Události v Crowd1.

Tak Crowd1 opět “nezklamal”. Myslím to ironicky, protože byl o týden prodloužen termín nárokování C1 tokenu. Nově bude možno uplatnit nárok od 22. listopadu. Tak doufejme, že to je poslední překvápko, i když se vlastně vůbec nedivím, za ty roky jsem to mohl předpokládat.

Prakticky celý týden byl věnován propagaci na koupi nových balíčků s NFT  a na propagační akce pro nábor nových členů. O tom se psalo v Back Office a přečtete si to níže v přehledu týdne.

Poměrně důležitou zprávou, že do 15. ledna je pozastavena nutnost mít body aktivity pro výplatu provizí. To se týká leaderů do pozice Manager ***. Výplaty provizí je známý problém, na který si lidé často stěžují, mnohdy neoprávněně, protože aniž by to věděli, nesplňují některou z podmínek, danou kompenzačním plánem. Nyní je jedna z podmínek “odstraněna”, proto ti z vás, kteří mají podán nárok na výplatu mohou vyzkoušet možnost zrušit výplatu a zadat ji znovu, osobně bych preferoval bitcoinovou peněženku před výplatou na bankovní účet, ale to je každého věc, pro co se rozhodne.

Jednou z podmínek výplaty je mít alespoň 1150 BP na účtu, z toho vyplývá, že minimum pro výplatu je 115 €.

Z dalších zákulisních novinek: blíží se doba, kdy budou produkty Tigra a Mindoe za předplatné. Pro ty, kdo tyto produkty používají, to přinese další body za aktivitu.

Co proběhlo v uplynulém týdnu ?

Pondělí 13. 11.

Představujeme dvojnásobnou bonusovou odměnu za žeton C1! Za svůj binární bonus získáte žetony C1.

Token C1 bude epický! Na oslavu této průmyslové revoluce a s cílem zajistit, aby aktivní členové maximalizovali svůj podíl na tokenu, spustila společnost C1 tři úžasné odměny za token C1. Dnes vám představujeme dvojnásobný bonus.

Binární bonus: C1 Token

Zde je popsáno, jak bude fungovat: Od této chvíle až do 15. ledna 2024 získáte za cokoli, co vygenerujete v Binárním bonusu (známém také jako Crowd Bonus), částku odpovídající částce v eurech, stejné množství tokenů C1 – jedna ku jedné. Pokud jste například v období do 15. ledna vygenerovali 38 500 Binárních bodů v zůstatku, v hodnotovém vyjádření byste vygenerovali 3 850 eur. To znamená, že obdržíte 3 850 žetonů C1! To je neuvěřitelné!

Zvyšte si úroveň svého startovacího balíčku Elements

V posledních dnech jsme vám poskytli skvělé informace týkající se tokenů C1 a je stále jasnější, jak důležité je mít co nejlepší startovní balíček Elements. Ujistěte se, že jste si zvýšili úroveň na nejvyšší možný balíček, a to pomocí epické akce Upgrade zdarma. Akce brzy skončí, takže si nenechte ujít šanci ovládnout kryptosvět!

Úterý 14.11.

Urgence končící propagace (to jsme ještě nevěděli, že to prodlouží)

Nejdiskutovanější a nejepičtější propagační akce C1 v historii končí za pouhých 24 hodin: Upgrade zdarma. Využili jste tento mocný nástroj k navýšení svých tokenů C1? Čas běží, tak si ho pořiďte hned!

Upgrade zdarma je z dobrého důvodu tak neuvěřitelnou akcí. Díky ní budete při zakoupení jakéhokoli startovacího balíčku Elements automaticky povýšeni na vyšší, lukrativnější úroveň. Proč je to tak důležité? Se startovacím balíčkem Elements vyšší úrovně získáte větší základnu tokenů, díky které bude váš potenciální majetek v podobě tokenů C1 mnohem větší. Nedokážeme si představit lepší způsob, jak supernabít své krypto podnikání.

Středa 15.11.

Soutěž o Klub doporučovatelů: získejte podíl na 50 milionech tokenů C1!

Token C1 navždy změní odvětví – a vy budete u toho! C1 je o vytváření příležitostí a my chceme, aby z toho mělo prospěch co nejvíce lidí po celém světě. Proto spouštíme další odměnu za token C1: soutěž Klubu doporučovatelů.

V rámci soutěže Referral Club Competition odmění C1 1 000 nejlepších členů, kteří do 15. ledna 2024 získají nejvíce nových registrací, jejich podílem na 50 milionech tokenů C1! Neexistuje lepší způsob, jak získat obrovské množství nových tokenů a zajistit, aby se více lidí stalo součástí komunity C1.

Čtvrtek 16.11.

Prodloužení nárokování Airdropu do 22.11.

Další příležitost připravit se na token C1

Komunita C1: ptali jste se a my jsme vás vyslyšeli! Přesunuli jsme den reklamace Airdropu na 22. listopadu, abychom vám dali více příležitostí připravit se na tento důležitý den. Už jste využili našich odměn za tokeny C1? Již jsme spustili Go Team Leader One Star a Double Bonus a nyní je v provozu také soutěž Referral Club. To vše vám přináší dostatek příležitostí, jak maximálně zhodnotit své držení tokenů C1, a vše bude probíhat až do 15. ledna 2024 do 18:00 hodin středoevropského času.

Odstranili jsme také bezpečnostní systém bonusů a požadavek na body aktivity, abyste se mohli kvalifikovat na bonus za přímý prodej a binární bonus. Nezapomeňte se také seznámit s Přehledem tokenů C1 a s tím, jak spálit své odměny a věrnostní body C1 za tokeny C1. Den reklamace airdropu se blíží 22. listopadu, takže buďte připraveni a připraveni!

Pátek 17.11.

Maximalizujte své držení tokenů C1 pomocí odměn za tokeny C1

Zvyšte si počet žetonů C1!

Nadcházející token C1 má být pozoruhodný! Na oslavu tohoto průlomového vývoje v odvětví a s cílem zajistit, aby aktivní účastníci co nejlépe využili své žetony, představila společnost C1 fantastické odměny za žetony C1.

Dejte šanci Team Leader 1 Stars zazářit!

Pro ty, kteří usilují o nábor hvězd Team Leader 1, je zde šance nechat je také zazářit! Za každou naverbovanou hvězdu Team Leader 1 Star získáte navíc 500 žetonů C1. Navíc můžete svým novým rekrutům výrazně přilepšit. Dosažením této úrovně okamžitě získají 1 000 žetonů C1! Zajistěte, aby vaši nováčci dosáhli do třiceti dnů od registrace hvězdy Team Leader 1, a udržujte je tak motivované a připravené. Využijte této příležitosti hned teď: 500 žetonů C1 pro vás a 1 000 žetonů C1 pro každého z vašich nově vyznamenaných Team Leader 1 Stars. Na co ještě čekáte? Pojďte a nasbírejte tyto žetony C1.

Dvojnásobné bonusové odměny, které vám umožní vyrovnat vaše žetony C1 s binárním bonusem.

Zavedli jsme příkladný Dvojitý bonus, který vás odmění stejným množstvím žetonů C1 jako váš Binární bonus.

Zde je popsáno, jak funguje: Počínaje tímto okamžikem až do 15. ledna 2024 obdržíte za každý ekvivalent eura vygenerovaný v Binárním bonusu (označovaném také jako Crowd Bonus) ekvivalentní množství žetonů C1 ve své záložně. To je prostě úžasné!

Sdílejte 50 milionů tokenů C1 v soutěži Klubu doporučování

Prostřednictvím soutěže Klubu doporučovatelů se společnost C1 chystá rozdělit 50 milionů tokenů C1 mezi 1 000 nejlepších členů, kteří do 15. ledna 2024 zajistí nejvyšší počet nových registrací! To představuje vynikající příležitost k získání značného počtu nových tokenů – a zajišťuje rozšíření komunity C1 tím, že do ní přivítá další jednotlivce. Podmínky naleznete na stránce Leaderboard v zázemí.

Více odměn s více žetony C1!

Nenechte si ujít příležitost získat více tokenů C1 s těmito třemi úžasnými a úžasnými odměnami!

Sobota 18.11.

Přehled tokenů C1: získejte všechny informace!
Airdrop Claim Day je za rohem

Odpočítáváme hodiny do dne airdropu tokenů C1! Dne 22. listopadu budete moci zjistit, na kolik tokenů C1 budete mít potenciální nárok, a budete si je moci začít nárokovat! Token C1 změní celé odvětví a svět se změní za pouhých několik dní.

Získejte všechny informace s přehledem tokenů C1

U něčeho tak revolučního, jako je token C1, je nezbytné mít všechny informace na dosah ruky. Proto společnost C1 vydala zásadní dokument nazvaný “Přehled tokenů C1”. Tento dokument poskytuje obecný přehled o tokenu C1 a obsahuje informace, jako jsou jeho cíle, technologie použité při jeho tvorbě atd. Přehled tokenů C1 byl vydán na začátku tohoto měsíce a zpětná vazba, kterou jsme obdrželi od členů, prokázala jeho užitečnost. Seznámili jste se s jeho obsahem? Přehled tokenomiky C1 si můžete stáhnout zde.

Odměny za tokeny C1 maximalizují váš potenciální majetek

Společnost C1 si vždy přeje, abyste uspěli – a to platí zejména pro token C1. Spustili jsme tři speciální pobídky, nazvané C1 Token Rewards, které vám pomohou maximalizovat vaše podíly. Využijte Dvojnásobný bonus, Jdi vedoucí týmu s jednou hvězdičkou a soutěž Klubu doporučovatelů a získejte více tokenů C1. Všechny tři tyto odměny za tokeny C1 budou platit do 15. ledna 2024 do 18:00 hodin středoevropského času, tak se do toho pusťte!

Jste připraveni na Den pro vyzvednutí žetonů Airdrop?

Ujistěte se, že jste před Dnem vyzvednutí tokenů C1 v obraze se vším, co se týká tokenů C1 – zejména si přečtěte Přehled tokenů C1. Buďte připraveni!

Neděle 19.11.

Weekly update – episoda č. 55

Den vyzvednutí tokenů C1 se blíží a zakladatel Jonas Werner se nemůže dočkat, až se s vámi o tento významný den podělí. V dnešní epizodě se dotkne úžasných aktualizací kompenzačního plánu (včetně nových nástrojů) a připomene nám neuvěřitelnou příležitost, kterou poskytuje epická akce Upgrade zdarma. Token C1 je pro každého – ale musíte být odhodlaní. Úspěch je ve vašich rukou, a jak říká Jonas, vždycky budete litovat, že jste nepracovali tvrději. Dobrým začátkem je dát dohromady svůj tým a podívat se na dnešní díl.

Budoucnost ?

Je těžké posoudit, jestli bude C1 token přínosem pro členy a jestli bude vůbec vydán. Jestli není nábor nových členů a zoufalé akce na podporu členství, spojené s prodlužováním termínů, posledním záchvěvem pyramidového schematu a snahou získat peníze alespoň na provoz firmy. Myslím si, že rok 2024 to ukáže. Nejde donekonečna pořád něco slibovat a měnit strategie nebo vymýšlet nové cesty. Pokud to není způsob, jak vytahat z lidí peníze. Možná i proto C1 nezveřejňuje svoje hospodaření, nepříjemné informace ze zákulisí a nepříjemné zprávy, které by odradily potencionální zájemce o členství. Tím pádem jim připadá netransparentní. Vize je velkolepá a lidem se líbí, ale něco říká “pozor”.

ICT (Impact Crowd Technology) vyhlásila 9. června 2023 ve Švédsku bankrot. Na jejich webové stránky se nedostanete, respektive se vám objeví čistá obrazovka. Vyšetřování pořád pokračuje a zatím není jasné, jak dopadne. Crowd1 je jako firma přestěhován a sídlí v Dubai. A v Dubai sídlí většina podvodných MLM společností, to je potřeba si uvědomit.

Víme, že některé projekty nevyšly, konkrétně Life TRNDS, Miggster, LinkMe a spousta slibovaných nebyla ani uvedena, jako např. Multiwallet, SoMe apod.

Z velkých prohlášení nic nezůstalo. Proto ti, kdo zvažují zakoupení balíčku kvůli C1 tokenu, by měli být obezřetní. Nelámu nad C1 hůl, ale pokud ho nezachrání vydání C1 tokenu, tak to bude mít těžké. Pokud přežije.

Prohlášení, že budeme litovat, že jsme nepracovali ještě tvrději, jsem z úst majitele slyšel už počtvrté během posledních dvou let. Možná se v něčem nemýlí – budeme litovat 🙂 Nechci být skeptický, protože vše nové se rodí pomalu a těžce, zejména v počátcích mnoho lidí podobným projektům nevěří. Cesta k vlastnímu ekosystému, spojenému s kryptoměnou, je dlouhá a složitá, to je potřeba si uvědomit. Proto doufám, že jsem se v předchozích řádcích mýlil a C1 si svou cestu vyšlape.

Na závěr přidávám video z posledního školení U.C.Deppische, který neúnavně propaguje Crowd. A už nežije v Německu, ale v Dubai. Proč asi? Aby byl blíž ke zdroji?

Nejlepších 1 000 členů se zobrazí v žebříčku soutěže Referral Club, který najdete v Back Office. Nezapomeňte často kontrolovat, kdo dělá největší pokroky, protože žebříček bude průběžně aktualizován. Chcete se podílet na 50 milionech tokenů C1, nejžádanější kryptoměny v oboru? Pak se do toho pusťte a začněte registrovat nové členy TEĎ.

Největší roli v přípravě na den reklamace nákladu hraje pravděpodobně to, že máte co nejlepší startovací balíček Elements. Čím lepší balíček, tím větší je vaše žetonová základna a tím více žetonů C1 získáte. I zde jsme vás vyslyšeli a prodloužili jsme epickou akci Upgrade zdarma do 22. listopadu! Díky akci Upgrade zdarma získáte okamžitý upgrade na vyšší úroveň, pokud si zakoupíte jakýkoli startovací balíček Elements.

Za pouhých několik dní se váš svět C1 změní. Nemůžeme se dočkat dne spuštění Airdropu, ale chceme, abyste byli v co nejlepší pozici s předstihem. Využijte tedy odměny za žetony C1, uspořádejte schůzky se svým týmem, aby se všichni seznámili s informacemi, a samozřejmě si vylepšete svůj startovací balíček Elements!

Planet IX a soutěž Airdrop

Planet IX se chystá zahájit velkou soutěž MILK Airdrop Competition. Jako agenti změny se hraním hry můžeme dostat do řad vítězů!

Každý týden je odměnou 10 000 USDT v tokenech MILK. Cílem soutěže je zůstat aktivní a nasbírat co nejvíce bodů obchodováním.

Jak se zúčastnit?

Do soutěže se mohou zapojit všichni hráči Planety IX, kteří mají 700 000 000 MILK.

Když vstoupíte do kampaně, budete sbírat body na základě akcí, které provedete na Marketplace a Netemprie Planet IX. Nejlepších 10 soutěžících získá MILK z prize poolu.

Body získáte, když budete obchodovat s pozemky a aktivy PlanetIX a zároveň budete držet minimálně 700 000 000 MILK. Při provádění transakcí v síti PlanetIX (síť Polygon) musíte mít v peněžence MILK (síť Ethereum).

Planet ix je strategická platforma GameFi založená na NFT.

No, vlastně je to metaverzum. S obrovským trhem, mnoha korporacemi, prodejci a utilitami, které pomáhají hráčům v jejich společné misi vzkřísit a přebudovat celý svět.

Většina aktiv na planetě IX jsou NFT hostované na blockchainu Polygon. NFT jsou chytré kontrakty, které určují hodnotu aktiva, použití ve hře a v některých případech i odměnu, kterou generují svému majiteli.

Airdrop je zaměřen na Territory NFT, které lze vytvořit kombinací několika sousedních pozemků na mapě Planet IX, a Facility NFT, které lze umístit na váš pozemek za účelem výroby energie.

Zařízení i teritoria lze stakovat a získat tak průběžné odměny IXT po výsadku.

Dosud vidělo:115Dnes vidělo:1