může jakákoli firma kdekoli získat. Token C1 je nejzajímavějším vývojem, jaký kdy toto odvětví zažilo, a každý ho chce mít. Jaká to skvělá pobídka!

500 žetonů C1 pro vás; 1 000 žetonů C1 pro každou z vašich nových hvězdiček Team Leader 1. Na co ještě čekáte? Do toho Team Leader 1 Star!

Sobota 11.11.

Maximalizujte svůj potenciál tokenů C1 během příštích 100 dní!

Získejte neuvěřitelnou výhodu

Jste připraveni na token C1? Bude to epické! Během následujících 100 dní, až do 15. ledna 2024, vám C1 poskytne nástroje, které potřebujete k tomu, abyste mohli prosperovat, a poskytne vám přesvědčivou výhodu ještě před oficiálním spuštěním. Čtěte dále a dozvíte se více.

Bonusový bezpečnostní systém odstraněn!

Chcete mít možnost aktivovat masivní produkci a vybírat své výdělky bez srážek? Teď už ano! Až do 15. ledna vám C1 odstranila Bonus Security System. Umožňujeme vám maximalizovat vaše výhody C1 a dostat se do optimální obchodní pozice.

Pro manažery s tříhvězdičkovým a nižším hodnocením není AP vyžadován!

Jste na úrovni 9 a nižší (manažerská tříhvězda a nižší)? Máme pro vás další skvělé zprávy! Nyní máte možnost ještě více růst: až do 15. ledna budete mít nárok na bonus za přímý prodej a binární bonus bez bodů za aktivitu! Úžasná zpráva pro všechny, kteří chtějí získat trvalou pozici v oboru.

Startovací balíčky Elements: váš klíč k úspěchu!

Úspěch je ve vašich rukou, proto si zajistěte ještě větší šanci na dominanci tím, že si pořídíte nejlepší posilovač žetonů C1: startovní balíček Elements. Upgrade zdarma – naše dosud nejsilnější promo akce – je stále v provozu. Při zakoupení jakéhokoli startovacího balíčku Elements získáte okamžitý upgrade na vyšší úroveň ZDARMA. Neztrácejte čas.

Neděle 12.11.

Weekly update – epizoda č. 54

Opakování středeční epizody.

————————————————————————————————————————————————————————————

Tohle jste se mohli dočíst v Back Office v minulém týdnu. Je zřejmé, že C1 tlačí do propagace C1 tokenu a snaží se získat co nejvíce nových registrací, popř. upgrade stávajících balíčků. A v tom motivuje a podporuje dosavadní aktivní členy, aby navýšili své úsilí. Za to budou celkem štědře odměněni. Možná tato taktika vychází v lidnatých zemích Asie, ale v Evropě už o Crowd1 nikdo moc neví. Tak mi to aspoň připadá. Vůbec Evropa začíná zaostávat za ostatním světem, ale může si za to sama.

Předpokládám, že uvedení C1 tokenu na trh rozvíří vody kryptosvěta a začne se o něm mluvit v širších souvislostech.  Rovněž Planet IX doplnila pravidla ve své soutěži Airdrop a podporuje nový tokem $MILK, který máte možnost získat. Rozdíl jeho hodnoty mezi 7.11. a 12.11. je nárůst >9000 !!! Takže kdo se dostal k této informaci jako první, měl vyhráno. Rozeberu to v samostatné kapitole.

Bonusový bezpečnostní systém byl odstraněn! Od 6.listopadu 2023 až do 15. ledna 2024 budete moci plně využívat své výhody C1.

Ode dneška až do 15. ledna budete moci vytvářet produkci a vybírat své výdělky, a to bez jakýchkoli srážek. Může to být ještě lepší? C1 je tu proto, abyste uspěli, a zrušení systému zajištění bonusů do 15. ledna je jen jedním z mnoha způsobů, jak pomáháme vašemu podnikání růst.

Pokud jste na úrovni 9 a nižší – což znamená Manažer 3* a méně – nebudete potřebovat žádné body aktivity, abyste se mohli kvalifikovat na bonus za přímý prodej a binární bonus!

Tato úžasná podpora bude trvat ode dneška do 15. ledna a je jen jedním ze způsobů, jak se snažíme zajistit, aby každý člen komunity C1 dostal tu nejlepší příležitost, jak supernabít své podnikání.

Zpráva z newsletteru Planet IX – token $MILK

Zdravím kolegy agenty,

s nesmírnou radostí a oslavou si připomínáme druhé výročí spuštění IXT a přicházíme s exkluzivní a vzrušující zprávou – přelomovou spoluprací s novým tokenem a projektem $MILK / ILLUMICATI.

Jako průkopník v naší komunitě jste připraveni stát se součástí výjimečného podniku, o kterém sní každý krypto nadšenec. Připravte se na přímý přístup ke spuštění revolučního tokenu. Zatímco meme tokeny si v kryptoměnovém prostoru prožily své, naše chvíle, kdy se možná vyšplháme z 0 na 1000, přišla.

Nacházíme se v jedinečné pozici, kdy můžeme dosáhnout toho, co se dosud žádné jiné meme minci nepodařilo: odhalit token v rámci silné, oddané a dychtivé komunity. Vaše přítomnost zde znamená víc než jen potenciální zisk; je to pozvánka k zapojení se do onoho jedinečného obchodu, který by mohl vše předefinovat.

Dovolte nám, abychom vám představili $MILK. Jak může potvrdit Lucky Cat, kočky mléko zbožňují a je nejvyšší čas, aby se kočkovité šelmy ujaly vedení ve světě psích meme mincí. V průběhu let jsme byli svědky vzestupu a pádu $Doge, $Shiba, $Pepe a dalších meme mincí. S blížícím se půlením bitcoinu se pozornost opět upírá na tento prostor a my věříme, že načasování je ideální.

Zatímco $MILK již zaznamenal ohromující nárůst o 5 000 %, toto je teprve začátek. Čím dříve se připojíte, tím větší máte potenciál k výrazným výnosům. Právě v tuto chvíli se pouhých 20 dolarů může proměnit v tisíce.

Náš tým, který má za sebou prokazatelné výsledky v dodávání výjimečných produktů do krypto-světa, je odhodlán učinit z $MILK náš vrcholný úspěch. Spoluzakladatelé Felix & Chris spolu s celým týmem stráví nadcházející týdny sdílením vize a víry v tento projekt.

Pokud 30 % našich uživatelů investuje do tohoto tokenu v průměru 7 dolarů, stane se automaticky největším spuštěním meme tokenu v historii – ukáže neuvěřitelnou sílu naší sjednocené síly se společným cílem. Jsme přesvědčeni o tom, že jsme schopni přinést našemu hlavnímu týmu, komunitě a váženým podporovatelům bezprecedentní výnos.

$MILK je určen pro globální publikum. Ačkoli se komunity meme tokenů mohou zdát výstřední se svým nekonečným proudem vtipných memů, je to součást jejich kouzla :). Připojte se k ILLUMICATI Telegram a udělejme kočky opět skvělými! #GOTMILK

JSME NA POKRAJI ÚSPĚCHU. Cítíme to a doufáme, že vy to cítíte také. Přišel náš čas! Stačí se zamyslet nad posledními dny IXT. Pojďme společně vytvořit něco skutečně výjimečného. Tým je neochvějně odhodlaný pozvednout Planetu IX, neúnavně pracuje na spuštění off-chain pix a vylepšuje zážitek z map a obchodování.

Získejte $MILK za ETH na Uniswapu.

1. Ujistěte se, že máte peněženku MetaMask.
2. Vyměňte jakýkoli token za ETH prostřednictvím jumper.exchange.
3. Vyměňte ETH za $MILK na Uniswapu – přímé odkazy níže.

MILK LINKS.png

Illumicati je tajná společnost, jejíž součástí se všichni stanete, jakmile budete vlastnit token $MILK. Komunita Illumicati na Telegramu vzkvétá a netrpělivě čeká, až se k ní připojíte! Společným posláním je PUMP $MILK na Mléčnou dráhu! Illumicati drží plán a plány v tajnosti, možná se vám podaří rozluštit, co budoucnost přinese…

Připojte se k naší komunitě Telegram zde:
https://t.me/IllumicatPortal

Projdete procesem ověření, jestli jste člověk a ne nějaký robot a získáte jednorázový odkaz ke vstupu mezi komunitu.

Takže řečeno jednoduše: Jako čtenáři newsletteru Team CSM máte tuto informaci jako první a můžete na ní vydělat. Nebo prodělat, pokud z toho nic nebude. Rozhodnutí musí udělat každý sám 🙂

V kryptu se to začíná hýbat. IXT token od 20. října narostl o 369% a stoupá vzhůru. Kdo by tehdy nakoupil, tak by vydělal ke dnešku 3,7 x více. Jsou mezi námi takoví šťastlivci (mimo mě), kteří využili nízké ceny, aby si nabili aktiva do Planet IX. Na tomto případu vidíte, jak umí být krypto nevyzpytatelné a hlavně výnosné. Něco podobného nás bude čekat s $MILK a C1 tokenem. Už se na to těším 🙂

Ještě k C1 tokenu.

Osobně nevím, kolik jich dostaneme a podle mě to záleží na tom, jak bude nastavena základna pro přepočet. Bude to možná tak, že se sečtou body všech členů a z toho vznikne nějaké číslo “x”. Toto číslo vydělí 3,73 miliardy a bude to základna pro přiznání tokenu. Neboli 3 730 000 000 / x . Proč 3,73 miliardy? Protože 37,3 % z 10 miliard tokenů je určeno pro Airdrop – zdarma pro členy.

Co se potom stane s tokeny, které se nerozdají nebo si je nikdo nebude nárokovat? Bude jich mnoho. Lidé buď umírají, nebo zanevřeli na Crowd1 nebo drtivá většina nemá udělaný KYC. Možná ten zbytek tokenů rozdělí v následujícím Airdropu, který vyhlásí po 15. lednu. Těch možností je mnoho. Nechci tady spekulovat a pronášet moudra, protože na to, co přijde, si musíme počkat.

Z důvodu možných podvodů, které se s uvedením tokenu jistě objeví, je nutno být ve střehu a nenaletět někomu, kdo se bude vydávat za oficiálního distributora C1.

Proto Crowd1 neuvádí jeho oficiální jméno a označuje ho pracovním názvem C1 token.

Na konci článku opět přidávám jednu z posledních video prezentací od Uda Deppische, nastavte si titulky do češtiny, je to v nastavení v ovládacích prvcích videa, ale to už asi víte.

Dosud vidělo:132Dnes vidělo:1