Události v Crowd1.

Než začnu balit dárky, což je mimochodem činnost, kterou nemám moc v oblibě, tak ještě napíšu pravidelný článek o událostech v C1. Je přece neděle a dělám to tak pravidelně, vánoce, nevánoce. Nebudu vás o svátcích obtěžovat novinkami, popíšu jen přeložený přehled týdne z Back Office C1. Stejně se všechno točí kolem nárokování C1 tokenu a možností jak ho nakoupit ještě více, než na co máte nárok.

Přehled zpráv v Back Office

Pondělí 18.12.

Více žetonů C1 Power! Požádejte o svůj!
Peněženka C1 se dostává na další úroveň

Minulý týden jste se dozvěděli o neuvěřitelné peněžence C1 Wallet, revoluční kryptopeněžence společnosti C1, která vám nabízí nejvyšší úroveň zabezpečení, škálovatelnosti a flexibility. Ve společnosti C1 chceme vytvářet bezproblémové digitální zážitky a peněženka C1 je jen dalším příkladem našeho závazku k dokonalosti.

Nenechte si ujít příležitost získat tokeny C1

Už jste si vyzvedli své cenné tokeny C1? Čas, kdy tak můžete učinit, se krátí, neboť den pro uplatnění nároku na tokeny (Airdrop Day), který připadá na 15. ledna 2024, je již za rohem. Jděte do své back office a spalte své odměny a věrnostní body C1 za nejrevolučnější tokeny vůbec. S peněženkou C1 už to nemůže být jednodušší a bezpečnější. Nečekejte, uplatněte nárok TEĎ!

Úterý 19.12.

Zvyšte své vlastnictví tokenů C1 za pouhých 19 EUR
Reaktivujte se a získejte dominantní postavení

Token C1 změní definici našeho odvětví – a vy máte šanci stát se součástí historie! Nejlepším způsobem, jak maximalizovat své vlastnictví tokenů C1, je vlastnit startovací balíček Elements. Nebojte se! Jediné, co musíte udělat, je reaktivovat svůj účet za nominální poplatek 19 €.

Při reaktivaci okamžitě zdvojnásobíte svou základní hodnotu žetonů (množství žetonů C1, které získáte při převodu svých odměn a věrnostních bodů C1). To ale není všechno. Reaktivace vám odemkne služby VAS (Value Added Services), které budou zahrnovat speciální výhody. Máte tak šanci přidat se ke statisícům lidí, kteří si již vyzvedli své žetony C1. Neváhejte a reaktivujte se!

Středa 20.12.

Weekly update – episoda č.62

Týdenní aktualizace Slavnostní vydání!
Otestujte hru a získejte šanci vyhrát!

Vítejte u tohoto svátečního vydání Weekly Update – a je to skvělé! Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav uvádí Metaversy Playtesting do pohybu! Jste držitelem balíčku Unicorn nebo jste se zúčastnili globální konference C1? Po dobu následujících 15 dní budete mít možnost vyzkoušet Metaversy – a získat šanci vyhrát žetony C1, pokud budete hrát hru dobře! Podívejte se na dnešní díl a dozvíte se více!

C1 Weekly Update Ep.62 on Vimeo

Čtvrtek 21.12.

Více času na čerpání výhod díky statusu člena Elementu

Ptali jste se, poslouchali jsme

Komunita C1, dali jste nám najevo, že chcete stále využívat svůj status člena Elementu, a my vám nasloucháme. Chceme se ujistit, že naše rodina C1 dosáhne úspěchu ve svém digitálním podnikání, a dáváme vám k tomu nástroje.

Jedním z těchto nepostradatelných nástrojů je Status člena Elementu (EMS). Ten by skončil 31. prosince, ale nyní prodlužujeme platnost EMS do dubna 2024. Do té doby budete mít stále přístup ke svým těžce vydělaným provizím. Chceme však, abyste byli ještě úspěšnější – a k tomu potřebujete Element Starter Package. Tyto balíčky vám dávají maximální moc – včetně tokenu C1, úžasné peněženky C1 – a mnoha dalších zajímavých věcí, které vás čekají. Členský status Element je skvělý, startovací balíčky Element jsou neuvěřitelné. Pořiďte si svůj hned teď.

Pátek 22.12.

Vyšší balíček, větší odměny s upgradem zdarma!
Konec roku 2023 dobře, začátek roku 2024 silnější

Konec roku se blíží – a s ním i konec akce Upgrade zdarma. Využili jste tuto velkolepou akci? Čas běží a 5. leden se blíží, takže zatímco slavíte sezónu s rodinou a přáteli, udělejte si čas na oslavu svého obchodního úspěchu a upgradujte!

Při zakoupení libovolného startovacího balíčku Elements získáte v rámci Upgrade zdarma okamžitý upgrade na další vyšší úroveň ZDARMA. Jak víte, čím vyšší balíček, tím lepší multiplikátor – a čím lepší multiplikátor, tím působivější je vaše potenciální držba tokenů C1.

Nejlepší dárek, který můžete dát

Vánoce jsou časem obdarovávání, tak proč nedat někomu dalšímu z komunity C1 ten nejlepší dárek: supernabitou obchodní vzpruhu s Upgradem zdarma. Darujte jim možnost dosáhnout také vyšší úrovně startovního balíčku Elements tím, že jim darujete upgrade.

Nezapomeňte, že program Upgrade zdarma končí 5. ledna 2024. Dopřejte svému kryptobyznysu impuls, který si zaslouží. Upgradujte zdarma hned teď!

Sobota 23.12.

Dejte si ten nejlepší vánoční dárek: žeton C1!
Požádejte o žetony C1 TEĎ

Štědrý den je téměř tady! Už jste nakoupili svým přátelům a rodině vánoční dárky? A co je důležitější: pořídili jste si vánoční dárek? Máme pro vás skvělý nápad na dárek: žeton C1!

Reklamační období je v plném proudu a tisíce členů komunity C1 spalují své odměny a věrnostní body C1 za žeton C1. Nedokážeme si představit lepší dárek pro sebe, než je token C1, který vám dá příležitost supernabití vaší budoucnosti a posune vaše podnikání na další, ultimátní úspěšnou úroveň. Proto se ujistěte, že si o ten svůj začnete žádat TEĎ před koncem reklamačního období: 15. ledna 2024.

Odměny za tokeny C1 jsou stále v provozu

Když už jste v tom, pokračujte a maximalizujte své šance využitím našich tří báječných odměn C1 Token Rewards: Soutěže: Go Team Leader One Star; Double Bonus; a Referral Club Competition. Rozbalte si svůj nejlepší dárek všech dob: žeton C1!

Neděle 24.12.

Weekly update – episoda č.62

Je čas oslavit váš úspěch!
Děkujeme vám za skvělý rok

Veselé Vánoce a šťastný nový rok! Podívejte se na tento speciální díl pořadu Weekly Update se zakladatelem Jonášem Wernerem, který předává celé globální komunitě C1 svá sváteční přání. Byl to nádherný rok a je čas slavit. Začněte sledováním této speciální epizody!

C1 Weekly Update Ep.63 on Vimeo

Metaversy je v testovací fázi, to by mělo trvat do 5.ledna 2024. Spousta funkcí ještě není odemčena, ale i tak se dá obchodovat. Líbí se mi na hře to, že to není takový zabiják času, jako Planet IX.

Staking nové kryptoměny $MILK už v Planet IX funguje, odměna za staking na 6 měsíců se nyní pohybuje kolem 60 %, na jeden měsíc je to cca 20 %.

Jen pro připomenutí těm, kdo se dosud o dění v C1 nezajímali. Pokud nemáte ve svém účtu aktivovaný status Elements, tak máte možnost do konce dubna 2024. Bude to prodlouženo. Většina z vás to má, dělali jsme to zkraje roku, poznáte to tak, že se vám změnila ikonka v účtu – viz obrázek níže.

Dosud vidělo:69Dnes vidělo:1