Události v Crowd1.

Upřímně řečeno, tohle jsem nečekal. C1 opět prodloužil termín nárokování C1 tokenu a k tomu i promoakci UFF – update for free do konce února. Poznáte to i na úvodní stránce back office, kde se pod nápisem C1 promotion nacházejí 3 ikony s možností akce. Je to Claim C1 token, Upgrade Now a Refer Now.

Prvním si nárokujete C1 token

Druhým můžete koupit výhodnější (dražší) balíček přes Gift kód a získat ještě více tokenů

Třetí je váš referenční QR kód pro registraci nových členů

Na druhou stranu se zase tak nedivím, do vydání C1 tokenu zbývají asi 3 měsíce a podle mě to asi tak plánovali. Lidé se vždy probouzejí na poslední chvíli a počet nových registrací dosáhl ke konci ledna více jak 1,5 milionu. Na to, jak to bylo poslední rok mrtvé, je to zajímavé číslo. A pořád roste. Důležité je, že jsou to noví členové, kteří se registrují kvůli C1 tokenu. Ze staré členské základny, kdy se C1 chlubí 50 miliony členů, si jich nárokovalo C1 token něco kolem milionu. To o něčem svědčí.

Rozumím strategii, když něco funguje, tak to nechám jet co nejdéle. V tom případě se může stát, že to prodlouží i do konce března. C1 je tím pověstný. Na druhou stranu mi to připadá, jako neustálé vymýšlení něčeho nového a vytahování peněz z kapes lidí. Doufám, že uvedení C1 tokenu bude tou událostí, která rozjede C-Store a produkty, aby bylo konečně co nabízet. Planet IX se pořád aktualizuje a nedaří se jí rozšířit hráčskou základnu a přilákat více lidí, Metaversy je v očekávání a pomalu si začínám myslet, že ji předběhnou jiné projekty. Svět v kryptu nespí a prudce se vyvíjí. Kdo nestačí reagovat, tak mu ujede vlak. Hodně projektů se slibným začátkem tak může vyhořet a skončit na nezájmu okolí, protože mezitím přijde něco lepšího od konkurence.

Na druhou stranu C1 slaví 5 let existence a je ve světě krypta pomalu za dinosaura. Proto je velmi důležité, zda stačí reagovat na nové trendy a vydat se správným směrem. Koncept získání členské základny a potom vydání vlastní kryptoměny ještě nikdo nevyzkoušel a je v tom dle mého názoru velký potenciál. Projekty, které se vydaly opačnou cestou “něco vytvořit” a potom získat příznivce, dost často pohořely.

Zprávy v back office za uplynulý týden se věnují zejména prodloužení akce na nárokování a upgrade, spojené s náborem nových členů.

Pondělí 29.1.

Upozornění, že 31.1. končí nárokování C1 tokenu, vzhledem k tomu, že  bylo prodlouženo, nebudu zprávu dále rozvádět.

Úterý 30.1.

Šťastné páté výročí, C1!

Lídr od samého začátku

C1 slaví neuvěřitelný milník: slavíme pět let! Je to neuvěřitelný úspěch, hodný bouřlivé oslavy. Od svého založení v roce 2019 jsme nastavili standard toho, čeho může toto odvětví dosáhnout, přičemž počet našich členů raketově vzrostl na bezprecedentní počet.

Máme tolik úžasných milníků, na které se můžeme ohlédnout: naše první báječné akce, kde jsme vsadili na to, že jsme společnost, kterou je třeba sledovat, až po představení naší záviděníhodné produktové řady, naše partnerství s těmi nejlepšími v oboru, fantastické incentivní cesty a akce uznání a samozřejmě náš úžasný globální růst.

Členové to umožňují

Prohledali jsme celý svět, abychom získali ty nejlepší síťové a kreativní mozky, a náš tým je uznáván jako nositel standardu profesionality. Když na to přijde, náš ohromující úspěch je jen díky vám: našim oddaným členům. Dali jsme vám příležitost stát se průkopníky a vy jste se toho chopili oběma rukama. Bylo to tak inspirativní být svědkem! Vynesli jste tuto společnost do stratosférických výšin a my vám chceme poděkovat za vaši neuvěřitelnou tvrdou práci.

Oslavte s C1

Nyní je čas oslavit: pět let neuvěřitelného úspěchu a tvrdé práce, které nás všechny dostaly tam, kde jsme dnes. Máme před sebou ještě mnoho let moci a s tokenem C1 a peněženkou C1 jsme připraveni stát se světovými lídry v digitálním světě. Je toho mnohem víc, na co se můžete těšit – zejména během roku 2024, kdy dosáhneme plné krypto nadvlády! Bude to neuvěřitelně úspěšná doba pro C1 EVER. Prozatím však pojďme všichni oslavit náš neuvěřitelný úspěch. Vzhůru do budoucnosti s C1!

Středa 31.1.

Upgrade zdarma EXTENDED! Soutěž o doporučovací klub Znovu spuštěna! EXTRA ČAS na reklamaci tokenů C1!

Více času pro vás, abyste získali více!

První měsíc roku 2024 byl jedním z nejvýkonnějších, jaké kdy C1 zažila. Více než milion registrací; více než 2 miliony členů, kteří se hlásí k vyhledávanému tokenu C1 – a tato čísla přispívají k neuvěřitelné digitální budoucnosti pro nás všechny.

Upgrade zdarma PRODLOUŽENO!

Neexistuje lepší způsob, jak zvýšit své potenciální držby tokenů C1, než pomocí nejvyššího možného startovního balíčku Elements. Čím vyšší úroveň, tím vyšší je vaše tokenová základna (číslo, které se používá k výpočtu vašich potenciálních držeb). Nyní je většina z vás obeznámena s epickou akcí C1, Upgrade zdarma (UFF). S UFF budete automaticky upgradováni na vyšší, lukrativnější startovací balíček Elements ZDARMA, když si zakoupíte jakoukoli úroveň. Neuvěřitelnou zprávou je, že tuto akci opět prodlužujeme do 29. února. Využijte tuto akci ještě dnes!

Soutěž Referral Club se restartovala a je lepší než kdy jindy

Zde je další síla tokenu C1! Máme pro vás další úžasnou aktualizaci: Soutěž Náborového klubu byla restartována! Víme, že se vám líbila předchozí soutěž Náborového klubu. Miliony lidí využily tohoto neuvěřitelného systému odměn – a vy si nechcete nechat ujít tuto restartovanou edici, která je lepší než kdy jindy! Říkáme tomu “únorová soutěž náborových klubů” – a pouze na jeden měsíc nabízí více žetonů C1 ke sdílení a více příležitostí k výhře! Máte čas do 29. února, abyste zaregistrovali co nejvíce lidí – a měli šanci dostat se do žebříčku o další žetony C1.

Prodloužena lhůta pro uplatnění nároku na C1 token!

Víme, že chcete víc, a proto vám ve skutečném stylu C1 dáváme víc! Ano, C1 prodlužuje období pro vyzvednutí tokenů C1 do konce února. Na vyzvednutí těchto tokenů máte ještě 29 dní – ale nečekejte, protože nechcete přijít o digitální revoluci.

Statisíce z vás dobře využily systém odměn Go Team Leader One Star C1 a mechanismus “Není vyžadován žádný bonusový bezpečnostní systém”. Ty však nyní dospěly ke konci. Jsme si jisti, že jste maximalizovali svůj potenciál tím, že jste je využili naplno!

Pokud jde o body aktivity, mechanismus “Není vyžadován žádný AP” se nyní bude vztahovat pouze na členy s hodnostmi do 3. hvězdičky koordinátora. Je důležité si uvědomit, že všichni členové, kteří jsou Manažerem s 1 hvězdičkou a více, potřebují k získání všech bonusů body aktivity. Jděte si vyzvednout své tokeny C1 ve své kanceláři ! Máte na to čas do 29. února.

Čtvrtek 1.2.

Komunita C1 se rozrůstá a sílí

To je naprosto neuvěřitelné: komunita C1 se jen v lednu rozrostla o více než 1,5 milionu členů! To je síla tokenu C1, nejočekávanějšího a nejvyhledávanějšího vývoje kryptoměn, jaký kdy toto odvětví zažilo.

To vše díky vašemu úžasnému odhodlání a tvrdé práci. To se vám podařilo! Při oslavách našeho 5. výročí se ohlížíme za všemi našimi významnými úspěchy – a těšíme se na všechny významné události v budoucnosti. Toto je vaše příležitost poplácat se po zádech a poblahopřát svým kolegům k našemu společnému úspěchu.

Udělejme únor ještě lepším! S tím, jak se posouváme do neuvěřitelné budoucnosti s tokenem C1, rosteme a stáváme se silnějšími. Upgrade zdarma a období pro uplatnění nároku na C1 Token byly prodlouženy do 29. února a úžasná soutěž Náborového klubu byla restartována o další měsíc jako únorová soutěž Náborového klubu. Pomocí těchto nástrojů udržíte dynamiku a v únoru nastartujete své digitální podnikání. Vzhůru do jasného roku 2024!

Pátek 2.2.

Naše nejepičtější propagační akce PRODLOUŽENA

Vyšší úrovně startovního balíčku prvků znamenají více potenciálních žetonů C1!

Token C1 bere svět útokem! K dnešnímu dni bylo nárokováno více než 2 miliardy tokenů C1. Uplatnili jste ten svůj? Je čas na maximum!

Vaším klíčem k tokenu C1 jsou impozantní startovní balíčky Elements. Máte-li startovní balíček Elements, budete mít základnu tokenů. Toto je číslo, které C1 používá k výpočtu vašich potenciálních držeb tokenů. Čím vyšší je úroveň vašeho startovního balíčku Elements, tím vyšší je číslo ve vašem základu žetonů. Co tedy musíte udělat? Upgrad, samozřejmě!

Upgrade zdarma vás tam dostane

Miliony členů využily v posledních několika měsících velkolepou propagační akci Upgrade for Free k upgradu na výkonnější startovní balíček Elements. Používáním UFF budete automaticky upgradováni na balíček další úrovně ZDARMA, když si zakoupíte startovní balíček Elements jakékoli úrovně. Jedná se o nejjednodušší způsob, jak získat přístup k dalším žetonům C1!

C1 prodlužuje tuto akci do 29. února, ale nečekejte, protože příležitost, jako je tato, netrvá věčně. Chcete-li být průkopníkem, musíte být první a musíte být rychlí! Pospěšte si, než to skončí! Získejte více žetonů C1; Získejte větší kryptografickou sílu.

Zřeknutí se: Dárkové kódy zakoupené před začátkem propagačního období nebudou do propagační akce zahrnuty. Akci Upgrade zdarma nelze použít ve spojení s jinými nabídkami. Dárkové kódy pro propagační balíčky zakoupené během období nabídky budou platné až do data vypršení jejich platnosti. Upozorňujeme, že upgrade z balíčku Fire na startovací balíček 5th Element není k dispozici jako dárkový kód. Vylepšení na balíčky Pátého elementu budou možná pouze v případě, že byl zakoupen Ohnivý balíček. Bonus “Strach ze ztráty” se bude počítat pouze ze zaplaceného balíčku, nikoli z bezplatného upgradu. V případě jakýchkoli rozporů mezi anglickou verzí a přeloženou verzí těchto informací má přednost anglická verze.

Sobota 3.2.

Naše nejoblíbenější odměna za žeton C1 obnovena!

Rozšiřte komunitu C1; rozšiřte své žetony C1

Vaše oblíbená odměna v podobě žetonů C1 je zpět! Soutěž Klubu doporučovatelů byla velmi populární a všichni neustále kontrolovali žebříček, aby zjistili, kdo vyhraje více žetonů C1. Nuže, máme skvělou zprávu: na únor ji znovu spouštíme!

Únorová soutěž Klubu doporučovatelů odmění 1 500 nejlepších náborářů, kteří zaregistrují nejvíce nových členů C1! Pokud budete v žebříčku, rozdělíte si obrovskou sumu 10 milionů tokenů C1! Je čas se snažit, tvrdě pracovat a jít ven – protože pokud budete mezi 1 500 nejlepšími náboráři, čeká vás báječná odměna.

Únorová soutěž Klubu doporučovatelů bude probíhat do 29. února, takže čas běží. Přihlašujte se a průběžně kontrolujte oficiální žebříček, abyste věděli, jak si stojíte. Ukažte nám, co ve vás je, a získejte podíl na 10 milionech tokenů C1 pro úžasnou digitální budoucnost.

Neděle 4.2.

Weekly update – episoda č.73

Majitel ve svém projevu slibuje novinky, nové události, nástroje, TV show od měsíce února. To vše jako oslavy 5 let na trhu.

Přepis do češtiny:

Lídři a členové C1 po celém světě: v první řadě vám dnes chci poděkovat za úžasnou práci, kterou jste všichni odvedli. Leden 2024: první měsíc je naprosto úžasný.

O číslech, která jsme tento měsíc vyprodukovali, se mi ani nesnilo. Token C1 si již nárokovaly miliony lidí. Více než 1,5 milionu nových registrovaných členů v prvním měsíci roku 2024.

Nejméně 10 až 15 nových zemí, které skutečně prokázaly vůdčí postavení a růst, který je, ano, nenacházím slova, protože malé země, velké země, v lednu totálně explodovaly.

Samozřejmě díky skvělému vedení a skvělým členům. Vstupujeme do února a únor je měsícem, kdy slavíme pětileté výročí. Takže je to skvělý měsíc pro nás všechny.

Všichni uvidíte spoustu nových věcí, úžasné promo akce, kampaně. Ujistěte se tedy, že jste každý den informováni. Vydáme také nové nástroje. Pětileté výročí oslavíme například tím, že za pár dní uvidíte úžasný jubilejní časopis.

Budeme mít své vlastní televizní pořady a tak dále a tak dále. A toto je náš způsob, jak oslavit společnost, ale také oslavit všechny členy, kteří jste tuto úžasnou společnost globální společnost umožnili.

Je mi velkou ctí, že mohu společně s vámi všemi udělat krok do února po úžasném lednu. Zůstaňte tedy připojeni každý den. Ještě jednou děkuji za úžasnou práci a brzy si zase popovídáme.

10 milionú C1 tokenů je připraveno na rozdělení pro výherce soutěže

Akce a soutěže obnoveny, pokračuje možnost automatického navýšení pozice o level výše při zakoupení jakéhokoliv balíčku.

Planet IX

Hra se potýká s problémy, pravděpodobně se připravuje velký upgrade. Stále častěji se mluví o “raketovém” růstu hodnoty IXT, ale upřímně nevím, jak toho chtějí vývojáři dosáhnout. Jedině nějakým překvapivým oznámením o spolupráci se silným subjektem. Oblíbenost u uživatelů se propadá, dle mého názoru je to tím, že mladí neumí být trpěliví. Hra je, jak už jsem jednou psal, na celý život, protože kdo si chce vybudovat pasivní příjem, musí se jí věnovat a udržovat, i když zrovna obchody moc nejdou. Věřím, že jsou si toho vědomi i tvůrci hry a obchody s “mrtvými” uživateli nám usnadní. Není nic horšího, než majitel pozemku, který nereaguje na nabídky a už na to zapomněl. To brzdí tvorbu území pro ostatní hráče a zpomaluje hru. Další úroveň má nastat, až budou vybudovány teritoria a to při současném tempu odhaduji na 20 let. Doufám, že se některých levelů dočkám a bude komu předat nabyté aktiva.

Na druhou stranu si myslím, že pokud se cena IXT stane atraktivní, tak přiláká nové hráče, ze začátku ty, kterým říkáme zlatokopové. V tom vidím velkou příležitost pro naši komunitu Team CSM, která hru hraje. Noví hráči budou samozřejmě hledat informace, pomoc a radu. Kdo o hře ví více, než ti, kteří ji už 3 roky hrají?

Ano, nás 5, kteří jsme ve hře aktivní, tvoříme špičku v České republice. To si možná nikdo z nás neuvědomuje. Do budoucna nám to dává velký potenciál si přes refereal odkaz rozšířit svou síť v Planet IX. Nový hráč raději zvolí podporu zkušeného, než začínat od píky a sám bez pomoci.

Možná soutěž, která končí v lednu 2025, přiláká další hráče. Osobně si myslím, že o ten milion dolarů se popere 10 nejbohatších hráčů, my malí nemáme šanci. Ale to může zvednout hodnotu IXT. Pokud tento tah vývojářům vyjde, můžeme být spokojeni všichni.

Závěr

Prodloužení období na nárok C1 tokenu je podle mě zavedenou strategií C1. Je to ověřený a několikrát použitý postup, jak z lidí vylákat další peníze a nabrat nové členy. Je otázka, zda se nám to vyplatí. C1 token je velká neznámá a spousta lidí má velká očekávání. Já si myslím, že bude potřeba několik let vyčkat, až se hodnota dostane na úroveň, kdy se vložené peníze vrátí.

Může nastat situace, že C1 token nebude uveden na kryptoburzách ihned, ale s nějakým časovým odstupem, aby nenastala situace, že cena vystřelí nahoru, spousta lidí toho využije aby token prodali a ten následně spadne dolů na nulovou hodnotu. Jako měna v naší komunitě C1 může mít opodstatnění v případě, že budeme za něho kupovat produkty se slevou a ty potom prodávat dál. Nebo ho využívat k vlastním nákupům.

Myslím si, že v tom ještě vizionáři v C1 nemají úplně jasno. Majitel je sice skvělý řečník, ale kromě vzletných slov se toho splnilo poměrně málo. Pamatuji proslovy o tom, že na konci roku 2023 bude mít C1 100 milionů členů a najednou se to “zaseklo”. Nárůst členů nastal až letos od ledna, největší podíl na tom mají lidé z Asie. Doufám, že to nejsou podvodné registrace, protože když se člověk podívá na uživatelská jména v soutěži Metaverse, tak je jedno jako druhé, směs nic neříkajících písmen a čísel. To ukazuje na jednoho hráče nebo jednu skupinu.

To že si C1 token nárokovalo asi 1 milión starých členů z 50 milionové členské základny, tak o něčem vypovídá. Jsou to 2 % členů, to znamená, že 2 % je aktivních a pořád C1 věří. Jak dlouho bude trvat C1 cesta k tomu, že vytvoří opravdovou hodnotu pro členy a nebude je lákat na nákup nových NFT nebo vylepšených balíčků a tím podmiňovat další setrvání a čerpání výhod v C1 komunitě? Podaří se uvést na trh nové produkty typu Planet IX, která i přes dílčí problémy je stále pro hráče výdělečná? Spousta projektů tzv. “vyšumělo” a nikdo se nich nechce moc bavit. Stačí si připomenout Miggster, Multiwallet, SoMe, LinkMe, Moon Birdie, Empire Knights a další. Co bude dál? Odpovědi na tyto otázky by nám měl přinést letošní rok, zejména jeho závěr.

Dosud vidělo:121Dnes vidělo:1