Události v C1.

Týden uplynul jak voda a vítám vás u přehledu zpráv z C1 za posledních 7 dní. Podle prvních náznaků se máme na co těšit. Informace od majitele, že začne postupně zveřejňovat novinky, se potvrzují. V uplynulém týdnu poprvé probleskly informace o C1 wallet a o tom, co všechno bude tato web3 peněženka umět. Za podstatné považuji to, že v ní budeme mít umístěny své C1 tokeny a ty můžeme vložit do STAKE. Kdo neví, co je stake, tak si ve zjednodušení představte termínovaný vklad, který se vám úročí o definované procenta. Jak velké úročení to bude si netroufám odhadnout, podle jiných kryptoměn se může klidně pohybovat v rozmezí  od 4 do 60 %. Díky C1 wallet můžete úročit své tokeny a navíc je i získat za odměnu, když si je od vás přes váš referenční QR kód někdo koupí. Více v týdenním článku. Informace budou zřejmě s časem přicházet a budou konkrétnější.

Na oficiálním kanálu sítě Telegram byla zveřejněna informace, že Martin Bylsma je nově generálním ředitelem C1 – CEO. Předtím zastával funkci ředitele právní služby. Co se stalo s Johanem Westerdhalem nebylo oznámeno. Moje domněnka je, že to souvisí s vyšetřováním ve Švédsku a Johan Westerdhal nemůže dále vykonávat svou funkci.

Týden v back office C1

Pondělí 5.2.

Vyzvedněte si žetony C1 do 29. února

Všichni mluví o tokenu C1: nejvyšší digitální obchodní síle. Začala revoluce v oboru a jedná se o nejočekávanější vydání DeFi vůbec. Ujistěte se, že jste u toho!

Lhůta pro podání žádosti o vydání tokenu C1 byla prodloužena do 29. února. Nechcete přece propásnout svou šanci zažít obrovskou digitální sílu, takže jděte do své back office, klikněte na “C1 Crypto Token” a začněte spalovat své odměny a věrnostní body C1 za C1 Token. Je to tak snadné! Na uplatnění nároku máte čas jen do 29. února, tak si pospěšte!

Rok 2024 je vaším rokem digitálního úspěchu. C1 vám poskytla nástroje; teď je čas, abyste je použili. Jděte si vyzvednout své žetony C1 TEĎ do 29. února.

Úterý 6.2.

Motivační výlet Golden Circle: Oznámení o resortu!
Odhalení, kde si všichni účastníci kvalifikace užijí svůj život

Gratulujeme všem, kteří se kvalifikovali na neuvěřitelný incentivní zájezd Golden Circle na Maledivy! Jsme velmi rádi, že můžeme prozradit, kde se tito oddaní členové komunity C1 budou od 6. do 10. března opalovat.

Nyní si mohou začít balit kufry do SAii Lagoon Resort! V tomto klidném prostředí přímo na laguně budou účastníci Golden Circle Incentive Trippers trávit dny lenošením na palubě resortu, koupáním v teplých vodách, vychutnáváním báječného jídla a relaxací u lahodných koktejlů. Tohle je dobrý život!

C1 děkuje všem, kteří se zúčastnili a tvrdě pracovali na splnění svých snů! Bude to nezapomenutelný ostrovní zážitek. Pokud si také chcete splnit své sny, nezapomeňte si vyzvednout žetony C1.

Středa 7.2.

Weekly update – episoda č.74

Je středa, a to znamená, že je čas na další díl Weekly Update. Dnes vám ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav přináší vzrušující informace o všech prodloužených a obnovených akcích C1. Upgrade zdarma a období pro uplatnění nároku na žetony C1 byly prodlouženy do 29. února a mimořádně oblíbená soutěž Klubu doporučovatelů s odměnou v podobě žetonů C1 byla restartována jako únorová soutěž Klubu doporučovatelů. Ta bude rovněž probíhat do 29. února. Tyto propagační akce budou mít omezenou dobu trvání, takže se ujistěte, že využijete jejich plnou sílu dříve, než na konci února zmizí. Chcete znát podrobnosti? Podívejte se na dnešní díl seriálu TEĎ!

C1 Weekly Update Ep.74 (vimeo.com)

Čtvrtek 8.2.

Revoluční platforma C1 Wallet je téměř tady
Úžasné funkce; neuvěřitelné možnosti

Ve společnosti C1 vám vždy přinášíme více a vždy vám dáváme to nejlepší. Jsme téměř připraveni představit peněženku C1, bezproblémovou, bezpečnou a snadno použitelnou peněženku Web3, která způsobí revoluci v tomto odvětví. Bude to naše vlastní kryptopeněženka, která bude disponovat funkcemi Web3 a kompatibilitou napříč řetězci, což umožní bohaté možnosti využití.

Mezi její největší přednosti patří bezproblémové aplikace, snadné používání a nejvyšší bezpečnost – bude totiž využívat technologii blockchainu EVM (Ethereum). Revoluční peněženku C1 Wallet budete moci používat ke sázení, ražení a výměně výkonného tokenu C1. V peněžence C1 budou také bezpečně uloženy všechny vaše NFT C1 a budete moci vybírat nejen tokeny C1, ale také USDT a BTC. Úžasné! Obzvláště zajímavou funkcí budou provize, které získáte za každé doporučení C1 Tokenů.

Požádejte o své tokeny C1 a dobře používejte peněženku C1

Peněženka C1 zcela jistě změní pravidla hry – ale abyste z ní mohli těžit, musíte být ve hře! Už jste požádali o své žetony C1? Období pro uplatnění nároku na tokeny C1 bylo prodlouženo do 29. února, takže se hned vydejte do své back office a začněte uplatňovat nárok! Token C1 a peněženka C1: společně způsobí revoluci v kryptoměnách.

Pátek 9.2.

Čas zařvat v roce draka
C1 vám přeje štěstí a prosperitu

Šťastný lunární nový rok! Je to rok draka a my vám přejeme, aby vaše podnikání v roce 2024 bylo úspěšné! Stejně jako drak, který se vznáší nad čtyřmi moři, i my doufáme, že vaše úspěchy dosáhnou daleko a daleko a že vaše četné talenty vynesou vaši firmu výš.

V tomto příznivém lunárním novém roce je žeton C1 vaším klíčem k hojně úspěšnému podnikání. Ujistěte se, že jste si svůj vyzvedli před koncem reklamačního období, ať se vám splní všechna přání. Šťastný lunární nový rok!

Sobota 10.2.

Informace o C1 wallet, stejná zpráva, jako 8.2.

Neděle 11.2.

Weekly update – episoda č.75

Weekly Update vám přeje úspěšný rok Draka
Vše nejlepší pro úspěšný rok

Nastal rok Draka a zakladatel Jonas Werner by vám všem rád popřál rok plný úspěchů a hojnosti. Jeho přání k čínskému novému roku sledujte v dnešní Týdenní aktualizaci.

C1 Weekly Update Ep.75 on Vimeo

Peněženka C1 wallet bezpochyby  zamíchá kartami ve světě kryptoměn. Předpokládám, že vyvolá pozornost těch, kteří o C1 neví anebo jsou opatrní a v důsledku špatných referencí C1 na webu. Dobré reference většinou nikdo nečte. Takže – uvidíme 🙂

Bylo nám slíbeno, že rok 2024 bude velkým rokem pro C1. Myslím si to samé a přeji si, aby ti, kdo vydrželi a nerezignovali na C1, byli po zásluze odměněni.

Závěr

Ve světě existuje asi 23 000 vývojářů, o kterých se dá říci, že rozumí kryptu. Vytvářejí nové projekty, ve kterých hrají nezastupitelnou roli kryptoměny. Ať už jsou to blockchainové hry nebo platební metody, ne každý projekt se uchytí a přežije. Většinou konkurence přijde s něčím novým a lepším. Během několika let se tento trh asi stabilizuje a zůstane několik silných platforem. O dominanci bitcoinu a etherea asi nikdo nepochybuje, jsem velice zvědavý, jak do toho portfolia 20 000 kryptoměn zapadne C1 token. Trh určí jeho sílu a schopnost přežít. Burzy ukážou jeho sílu a hodnotu. Opravdu jsem na to zvědavý. Kdyby se jeho hodnota dostala alespoň na úroveň 1 dolaru, byl bych spokojen. Ale to bude asi až časem, který prověří koncept C1 a jeho obchodu C-Store.

V každém případě, pokud se bude jednat o úspěšné uvedení na trh, se může spustit lavina těch, kteří budou chtít být členy komunity C1. To můžou, když si koupí některý z balíčků členství. Tady je naše možnost být těmi, kteří jim koupi nabídnou a poradí s prvními kroky. K tomu slouží náš vlastní referenční odkaz, QR kód, který vidíte, když kliknete na úvodní stránce back office na “REFER NOW” . Udělejte si snímek obrazovky a nabízejte svůj referenční QR kód případným zájemcům. Prospějete sobě i všem členům komunity Team CSM.

Dosud vidělo:105Dnes vidělo:1