Události v Crowd1.

Vítejte u čtení posledního příspěvku roku 2023. C1 připravil sestřih roku v krátkém videu, kde se můžete podívat, co důležitého se událo v roce 2023. Také naznačuje, co nás čeká v roce 2024. Bude se na co těšit. Z první vody to bude rozjezd Metaversy, která běží nyní v testovací fázi pro vybranou skupinku členů. Z prvních dojmů mohu za sebe říci, že hra bude vyvíjena asi celý příští rok a postupně budou zaváděny všechny funkcionality. Dále na nás čeká představení C1 wallet, kryptopeněženky, přes kterou budeme spravovat své C1 tokeny a NFT. To se týká pouze těch, kdo si je nárokovali. V příštím roce se pravděpodobně definitivně oddělí neaktivní členové od těch aktivních, alespoň takový mám dojem. C1 dal všem poslední možnost využít svůj účet a do 15. ledna si nárokovat C1 token. Kdo to neudělá, tak později může nadávat akorát sám sobě. Probíráme to zde čtvrt roku a každý, kdo se zajímá, má dostatek času nárok provést, zvláště když je to zdarma.

V příštím roce slibuje J.E.Werner další produkty do C-Store, tak se necháme překvapit. Letos se některé objevily, aby později zmizely. Doufejme, že je nepotká stejný osud, jako Miggster, Moon Birdie, Emperor Knights, LinkMe, Life TRNDS, které mají svou vlastní cestu nebo se odtrhly od C1.

Událostí roku 2024 bude pravděpodobně uvedení C1 tokenu na trh. Očekávání jsou veliká, ale protože podobných projektů je více, nepředpokládám zpočátku nějakou výraznou hodnotu C1 tokenu. Spíš bude pro mnohé zklamáním, zejména pro ty, kteří čekají, že jim to vynahradí všechno, co do C1 vložili. Ale časem, za několik let, se hodnota tokenu pravděpodobně několikanásobně zvýší, podle toho jak firma rozjede obchod C-Store. Trh v příštím roce bude přát kryptu. To jsou ale pouze moje úvahy, všechno může být nakonec jinak.

Takže co přinesl poslední týden v Back Office?

Pondělí 25.12.

Veselé Vánoce z C1!
Přeji krásný den

Je to ten nejkrásnější den: Vánoce! Za celý tým C1 bychom vám, naší komunitě a rodině, rádi popřáli ty nejkrásnější Vánoce. Přejeme vám všem klidné, krásné dny strávené s blízkými.

Jako dárek navíc jsme pro vás dnes vytvořili vlastní vánoční šablonu C1, kterou si můžete stáhnout a sdílet na svých profilech na Instagramu, Facebooku nebo X sociálních sítích. Šiřte vánoční náladu na C1! Šablonu si stáhněte pomocí následujícího odkazu.

Děkujeme vám za podporu po celý rok 2023. Přejeme vám krásný den!

Úterý 26.12.

Zachovejte si vánoční atmosféru a vyzvedněte si žetony C1
C1 vám přináší vaše oblíbené věci

Odměny za žetony C1. Peněženka C1. Token C1. Upgrade zdarma. To jsou některé z našich oblíbených věcí! S blížícím se koncem roku 2023 je tolik věcí, za které můžeme být vděční – a tyto “oblíbené věci” jsou na prvním místě seznamu! Dnes vám však chceme připomenout, abyste si vyzvedli své žetony C1!

Žádejte do 15. ledna 2024

Období pro uplatnění nároku na žetony C1 končí 15. ledna 2024 – a pokud si do té doby nárok neuplatníte, vaše potenciální žetony zmizí. Nechceme, aby se to stalo! Jednodušší už to být nemůže; stačí navštívit vaši back office. Token C1 je revolucí v oboru a je připraven stát se jedním z nejsilnějších kryptoaktiv! Nabijte své podnikání a požádejte o své tokeny C1 hned teď!

Středa 27.12.

Weekly update – episoda č.64

Připomínáme si fantastický rok 2023!
Sledujte a oslavujte s námi

Jaký to byl neuvěřitelný rok! Podívejte se s námi, jak se ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav podíval na některé z nejdůležitějších událostí. Byl to skvělý rok a v roce 2024 bude ještě lepší. Podívejte se a zavzpomínejte s námi!

WEEKLY UPDATE 64 on Vimeo

Čtvrtek 28.12.

2024: čeká nás velkolepé odhalení!
Vaše podnikání v C1 prudce vzroste

Rok 2023 byl pro komunitu C1 bouřlivým rokem a rok 2024 bude ještě lepší! Zakladatel Jonas Werner poodhalil, co můžeme očekávat v prvních měsících, a bude to epické!

Nárokový proces C1 skončí 15. ledna, čímž se připraví půda pro plnohodnotné spuštění našeho kroku k digitální nadvládě v odvětví. Tomu napomůže spuštění peněženky C1, bezproblémového, bezpečného, škálovatelného a flexibilního způsobu ukládání tokenů C1, NFT C1 a dalších kryptoměn.

Vedoucí postavení s peněženkou C1

Peněženka C1 se vyznačuje superjednoduchým nástupem (vyžaduje pouze e-mailovou adresu) a ověřením zůstatku na Polygonu jedním kliknutím. Nabízí možnost spravovat až 1 000 peněženek v rámci hlavní peněženky a bude kompatibilní s cross-chain EVM (přijímat a odesílat další kryptoměny a NFT). Zajímavým vývojem je, že peněženka C1 bude v budoucnu vybavena integrací do burzy C1 a potenciálem posílat prostředky na jiné globální burzy.

Velké pobídky; velké odměny

Za rohem je také první letošní motivační výlet na kouzelné Maledivy. Letošní rok zahajujeme s velkou pompou – a vy jedete s námi! Ujistěte se, že jste v nejlepší pozici v historii s naším upgradem zdarma (do 5. ledna) a že maximalizujete svůj potenciál držby tokenů C1 s našimi odměnami za tokeny C1 (do 15. ledna). Jsme připraveni na úžasný rok!

Pátek 29.12.

To samé, co ve čtvrtek

Sobota 30.12.

2023: nejsilnější rok C1 v historii!
Prožijte všechny nejzajímavější okamžiky

Jaký byl rok 2023! Rok 2023 byl nezapomenutelný – od nezapomenutelných motivačních a výherních cest po elektrizující události C1, nabitá uvedení produktů na trh a neuvěřitelná odhalení! Největší z nich? Odhalení průmyslově definujícího žetonu C1. Jaká část byla vaše nejoblíbenější? Pro tým C1 to bylo vidět, jak se veškerá naše tvrdá práce zúročuje ve prospěch celé komunity C1.

Připravili jsme úžasné video 2023 in Review, na které se můžete podívat, abyste si připomněli všechny fantastické momenty a podělili se o ně se svou rodinou C1. Děkujeme vám za vaši podporu v roce 2023; nemůžeme se dočkat, co přinese rok 2024!

2023 Highlights

Neděle 31.12.

Rok 2023 byl pro komunitu C1 velkolepý! Když se ohlížíme za neuvěřitelnými dvanácti měsíci, těšíme se také na báječný rok 2024. Jak strávíte příštích několik měsíců? Plánujeme se snažit, tvrdě pracovat, navazovat kontakty, být úspěšnější – a bavit se! Doufáme, že vy také!

Podívejte se na video s vrcholem roku 2023 a prohlédněte si některé z neuvěřitelných okamžiků, které jsme během roku sdíleli. Pak se namotivujte a zařiďte, aby rok 2024 byl pro vás tím nejúspěšnějším!

2023 Highlights

Připravte se na novou krypto peněženku C1 wallet, kde budete moci spravovat až 1000 účtů s kryptoměnami. S časem přibydou další vychytávky.

S peněženkou C1 Wallet jsme na špici

Peněženka C1 Wallet nabízí velmi snadný onboarding (vyžaduje pouze e-mailovou adresu) a ověření zůstatku na Polygonu jedním kliknutím. Nabízí možnost spravovat až 1 000 peněženek v rámci hlavní peněženky a bude kompatibilní s cross-chain EVM (přijímat a odesílat další kryptoměny a NFT). Peněženka C1 Wallet bude mít v budoucnu možnost integrace do burzy C1 a možnost posílat finanční prostředky na další globální burzy.

Na Bussines for Home vyšel zajímavý článek o Crowd1. Zdroj : https://www.businessforhome.org/2023/12/c1-ranked-as-triple-aaa-opportunity-for-2024/

Planet IX

Soutěž, ve které se rozděluje 5 000 000 IXT byla ukončena a nyní si většina hráčů vybírá své odměny, které se jim streamováním Astro Gold denně připisují. Za sebe jsem spokojen, škoda, že v závěru soutěže přišli s novým zápočtem bodů, který byl podmíněn nákupem meme tokenu MILK. Toho velká část hráčů využila a meme token nakoupili. To je vyneslo před ty, kteří poctivě obchodovali a hráli Mission Control. Ale koupit MILK mohl každý, tak není na co nadávat. Soutěž pokračuje dál, výherce bude odměněn IXT v hodnotě milion USD. Soupeření o první místo bude už jen pro opravdu bohaté hráče. Ale Planet IX to prospěje, protože do ní nalijou peníze, které se nám ostatním rozdělí ve stakinku 🙂 . Pravidla nové soutěže ještě nebyla zveřejněna, jen se psalo, že bude o 10 000 000 IXT a výherce si odnese 1 000 000 USD. Potrvá zřejmě celý rok 2024, alespoň to tak tipuji. Beru to jako zajímavé zpestření hry a snahu o to, aby se zapojily i tzv “mrtvoly”, hráči, kteří ve hře jsou registrovaní, ale nehrají ji.

Metaversy

Testování probíhá, zatím to z mého pohledu není nic moc, uvidíme, jak se hra posune dál. Plánovaný článek odkládám, protože vlastně není moc o čem psát. Pár screenů obrazovky nikomu nic neřekne, proto počkám, co bude po 5.lednu.

Ve hře bude pravděpodobně odměňováno umístění, kterého hráč dosáhne v rámci svého obchodování. Čím lepší výsledky obchodování na burze, tím vyšší pořadí. Je to o tom výhodně nakoupit a výhodně prodat. Chodí denní zprávy z trhu, typu firma byla napadena hackery a akcie klesají nebo objevil se nový výrobek nebo vynález a akce stoupají. Bude to chtít trochu cviku a i odvahy se do toho pustit.

DPN

Objevila se zpráva, že rezignoval nebo byl odvolán další ředitel, tak nevím, co si o tom mám myslet.

Závěr

Co napsat na závěr? Možná plány na příští rok? Nebo nějaké moudro nebo doporučení? Z každého tak trochu něco…

K dnešnímu dni získaly stránky teamcsm.cz celkem 10 550 zobrazení. Počet zobrazení se pohybuje kolem 50 týdně. Za tři roky to není nic moc, na druhou stranu je pravda, že to píšu pro pár věrných, kteří se chtějí udržovat v obraze a těší mě, že se připojují i lidé ze zahraničí. V dnešní době on line překladačů už není problém si přečíst cokoli v cizím jazyce. Proto nepíšu příspěvky v angličtině o což jsem se kdysi pokoušel, ale bylo to nepřehledné. Mít dvě verze webu na stejné doméně by bylo datově náročné. Propagaci webu pomůžete jako jeho čtenáři sdílením příspěvků, od toho jsou tam ty tlačítka. Berte to jako reklamu pro teamcsm a tím pádem i pro sebe.

Delší dobu přemýšlím nad strukturou webu a sbírám odvahu na to, to celé překopat. Nechce se mi do toho zasahovat moc, protože některé stránky na sebe odkazují a navazují, na druhou stranu jsou zbytečné, protože se na ně nikdo nedívá. Líbila by se mi jedna stránka jako úvod (HOME) a potom Blog, kde budou příspěvky. Ten zbytek mi přijde navíc, před třemi lety jsem jej tvořil, aby to bylo in. Ale myslím si, že to nikomu scházet nebude. Někdy v příštím roce se do toho pustím, pokud máte nějaké náměty, napište do komentářů.

Přemýšlím, jak s měsíčním newsleterem. Snažil jsem se ho vydat vždy k 1. daného měsíce, ale nevím, jestli to byla správná volba. Protože právě na přelomu měsíce většinou přicházely významné novinky a ty jsem nepodchytil. V příštím roce budu asi psát ohlédnutí za uplynulým měsícem během prvního týdne nového měsíce.

S tím, jak se vyvíjí PlanetIX, jsem spokojen. Popravdě, nečekal jsem takový úspěch. I když je ve hře spoustu chyb a nedostatků, které jsou způsobeny neustálým vývojem, tak si myslím, že tato blockchainová hra má velkou budoucnost. Těší mě, že minimálně 5 lidí z Team CSM se hře aktivně věnuje, i když ji občas kritizují. Pokud se nemýlím, jsme špička v České republice, nikdo není tak daleko. Možná je to proto, že o hře moc lidí neví anebo se obávají, že je to na ně příliš složité. Zvažoval jsem samostatné stránky k PlanetIX, ale byl by to další časový závazek. K tomuto nápadu se ještě v průběhu roku 2024 vrátím, plánů je hodně, ale času málo. Něco ale už vymyšleno je.

Co bych za sebe doporučil? Nárokujte si C1 token. Kdo ho nemá dosud nárokován, tak to udělejte, protože po 15. lednu už bude pozdě. Nic vás to nebude stát a alespoň využijete to, co jste dosud naklikali. Když nebudete vědět co s C1 tokenem, až bude uveden na trh, tak mi napište. Odkoupím ho od vás, pokud se domluvíme.

Na závěr letošního roku přeji všem vykročení správnou nohou do roku 2024. Bude to rok C1!

Dosud vidělo:50Dnes vidělo:1