Události v Crowd1.

Týden utekl jak voda, tak to před Vánocemi bývá. Čas letí nějak rychleji. Proto běží časovač na úvodní stránce, který oznamuje, kolik času zbývá do konce nároku C1 tokenu. V Back Office se veškerá propagace podřizuje tomuto tématu, ale to není nic co by nás mělo překvapit.

Pondělí 4.12.

Tvoříme kryptografickou historii!
Vaše tokeny C1 vznikají právě teď.

S příchodem tokenů C1 začal velkolepý fenomén, který způsobuje revoluci v našem odvětví. Nyní, zatímco spolu mluvíme, vznikají vaše tokeny C1 a vaše možnost získat je je omezená. Do 15. ledna 2024 máte šanci si své tolik očekávané tokeny vyzvednout. Tak se připravte a začněte do té doby zvyšovat svůj násobek žetonů. Pro více informací se podívejte na naše velkolepé video.

C1 Token Build 2023 (vimeo.com)

V rámci kampaně Airdrop Claim Campaign můžete vypočítat potenciální nárok na tokeny C1 a zahájit proces nároku. Můžete také prozkoumat možnosti maximalizace své držby tokenů přechodem na vyšší balíček a zvýšením svého násobitele.

Na využití našich tří odměn v podobě tokenů C1 máte ještě čas do 15. ledna 2024: Dvojnásobný bonus; Go Team Leader One Star; a Soutěž o Klub doporučovatelů. Tyto odměny vám dávají maximální příležitost zvýšit svůj potenciální počet žetonů C1, takže se ujistěte, že je všechny využijete!

Upgrade zdarma

Také nezapomeňte. Až do 15. prosince probíhá speciální vánoční dárek pro zakladatele, který vám umožní zdarma upgradovat na další úroveň zakoupeného balíčku Elements. Čím větší balíček si tedy koupíte, tím vyšší získáte jeho zvýšenou základnu žetonů. Je to vskutku skvostná vánoční nabídka!

Posilte své žetonové násobiče do 15. ledna 2024 a maximalizujte své výhody. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Podnikněte akci hned teď!

Úterý 5.12.

Omezený čas na speciální vánoční dárek pro zakladatele a status člena Elementu
Nabídka Speciální vánoční dárek pro zakladatele platí do 15. prosince.

V tomto svátečním období si nenechte ujít naši velmi štědrou nabídku: Speciální vánoční dárek od zakladatelů! Díky němu můžete při zakoupení jakéhokoli startovacího balíčku Elements přejít na vyšší balíček bez dodatečných nákladů. Tato retroaktivní nabídka se vztahuje na všechny, kteří si zakoupili balíček Element od 22. listopadu.

Nabídka platí do 15. prosince. Na co ještě čekáte? Pospěšte si s upgradem!

Upgradujte status člena Elementu a zachovejte si status partnera.

Od 31. prosince již nebude Status člena Element k dispozici. Chcete-li si však zachovat svůj partnerský status a nadále využívat své provize, stačí si pořídit Element Starter Package. Nezapomeňte, že pokud neprovedete upgrade, přijdete nakonec o všechny své těžce vydělané provize. Je čas jednat!

Středa 6.12.

Podnikněte v tomto svátečním období nějaké kroky!
V letošním vánočním období je UFF veselejší než kdy jindy!

V duchu obdarovávání se v této sezóně těšte na speciální vánoční dárek od zakladatelů – akci Upgrade zdarma! Zakupte si do 15. prosince jakýkoli startovací balíček Elements a získejte automatický bezplatný upgrade na vyšší úroveň.

Výhody UFF (Upgrade For Free)

Zde je příklad toho, co můžete získat, když provedete upgrade zdarma u startovacích balíčků Elements. Pokud vlastníte balíček Země, který obsahuje 1000 žetonů a NFT Země, a chcete přejít na další úroveň balíčku Vzduch, automaticky získáte upgrade zdarma na balíček Voda, který vám poskytne 7500 žetonů a NFT Země, Voda a Vzduch! Není to úžasné?

Stejně tak vám každý upgrade přinese další žetony a zajímavé odměny! S vyšší úrovní jsou balíčky vzácnější a odměny ohromnější. Využijte této jedinečné příležitosti a nasbírejte tyto cenné žetony a NFT. Šance znásobit své žetony není lepší než tato. Nenechte si ji ujít!

Přivítejte nový rok se zbrusu novými žetony!

Weekly update – episoda č.58

Nárok na žeton C1: Vše, co potřebujete vědět!
Sledujte týdenní aktualizaci, kde najdete důležité informace o svých žetonech C1.

Minulou neděli jsme vydali zbrusu nové video plné informací o různých a inovativních propagačních nabídkách na vaše žetony C1. Obsahovalo také podrobné pokyny k harmonogramu různých propagačních akcí a k postupu pro uplatnění vašich žetonů.

Pokud jste jej ještě neviděli, stačí kliknout na odkaz níže. Nezapomeňte, že na vyzvednutí svých tokenů máte čas pouze do 15. ledna 2024. Podívejte se tedy na video a zjistěte, jak můžete tento časový rámec maximálně využít. Na co ještě čekáte?

Sledujte, sdílejte, buďte informováni!

Po zhlédnutí epizody se o ni nezapomeňte podělit se svou sítí a partnery, aby pochopili potenciální výhody a důležitost vyzvednutí tokenů C1 před nadcházejícím Airdropem.

Nezapomeňte se chopit této neuvěřitelné příležitosti; nezapomeňte si pustit epizodu, kde najdete další informace.

C1 Weekly Update EP.58 | EN on Vimeo

Čtvrtek 7.12.

Go Team Leader 1 hvězdička: Pro některé zbývá 72 hodin
Nenechte si ujít těchto pár vzácných hodin

Ti, kteří se přihlásili do programu Go Team Leader 1 Star do 10. listopadu včetně, zpozorněte! Za 72 hodin vám vyprší 30 dní na dosažení této úrovně. Tak si pospěšte a přidejte nové členy do dynamické komunity C1. Hodiny tikají!

Za každého nového člena, kterého přidáte, můžete získat 500 žetonů; a oni na oplátku získají 1000 žetonů! To je fantastický způsob, jak si zvýšit počet žetonů!

Akce trvá do 15. ledna 2024.

Ti, kteří se zaregistrovali po 10. listopadu, nezoufejte. Na dosažení úrovně Team Leader 1 Star máte 30 dní od data svého připojení. Akce trvá do 15. ledna 2024. Využijte tuto odměňující propagační akci a pomozte svým nově zaregistrovaným členům, zatímco vy pomůžete sami sobě.

Pátek 8.12.

Maximalizujte své žetony C1, než vyprší čas

15. leden 2024 je datum, které byste neměli zmeškat. Proč? Protože v tento den končí platnost našich tří fantastických odměn za žetony C1. Máte tedy ještě několik týdnů na to, abyste zesílili akci a získali vytoužené žetony. Tak se do toho pusťte hned!

Zde je přehled tří odměn

Odměna Go Team Leader 1 Star vám pomůže získat dalších 500 žetonů C1 za každého zaregistrovaného Team Leadera 1 Star. Navíc vaši noví rekruti po dosažení této úrovně okamžitě získají 1 000 žetonů C1! Abyste zajistili, že vaši nováčci dosáhnou Team Leader 1 Star do třiceti dnů od registrace, udržujte jejich motivaci pomocí těchto lákavých nabídek.

Příkladný Dvojnásobný bonus vás odmění stejným množstvím žetonů C1 jako Binární bonus. Až do 15. ledna 2024 obdržíte za každý vygenerovaný Binární bonus (označovaný také jako Davový bonus) v zázemí stejné množství žetonů C1. Tak mocné!

Prostřednictvím soutěže Klubu doporučovatelů má společnost C1 v plánu rozdělit 50 milionů tokenů C1 mezi 1 000 nejlepších členů, kteří do 15. ledna 2024 zajistí nejvyšší počet nových registrací! To představuje vynikající příležitost k získání značného počtu nových tokenů – a zajišťuje sdílení této příležitosti.

Nenechte si ujít příležitost shrábnout co nejvíce tokenů C1 díky těmto třem úžasným odměnám!

Sobota 9.12.

Přeměňte své cenné odměny a věrnostní body C1 na neocenitelné žetony C1.
Jste připraveni na transformační revoluci?

Příchod žetonu C1 jsme ohlašovali a nyní je čas na konverzi. Nyní máte možnost vyměnit své těžce vydělané odměny a věrnostní body C1 za vytoužené žetony C1.

Využijte své LP a odměny C1 před 15. lednem 2024; kdy končí období pro uplatnění airdropu. Pokud je nevyužijete k získání nároku na žetony C1, zmizí. Nepropásněte tuto šanci!

Zvyšte si základní hodnotu žetonů

Pokud jste majitelem startovního balíčku Element, násobitel vašeho balíčku se použije na vaši základnu žetonů a zvýší tak vaši hodnotu žetonů. Pro ty, kteří nemají Element Starter Package, nominální částka 19 € zdvojnásobí vaši Token Base Value a reaktivuje všechny produktivní členy v krypto prostoru.

Neděle 10.12.

Weekly update – episoda č. 59

Svěží maledivské pláže přímo volají!
Vyhrajte zájezd na Maledivy s pobídkou Golden Circle.

Vzrušující novinky! V tomto díle týdeníku Weekly Update vám Jade Eustace, naše vedoucí oddělení akcí, poskytne veškeré informace o nadcházejícím incentivním zájezdu Golden Circle na Maledivy. Půjde o báječný pobyt na 4 dny a 3 noci v mimořádně luxusním pětihvězdičkovém resortu pro 20 nejlepších členů v žebříčku.

Zjistěte, jak se můžete kvalifikovat a získat nárok na tento úžasný výlet. Datum kvalifikace je 10. ledna 2024, tak si pospěšte. Teplé písečné pláže na vás čekají.

C1 Weekly Update Ep.59 on Vimeo

Planet IX

Skončila soutěž o 5 000 000 IXT a výsledky se budou přepočítávat do 20.12. Po verifikaci budou IXT přiřazeny jednotlivým soutěžícím podle jejich pořadí.

1 IXT = 1 AGOLD

Když už mluvíme o cenách, připravte se na lahůdku! Vysypeme tyto vzácné ceny NFT, které dávají neustálý přísun AGOLD. Představte si je jako svůj vlastní kohoutek s pokladem, ze kterého vám na účet proudí AGOLD. Je to něco podobného jako vzrušení z výhry v loterii o území! Pokud se vám tedy podařilo získat 2 000 IXT, získáte proud 2 000 AGOLD. Nezapomeňte, že 1 AGOLD se vždy rovná 1 IXT. Doba trvání vašeho streamu samozřejmě závisí na množství AGOLD / IXT, které jste triumfálně získali. Vyměňte si v AstroCapu AGOLD za IXT.

VĚTŠÍ KONKURENCE

S potěšením oznamujeme, že tato soutěž měla obrovský úspěch. Ve světle tohoto triumfu jsme učinili odvážné rozhodnutí: chystáme se uspořádat další vzrušující soutěž. Tato soutěž bude zatím největší, s 10 000 000 IXT v cenovém fondu, z nichž vítěz získá garantovaný 1 milion dolarů (v hodnotě IXT). Držte si tedy své NFT, MILK a IXT, hrajte dál a rozšiřujte svou hru, protože už od pátku začneme počítat nové body! Ano, slyšeli jste dobře, hra začíná. Nové úkoly, výzvy a soutěže! (Žebříčky budou brzy aktualizovány)

Metaversy

Zřejmě se vývojářům nedaří. Ani se moc nedivím, práce s kryptem je složitá a předvídavost podvodníků nezná mezí. U této hry musí být vše perfektně připraveno, tady půjde o velké peníze.

Ostatní

Možná vám přišly emaily od DPN. Aplikace CleverDo se modernizuje a aktualizuje. Bude umět i převod kryptoměn, což je pro hodně z nás zajímavé, poslat si kryptoměnu na svůj bankovní účet a převést ji na FIAT měnu (EUR,USD, …). S tím už jde dělat cokoli. Připravuji na toto téma článek, zřejmě v příštím týdnu. Časové moc nestíhám, ale vyjde to.

Na závěr se podívejte na poslední informace od Uda Deppische , české titulky si ve videu musíte nastavit sami.

Dosud vidělo:163Dnes vidělo:2