Události v Crowd1.

Vítejte u týdenního přehledu. Všechny zprávy se točí kolem nárokování C1 tokenu, ale jedna zpráva v Back Office nám sděluje, že Emperor Knights se vydalo na samostatnou cestu a v C-Store tuto hru už nenajdeme. V přehledu týdne si povíme, jak se do ní přihlásit.

Takže postupně projedeme týdenní zprávy z Back Office:

Pondělí 27.11.

Vzrušující zpráva pro všechny členy C1. Žebříček je nyní aktivní! Je čas jednat a dát své jméno na vrchol. Jak? S naší soutěží Referral Club. Tato soutěž vám umožní získat revoluční žetony C1 mílovými kroky.

Tokeny C1 jsou první svého druhu a nejzajímavějším vývojem, jaký kdy toto odvětví zažilo, a které tak štědře odměňuje členy za jejich loajalitu. A nejlepší způsob, jak získat obrovské množství žetonů C1, je přihlásit se do soutěže Náborový klub. Neuvěřitelný!

K mání je až 50 milionů tokenů C1 pro 1000 nejlepších členů, kteří si zajistí nejvyšší počet nových registrací! Nenechte si ujít tuto vzrušující příležitost nashromáždit vytoužené žetony C1 a vyšplhat se po žebříčku Leaderboard.Get.Set.Go!

Uzávěrka přihlášek je 15. ledna 2024

Na využití soutěže Náborového klubu máte čas do 15. ledna 2024 18:00 GST. Registrací můžete maximalizovat příležitost zvýšit své potenciální držby tokenů C1 a patřit mezi 1000 nejlepších. Také můžete rozšířit stále rostoucí komunitu C1.

Úterý 28.11.

Kolikrát vám život dá šanci vydělat více z méně? Tak to je ono! Znovu aktivujte svůj účet s malým poplatkem 19 € a zdvojnásobte základní hodnotu tokenu. Základní hodnota tokenu je množství tokenů, které získáte z konverze věrnostních bodů a odměn C1. Nenechte si ujít tuto obrovskou příležitost utratit méně a získat více!

19 € reaktivuje všechny produktivní členy v kryptoprostoru. Část z 19 € se zaúčtuje do fondu C1 Token Value Pool, který je navržen tak, aby zvýšil celkovou hodnotu a udržitelnost tokenu C1 pro všechny naše členy. Jak neuvěřitelné!

Více služeb s přidanou hodnotou

Opětovná aktivace za 19 € také poskytuje více služeb VAS (Value Added Services), které odemknou speciální výhody pro miliony našich členů. VAS hraje klíčovou roli v našem odhodlání zlepšovat celkový zážitek a výhody pro držitele tokenů C1.

Méně peněz, více žetonů, více výhod! Lepší už to nebude.

Středa 29.11.
Weekly update – episoda č.57
Každý den slyšíte aktualizace o nadcházejícím nároku na výsadek tokenu C1 a o tom, jak je celé naše vedení ohromeno obrovskou podporou všech. Dnes se dozvíte více o tom, proč se jedná o nabídku, kterou byste si nechtěli nechat ujít od našeho vlastního, Raje Gaurava. Zde hovoří o cenných aspektech tokenu C1 a celého ekosystému C1. Zde máte šanci získat tokeny zdarma, vylepšit svůj balíček Elements nebo zdvojnásobit své držby utracením malého poplatku ve výši 19 €. To je jen jedna z mnoha věcí, které na vás čekají při vstupu do ekosystému C1! Tak na co ještě čekáte? Podívejte se na celou epizodu, abyste se dozvěděli více a znovu aktivovali svůj účet hned teď!
Čtvrtek 30.11.

Císařští rytíři jsou připraveni k odjezdu

C1 byla platformou pro uvedení mnoha inovativních a vzrušujících produktů. Dnes se Emperor Knights, prémiová herní aplikace, kterou spustila společnost C1, chystá vzlétnout sama. Prožili jsme s nimi nádhernou a rušnou cestu, ale nyní je čas nechat je létat a růst!

Přejeme jim vše nejlepší a doufáme, že dosáhnou dalších hranic v herním vesmíru. Byla to zábava mít vás na palubě!

O hře Emperor Knights

Emperor Knights je vzrušující mobilní hra Play2Earn, kterou si můžete zahrát kdekoli na světě. Svou armádu si můžete vybudovat tím, že pozvete své přátele ke hře, vstoupíte do bitvy, abyste porazili barbary, a budete odměněni finančními prostředky!

Pro ty, kteří stále chtějí hrát, nebudete mít přístup k Emperor Knights z naší back office. Klikněte prosím na níže uvedený odkaz.

uložte si tento odkaz v prohlížeči do oblíbených.
Pátek 1.12.

Je to období, kdy je třeba být veselý a štědrý! C1 přináší vánoční atmosféru s mimořádnou nabídkou – speciálním vánočním dárkem pro zakladatele! Super výkonný upgrade zdarma!

Představuje exkluzivní možnost bezproblémového upgradu na vyšší balíček bez dalších nákladů, pokud si zakoupíte jakýkoli balíček Elements Starter Package.

Sobota 2.12.

Token C1 vydláždil členům ziskovou cestu k finanční svobodě. S tokenem C1 v popředí je úspěch zaručen pro staré i nové nadšence tokenů.

Nyní, když odpočítávání začalo, se všichni chtějí dozvědět více o revolučním tokenu C1 a o tom, jak mohou vydělat více prostřednictvím nároku na výsadek tokenu C1.

Uplatnění tokenů C1 Mechanismus

Existuje několik způsobů, jak vydělávat prostřednictvím nároku na výsadek. Je to skvělá příležitost pro každého, aby se připojil k ekosystému C1 i bez startovacího balíčku Elements. Navíc za pouhých 19 € může kdokoli zdvojnásobit své držby nebo získat 100 % své tokenové základny.

Chcete-li si vyzvednout své tokeny, stačí se přihlásit do svého back office.

Den vyzvednutí výsadku pouze do 15. ledna 2024

Všechny tyto příležitosti přijdou vniveč, pokud si je necháte ujít. Připomínáme, že nárok na výsadek tokenu C1 bude probíhat pouze do 15. ledna 2024 a během tohoto období může každý využívat balíčky, sbírat odměny, konsolidovat své držby a vylepšovat své balíčky.

Další informace o tokenu C1 a dni uplatnění výsadku získáte v souvisejících videích a novinkách na našich webových stránkách nebo v nabídce C1 Crypto Token v kanceláři.

Neděle 3.12.

Weekly update – episoda č. 58

Hodiny tikají na 60 dnech, kdy můžete kapitalizovat své tokeny C1. Připojte se k našemu odbornému hostu v této velkolepé týdenní epizodě, kde vás provedeme našimi různými a inovativními propagačními nabídkami. Provedeme vás také časovou osou různých propagačních akcí a kroky k vyzvednutí tokenů. Nenechte si ujít tuto velkolepou příležitost. Podívejte se na epizodu a dozvíte se více.

Ve videu je vysvětleno, co vše je nutné udělat pro maximalizaci svých tokenů. Je v angličtině, ale jdou zapnout titulky (anglické).

C1 Weekly Update EP.58 | EN (vimeo.com)

Vpravo vedle videa je možnost výběru “Transcript”, kde vidíte text. Ten, když nakopírujete do překladače, tak si ho přeložíte. Udělal jsem to za vás:

Zdravím komunitu C1 a vítám vás u týdenní aktualizace. Tady je Jade a mám pro vás velkou novinku. Během následujících 60 dní vás čeká vzrušující dobrodružství. Jelikož jste všichni připraveni podniknout akci a využít své těžce vydělané odměny a věrnostní body C1.
Až do 15. ledna máte možnost proměnit své odměny a věrnostní body C1 za nový, velmi mocný kryptoměnový token C1. Chceme tedy, abyste se spojili se svou sítí a také rozšířili pozvánku všem bývalým členům, čímž zajistíme, že každý bude mít možnost využít výhod představených během tohoto pozoruhodného období.
Následujících 60 dní je také čas na to, abyste co nejlépe využili tři odměny za C1 Token, které zvýší váš potenciál C1 Tokenu. Pojďme si je nyní projít.

Pokud jste stávajícím členem s balíčkem Element Starter, můžete si žetony vyzvednout na základě násobitele svého balíčku, který můžete kdykoli aktualizovat, abyste maximalizovali svůj majetek.
Pokud nevlastníte balíček Element Starter, dobře, můžete si nárokovat 10 % své báze tokenů zdarma nebo zdvojnásobit svou bázi tokenů s malým reaktivačním poplatkem ve výši pouhých 19 eur.
Tato běžná částka vám také odemkne možnost upgradu na vyšší balíček a vám, držitelům věrnostních bodů a odměn C1, poskytne skvělou příležitost získat štědré množství žetonů C1.
Váš přehled, který je k dispozici také v back office, vám ukáže vaše držení tokenů a jeho rozdělení. Chcete-li zvýšit své držení, můžete přejít na vyšší balíček nebo se zúčastnit probíhajících tří odměn za žetony C1.
Tokeny získané prostřednictvím odměn vám budou připsány na účet po uplynutí období pro uplatnění žetonů, které končí 15. ledna. Jedná se o dosud nejepičtější příležitost od C1 a doufáme, že ji využijete.

Ještě nemáte tokeny? Tak to udělejte co nejdříve a nenechávejte nárokování na poslední chvíli.

Planet IX. 

Ve hře probíhají pořád nějaké update a změny. Někdy je to už na nervy, když to chvílemi nefunguje. 8. prosince končí soutěž v Airdropu a doufám, že se dostaneme do další fáze. Měly by se zprovoznit možnosti nákupu neaktivních PIX, tzv. černých děr, na což všichni z nás čekají. Také se mírně zlepšily odměny za stake teritorií, což je pro hodně aktivních hráčů zajímavé. Možná to bude mít vliv na stake energií, protože hodně lidí bude přecházet ze stake v Mission Control do stake teritorií a tím pádem bude méně vyrobené energie ze zařízení. To se může projevit na její ceně a pro některé bude zajímavé ji prodávat.

Metaversy

Bylo přislíbeno, ale nebylo dodrženo, že majitelé balíčku jednorožec budou mít v listopadu přístup do testovací fáze hry. Je kolem ní celkem podezřele ticho. Asi není vše dokončeno a připraveno, tak, jak by mělo být. Nezbývá než čekat.

Dosud vidělo:88Dnes vidělo:1